Pluspunten
Groot aanbod, lage prijs op de markt, vlotte levering naar belgie, snel contact met klantenservice, je kan je allergien aanduiden
VerbeterpuntenMisschien optie om de allergiekeuze te bewaren zodat je niet telkens per groep alles opnieuw moet aanvinken
Beste Sofie, heel erg bedankt voor het plaatsen van uw review en uw tip. Wij zullen dit zeker meenemen in de verdere ontwikkeling van onze site. Met vriendelijke groet, WinkelGlutenVrij
Pluspunten
Hele fijne service, snelle zending, vriendelijke reactie op een klacht en een fijne nazending
Verbeterpuntenbij de eerste zending waren een zaak meel kapot en in iig 3 van de doosjes koekjes waren zo ongeveer alle koekjes kapot. De nazending was snel, netjes afgehandeld en de klacht werd serieus genomen, maar bij deze levering was wederom de zak meel aangebroken en alle verpakkingen gevuld met kapotte koekjes. Deze producten zal ik niet snel weer bij jullie bestellen. Ik zal jullie aanbevelen, maar wel met deze kant tekening
Beste JP, heel erg bedankt voor uw review. Het spijt ons te moeten horen dat uw nalevering u niet in perfecte staat heeft bereikt. Uiteraard mag dit niet gebeuren. Wij zullen de inpakkers van uw bestelling hier zeker op aanspreken. Wij zullen het aankoopbedrag van deze producten op uw rekening terugstorten. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, WinkelGlutenVrij
Pluspunten
Ik was de gelukkige die wat producten van Céréal mocht testen en de producten waren super. Ik heb getest de Madeleines, die waren echt heel lekker. Lekker luchtig cakeje met een superlekkere smaak. Echt een aanrader. Ook de Cookies met stukjes chocolade waren echt heel lekker. De smaak was erg lekker, zeker met die stukjes chocolade erin en het koekje was lekker krokant. Beide producten smaakte zoals gewoon lekkere producten met gluten smaken. De ontbijtkoekjes waren ook heel lekker maar wat simpel en gewoner, maar zeker niet verkeerd. De Koekjes met stukjes Karamel hadden een kokosgeur en smaak en ik hou niet van kokos dus deze vond ik wat minder door de kokos, maar iemand die van kokos houdt is het een lekker koekje. Alle 4 de producten zijn gluten-, lactose- en melkvrij. Ik zou zeker de bovenste 2 zeker weer kopen, echt een aanrader.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Alle lof voor deze manier van bestellen. Goede verpakking, snelle bezorging. Ideaal voor mij als slecht lopende. Overzichtelijk winkelen.
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering. Heel tevreden
Pluspunten
snelle levering, goed verpakt
Pluspunten
Via de klantenservice is alles goed opgelost uiteindelijk, dus fijne en goede hulp!
VerbeterpuntenBetalen via Ideal ging de eerste keer fout, waardoor bij het nogmaals proberen mijn kortingscode niet meer werkte en er veel producten niet leverbaar meer waren.
Beste Merel, heel erg bedankt voor uw review. Het spijt ons te moeten horen dat uw betaling bij iDeal niet succesvol bleek te zijn geweest. Wij zijn blij te horen dat wij het daarna toch naar uw tevredenheid hebben kunnen oplossen. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, WinkelGlutenVrij
Pluspunten
Duidelijke website, groot aanbod
Pluspunten
VerbeterpuntenGroter assortiment voor kleine kinderen.
Beste klant, Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor het plaatsen van een review. Als er artikelen zijn die u graag aan ons assortiment toegevoegd zou zien dan horen wij dit uiteraard graag. Wij zullen dan ons uiterste best doen om deze producten toe te voegen. Met vriendelijk groet, WinkelGlutenvrij
Pluspunten
prijs kwaliteit is perfect
Verbeterpuntende minimale afname prijs voor gratis verzenden is naar mijn mening te hoog.
Beste klant, Allereerst bedankt voor het plaatsen van een review. Wij proberen het aankoopbedrag zo laag mogelijk te houden voor gratis verzending. Er wordt met grote regelmaat gekeken of dit eventueel nog lager kan. Zodra de kosten hiervan omlaag kunnen dan zullen wij dit zeker doen. Met vriendelijke groet, WinkelGlutenvrij
Pluspunten
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Pluspunten
- veel divers assortiment, ook veel verschillende merken - fijn dat er aanbiedingen zijn waar je ook iets aan hebt, zoals laatst alle producten van Schar 15% korting. Groot inslaan doe ik liefst, zodat ik niet te vaak hoef te bestellen en dan levert zo'n korting ook wat op. - ik was blij met producten waarvan ik niet eens wist dat ze op de markt waren, zoals een vorm van bouillonpoeder zonder gluten, lactose, paprika en selderij. Eindelijk weer eens soep aanmaken met bouillon ipv alles zelf te moeten bedenken.
Verbeterpunten- er zat de laatste keer een verkeerd product in mijn bestelling, maar het product dat ik wel had besteld zat er niet bij. Ik had echter 3 stuks ervan besteld en kreeg hierdoor 3x het verkeerde product. Doordat ik het een gedoe vind heb ik het maar gelaten, maar toch goed om de producten goed te checken. - graag zou ik ook lactosevrije producten in het assortiment hebben, zoals het merk minus L. Mijn zoon mag nl naast geen gluten, ook geen lactose, maar ook geen soya, dus soyamelk of - soyaroom is geen alternatief. Minus L wel. - het werd niet duidelijk uit de website informatie dat als je een andere betaalwijze kiest, dat dan het 'binnen 24 uur thuisbezorgd' niet opgaat. Ik zat dus maar op mijn producten te wachten.
Beste Martine, heel erg bedankt voor het plaatsen van uw review. Het spijt ons te moeten horen dat bij uw laatste bestelling een verkeerd product is geleverd. Wij zullen direct het juiste product nazenden, deze wordt morgen bij u geleverd. Het verkeerd ontvangen product hoeft u niet retour te sturen, maar mag u gewoon kosteloos behouden. Wij zullen ons best doen de producten van minus L. aan het assortiment toe te voegen en zullen u hiervan per mail op de hoogte houden. Het spijt ons te moeten horen dat het voor u niet duidelijk was dat een bestelling die met overboeking wordt betaald, pas kan worden verzonden wanneer de betaling binnen is. Wij zullen dit meenemen in de verdere ontwikkeling van onze site. WinkelGlutenVrij
Pluspunten
VerbeterpuntenManier van kortingscode invullen niet duidelijk
Beste Anneke, bedankt voor het plaatsen van uw review. Wij zullen uw opmerking over het invullen van de kortingscode meenemen in de verdere ontwikkeling van onze site. Wellicht dat wij dit duidelijker kunnen weergeven in de toekomst. Met vriendelijke groet, WinkelGlutenVrij
Pluspunten
We zijn gebeld dat de bestelling later werd verzonden ivm het bakken van nieuwe gevulde koeken.
Pluspunten
Het voldoet aan mijn eisen ,kan er op vertrouwen dat het op de afgesproken dag bezorgt wordt. En het is perfect verpakt .geen min punten
503 Radarweg
Amsterdam 1043NZ