Pluspunten
Korecte behandeling en snelle levering niets op aan te merken!
VerbeterpuntenRenee
Pluspunten
Snelle levering en keurig verpakt
Pluspunten
goedkoper dan elders, super snelle levering, zeeeer tevreden !!
Ik heb naast de glutenvrije producten iets ontvangen wat ik niet besteld heb.... Sterilance lancet 30 gram. Dit zijn kleine naalden? Artikel nummer 718053789149 Waar is dit voor en moet dit retour? Gr Merel Fontijn
Beste Merel Fontijn heel erg bedankt voor uw review en voor het melden hiervan. Lancetten worden gebruikt voor bloedafname bij testen. Uiteraard had dit niet in uw bestelling moeten zitten en wij weten ook niet hoe dit kon gebeuren. Uiteraard kunt u deze lancetten gewoon weggooien. Wij zullen de collega die uw bestelling heeft ingepakt vragen wat er gebeurd is en uiteraard hierop aanspreken. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet WinkelGlutenVrij
Beste klant heel erg bedankt voor het plaatsen van uw review. Wij zien dat u niet tevreden bent over de leversnelheid van uw bestelling. Uw bestelling is op 5 april na sluitingstijd pas bij ons binnengekomen en toch de volgende ochtend reeds door PostNL bij u bezorgd. Veel sneller dan dat kan helaas echt niet. Mocht deze informatie niet kloppen, dan horen wij dat natuurlijk graag. Met vriendelijke groet WinkelGlutenVrij
Pluspunten
een topklasse bedrijf niet 100% maar 200% tevreden , probleem bij levering werd direct opgelost met een ongekende service !!! Conclusie 2 zussen van mij hebben direct een bestelling geplaatst en wie weet zullen er zeker nog volgen !!! Mvg. Gido
Pluspunten
Fijne snelle en correcte levering
Er stond voor 20 uur besteld. Volgende dag geleverd. Was een dag later.
Beste Klant heel erg bedankt dat u een review heeft willen schrijven. Wat vervelend om te horen dat uw bestelling niet de volgende dag is geleverd bij u. Wij hebben de informatie van PostNL er even bij gezocht en zien dat uw pakketje bij hen inderdaad een dag vertraging heeft opgelopen. Dat is zeker niet de bedoeling. Wij zullen hierover dan ook een officiële klacht indienen bij hen. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet WinkelGlutenVrij
Pluspunten
Super goede service, beleefde mensen aan de telefoon.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Ruim gamma, vlot werkende site, goede prijzen en snelle levering.
VerbeterpuntenIk heb op hetzelfde moment ook een bestelling gedaan bij dod.nl. Beide pakjes werden tegelijk geleverd, waren identiek en bleken uit hetzelfde magazijn te komen. Wel twee keer transportkosten betaald. Is er een mogelijkheid om te combineren?
Beste Marjan, heel erg bedankt voor uw review. DOD.nl is inderdaad een zusteronderneming van ons. Wij werken echter individueel en bestellingen worden wel vanuit hetzelfde magazijn verstuurd maar individueel en per winkel verwerkt en verstuurd, Combineren van verschillende bestellingen bij verschillende shops kan dan ook helaas niet. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet WinkelGlutenVrij
Pluspunten
Vriendelijk en komt afspraak na.
Verbeterpunten-
Pluspunten
correcte afhandeling.
Pluspunten
De korting op glutenvrije broodmix is fijn. Online winkel werkt goed.
VerbeterpuntenGeef een bevestiging van het ontvangen van de order en de geschatte levertijd.
Beste Caroline heel erg bedankt voor uw review. Zodra wij een betaling hebben ontvangen, wordt er automatisch een bestelbevestiging gemaild naar onze klanten. Vervelend om te horen dat deze bij u blijkbaar niet is aangekomen. Het komt wel eens voor dat dergelijke mails als spam worden behandeld en in de ongewenste items terecht komen van uw mailbox. In de verzendbevestiging van de bestelling die wij ook per mail versturen, zit altijd een linkje waarmee u de levering van uw bestelling online kunt volgen en dus ook de verwachte levertijd door PostNL kunt inzien. Met vriendelijke groet WinkelGlutenVrij
Pluspunten
Snelle levering, dat is heel fijn
VerbeterpuntenPrijzen vind ik vrij hoog. Zijn maar kleine verpakkingen in verhoudong met prijs.
Beste Ilona, heel erg bedankt voor het plaatsen van uw review. Helaas kunnen wij niet in alles de goedkoopste zijn. Wij willen ons onderscheiden van de markt door ons serviceniveau en een zeer snelle, zo goedkoop mogelijke levering. Hierbij kiezen wij ervoor de producten tegen marktconforme prijzen aan te bieden. Mocht u een product elders echter veel goedkoper tegenkomen, dan kunt u hierover altijd contact met ons opnemen, zodat wij kunnen kijken of wij u tegemoet kunnen komen. Met vriendelijke groet, Winkelglutenvrij
Pluspunten
VerbeterpuntenMaiskipeieren zijn glutenvrij, kippen krijgen geen glutenbevattende granen. Ik mis dit artikel in uw assortiment. Nu zijn mijn pannenkoeken mislukt. Er was geen speculaas rond deze Sinterklaas alsmede kokosbrood.
Beste Christaan-Harm heel erg bedankt voor uw review. Wij hebben geen verse producten in ons assortiment, omdat wij niet de mogelijkheid hebben om deze producten goed te bewaren en te vervoeren. Wij kunnen dan ook geen verse producten zoals eieren leveren. Helaas hebben wij dit jaar inderdaad geen sinterklaas snoep in het assortiment gehad, dat vinden wij zelf ook heel jammer. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet Winkelglutenvrij
Pluspunten
Duidelijke website vlotte afhandeling
Beter communiceren over het te leveren product. Koekjes waren platgedrukt bij levering.
Beste Bert heel erg bedankt voor uw review. Wat vervelend dat uw koekjes kapot geleverd zijn, dat is zeker niet de bedoeling. Zou u ons per mail even door kunnen geven, welke van de door u bestelde koekjes stuk waren, dan sturen wij direct een nieuwe verpakking. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet WinkelGlutenVrij
They take too long to answer back to emails and still haven't given me a refund after 3 weeks of purchase.
Dear Lisa, Thank you for your review. We answer our emails every day. We will give you an explanation in a personal mail to you. Kind regards, WinkelGlutenVrij
503 Radarweg
Amsterdam 1043NZ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire