Enorm goed

Snelle levering overzichtelijke website met duidelijk aangegeven ingrediënten

snel, correct en altijd vriendelijk

Zeer tevreden! ik bestel steeds opnieuw.

Prima service van een groot aanbod artikelen.

Sinds we dit adres hebben kunnen we moeiteloos de beste spullen tijdig in huis hebben en zijn we niet aangewezen op het toch heel matige aanbod bij de grootgrutters

Snelle en correcte levering

snel en goed

snel en goed, zoals het hoort ! Top

EEN UITSTEKENDE ERVARING

ONDANKS IK IN BELGIE WOON KRIJG IK STEEDS CORRECT EN ZEER SNEL ALLE PRODUCTEN DIE IK WENS EN TE VERKRIJGEN ZIJN VIA JULLIE

Zeer goede service!!

Ik vind het een super service!! Doe zo voort!!

Snel en zorgvuldig. En als er iets fout gaat (heb ik bij een vorige bestelling meegemaakt) wordt het correct hersteld.

perfect

goede product, geleverd zonder problemen, goed geïnformeerd

Snel en goed geregeld

Duidelijke website. Gewenste product op voorraad en snel geleverd.

Fijne website. Snelle levering.

Super winkel

Prima service snelle levering ga zo door

Alles in tact en vlot in huis

Alles is geheel naar wens verlopen !

Snel en correct

Snel en correct

Was snel en goed geleverd

Goed verpakt, snelle levering

Zeer tevreden!

netjes op tijd geleverd Prima verpakt

Super; beter kon niet

Heel blij dat ik jullie site ontdekt heb en er overheerlijke producten ontdekt heb. De rozijnenbroden van "Happy Bakers" zijn overheerlijk; nog nooit z'n glutenvrij lekker rozijnenbrood gevonden en gegeten! Proficiat. Heb ook reeds een bestelling doorgegeven voor de andere broden van "Happy Bakers"; deze is onderweg. Hoop dat dit ook een voltreffer wordt zodat ik nog meer kan proeven en bestellen. Top-site en correcte en vlotte verzending en aflevering; ook wat post-NL betreft. Ik vertel het door ! Bedankt en veel succes in de toekomst. Vercruysse Lydie

Prompte levering

Eén manco (dingetje niet geleverd), kan gebeuren, werd gelijk gecrediteerd. Verder niks te klagen. Al tientallen keren goed gegaan.

Snel en goedkoop

Bakmixen van le Poole zijn goedkoper hier dan bij Le poole zelf. Zeker nu je geen korting meer krijgt bij le Poole was ik zeer tevreden over WINKELGLUTENVRIJ.nl. Nette en snelle levering.

Jullie geven geweldige service

Super Service

snelle levering, keurig verpakt

Snelle levering, keurig verpakt, maar in één besteld product, Provamel custard-dessert, bleek wel tarwezetmeel te zitten. Ging ervan uit dat alle producten op deze site glutenvrij zijn, maar misschien had ik dit bij alle producten moeten controleren.

De verzending is snel, de bezorgers en de klantenservice zeer vriendelijk en behulpzaam. Produkten zijn van prima kwaliteit, en je hebt een grote keuze. De prijzen vallen best mee in vergelijkung met de Belgische websites die glutenvrij producten verkopen. Ik raad WinkelGlutenvrij zeker aan!

Goed mooi op tijd

Levering ging prima mooi op tijd en goed ingepakt. Betalen via afterpay ging even wat moeilijker maar lukte uiteindelijk wel.

Snelle en lekkere levering

Ook aflevering bij mijn kleindochter was zeer correct .. zij was er erg blij mee

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire