Betrouwbare levering

Producten voor een goede prijs en betrouwbare levering.

Goed assortiment en snelle levering. Niet alles gegarandeerd glutenvrij.

Goed assortiment, bezorging al de volgende dag. Ook als je op zondag bestelt. Kanttekening is wel dat de gebroken lijnzaad van Organic Nature, die ik had besteld, volgens de ingrediënten op de verpakking, sporen van gluten kon bevatten. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Contact opgenomen met de klantenservice, die mij het aankoopbedrag terug hebben gestort. De gebroken lijnzaad van de merk hebben ze uit het assortiment gehaald. Op zich wel netjes opgelost, alleen mag dit op voorhand natuurlijk niet gebeuren. Ze verkopen overigens wel nog de niet gebroken lijnzaad van Organic Nature zie ik net. Zal me benieuwen dat dat geen sporen van gluten kan bevatten dan.

Prima alternatief voor fysiek winkelen.

Bestellen, betalen, ontvangen en dat alles in tempo. Gaat er een keer iets mis, dan wordt het meteen opgelost.

Super snelle levering! Binnen 24 uur pakket binnen gekregen.

Super snelle levering! Binnen 24 uur pakket binnen gekregen

Bestel glutenvrije producten online, wordt meestal volgende dag al bezorgd.

het bedrag moet lager. zodat het zonder verzendkosten thuis wordt geleverd. Je gaat producten zoeken omdat je graag boven het bedrag wilt uitkomen, maar de kast hier raakt overvol. DUS, GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN DE 25 OF 30 EURO

Supersnel

Snel geleverd en artikel wat niet geleverd kon worden snel vergoed. Zal zeker opnieuw bestellen

Een top webwinkel!

Een super webwinkel! Alleen sommige producten tegen de datum.

Prima alles! prijs, service en snelle levering.

Uitstekende ervaring

Ik heb zoals iedere keer een uitstekende ervaring.

Lekkere fruit muesli.

Super fijne webshop

Ruim assortiment, snelle levering en goede producten. Krijg zelfs af en toe een gratis artikel meegeleverd. Dikke aanrader!

Snel geleverd, echter 2 pakken melk lekten. Ik denk doordat er geen vulling in de doos zat en de pakken teveel konden bewegen.

Alles prima!

Prijs, verzending en product is allemaal naar wens.

prima.

gemakkelijk te bestelling en vlotte levering

meestal prima

Helaas de laatste keer niet de volgende dag bezorgd (donderdag 29 sept.) terwijl het er juist nu op aan kwam i.v.m. een weekend weg. De doos heeft daardoor 4 dagen bij de buren gestaan.

Heel tevreden

Mijn ervaring met winkelglutenvrij is heel goed. Ik bestel regelmatig bij hun en alles word heel goed verpakt en de spullen komen ook zo snel mogelijk. Dus gewoon heel tevreden met deze website

niet zo

was nu niet zo duidelijk als de andere glutevrijesaait

Echter, jammer dat er gist zoveel duurder is geworden. Maar helaas, zoveel producten zijn in prijs gestegen.

Altijd betrouwbaar en goed in gepakt

Deze keer was er een beschadigde verpakking kreeg gelijk een nieuwe toe gestuurd.

tevreden

een groot assortiment, snel geleverd

Geen communicatie rondom nieuw platform

Bestelhistorie gewoon weg. Geen communicatie. Ben al jaren klant!

Goed aanbod

Chips zat samen in pakken havermelk.,weer! Zak ging stuk....,weer. Daar noet de inpakker wat op verzinnen. Verder goede webwinkel, heeft veel te bieden en niet te duur.

Snelle service en aflevering.

Mijn ervaring is dat ik voor het bestellen van mijn glutenvrije broodmix geen snellere en betere service kan voorstellen dan via deze website.

Prima .Snelle correcte levering.

Dag nadat ik bestelling geplaatst had werd het bestelde al bezorgd. Keurig verpakt.

503 Radarweg

Amsterdam 1043NZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire