Pluspunten
snelle levering en top product
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik vind mijn toastjes veel verser smaken, dan wanneer ik ze in de supermarkt koop. ik veronderstel dat jullie voorraad erg(!) vers is.
Pluspunten
Een hoop artikelen waren niet op voorraad.
Beste klant, Erg bedankt voor het schrijven en plaatsen van uw review. Vanwege de onverwachte hoge vraag hebben wij helaas de vraag naar producten ietwat verkeerd ingeschat. Hierdoor kan het zijn dat enkele producten uitverkocht zijn. Uiteraard zullen wij de voorraad van deze producten zo spoedig mogelijk aanvullen. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, WinkelGlutenVrij
Pluspunten
Goede prijs, en snelle levering. Ik ben heel erg tevreden.
Pluspunten
goede producten met een goede prijs en een heel vlugge levering met vriendelijke chauffeur.
Verbeterpuntenhet ligt waarschijnlijk aan mezelf ik bestel 5 producten maar er worden er 10 geleverd. (crunchy), ik heb 2 ama prana besteld en er worden er 4 geleverd, heb ik verkeerd aangedrukt, de volgende keer zal ik dubbel controleren
Beste Bart, heel fijn dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen. In uw bestelling zien wij staan dat u 4 keer de Aman Prana Kokosnootolie en ook 10 keer de Schar Crunchy Muesli heeft besteld. U heeft dus de producten ontvangen die u heeft besteld. Mocht u er bij een volgende bestelling niet uit komen dan kunt u altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, WinkelGlutenVrij
Pluspunten
Snel, goede costumerservice
Pluspunten
Snelle levering, snel contact over product dat niet leverbaar bleek. Ik word op de hoogte gehouden over levertijd van product.
VerbeterpuntenHet niet te leveren product stond op de website als wel leverbaar.
Beste Elieke, Bedankt voor het schrijven en plaatsen van uw review. Dit is inderdaad erg vervelend. Helaas zat er een voorraadverschil op dit product, wat bij het inpakken van uw bestelling pas zichtbaar werd. De werkelijke voorraad kwam niet overeen met de theoretische voorraad die op onze site werd getoond. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Onze excuses hiervoor. Wij zullen u verder op de hoogte houden omtrent de nalevering. Met vriendelijke groet, WinkelGlutenVrij
Pluspunten
Mooi assortiment.
Pluspunten
Pluspunten
Heel goed en vlot verloop van de bestelling. Levering tijdig en in orde. Meerdere betaal-keuzemogelijkheden. Leuk om bij Winkelglutenvrij.nl te bestellen.
Pluspunten
Een snelle service
VerbeterpuntenGeen opmerkingen dit moment
Pluspunten
Zeer goeie prijzen, en een super snelle levering. Mercikes
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit Ruim gamma Betrouwbare informatie Zeer goede, klantvriendelijke communicatie
VerbeterpuntenProblemen met levering.
Pluspunten
Snelle levering en zorgvuldig verpakt.
Pluspunten
Ruime sortering, snelle levering, verzorgde verzending
Verbeterpuntenzou ik op dit moment niet weten
Pluspunten
Zondag besteld en maandag thuis, echt geweldig!
503 Radarweg
Amsterdam 1043NZ