Alles naar wens

Goede prijs. Game kwam op de releasedatum netjes verpakt op de mat vallen. Wat wil je nog meer?

Snel verzonden vriendelijke klantenservice

Altijd snel verzonden, goed verpakt . De klantenservice is makkelijk bereikbaar en antwoord snel. Ook hun prijzen zijn vaak voordelig. Top dus

Perfect op release dag ontvangen

Ik heb Assassins Creed Shadows voor de Playstation 5 gepre-ordered bij AllYourGames. Zoals altijd werd de game netjes op release dag bezorgd. De game was goed en netjes verpakt. Ook de communicatie met de status is duidelijk. Ik heb op de leveringsdag nog contact gehad met AllYourGames vanwege de pre-order bonus. Binnen een uur had ik al een reactie ontvangen nadat ik de klantenservice had gemeld. Kortom, een goede ervaring.

Snelle levering!

Snelle bezorging

Snelle bezorging en bestelling

Gewoon een goede game.

De wereld is prachtig, het verhaal is prima en de gameplay is goed. In tegenstelling tot Valhalla is dit eindelijk weer een assassin's game waar de Stealth weer helemaal terug is. De game is niet perfect maar zeker goed voor uren vermaak!

Betrouwbaar, goedkoop en snel: altijd

Ik heb reeds een bestelling of 40+ gedaan bij AllYourGames over de jaren heen. Dit is, zonder uitzondering, áltijd meer dan op tijd keurig geleverd, communicatie is top, de prijzen zijn vaak onder marktconform en veelal de goedkoopste . Geen klachten, louter complimenten. Eveneens de beste optie om goedkoper de grotere bedrijven die kleinere uit de markt (kunnen) drukken minder winst te gunnen en een altijd leverende partij het te gunnen. AllYourGames, dank tot nog toe om volledig op te kunnen vertrouwen!

Ze maken waar wat ze beloven!

Ik had om 17:55 een bestelling geplaatst voor een pre-order en had deze de volgende dag al in huis. Altijd super goede ervaringen met allyourgames!

Snel bezorgd, geen problemen gehad

Voor de zelfde game betaal je hier altijd een stuk minder, snelle en juiste bezorging. Hier ga ik zeker vaker bestellen

Scherpe prijzen

Ik ga hier meer bestellen leuke prijzen gratis verzending boven de 20 euro en vertrouwd

Betrouwbaar

Enkel goede ervaringen gehad.

Goede kwaliteit en plezier in mijn nieuwe games

Altijd goede service!

Aantal spellen gehaald nu via allyourgames. Altijd goede en snelle service!

Perfect!

Mooie prijs, goed ingepakt, vlot verzonden en artikel zoals vermeld!

Snelle levering en goede kwaliteit

Niks over te klagen, perfect spel en snelle levering

TOP winkel

Alles perfect….van bestelling tot aan de levering!!! TOP!!!

Goede kwaliteit en communicatie

Heb hier een game gepreorderd, nadat ik zag dat de special edtion de zelfde prijs had gemakkelijk de eerste bestelling kunnen annuleren en daarna de special edition kunnen kopen.

Snelle levering en goed ingepakt.

Het was snel geleverd en goed verpakt.

Schrijf normaal geen revieuws maar eigenlijk doe ik t alleen om aankoop bedrag terug te winnen. Verder is t gewoon top. Word snel verzonden dus geen klagen

Zoals het hoort

Datgene wat op de website wordt beweerd klopt. Het bestelde item is geleverd zoals het wordt omschreven.

Betrouwbare levering op releasedatum

Tot nu toe altijd m'n bestellingen netjes op releasedatum ontvangen. Zeer tevreden!

Snel en goed verpakt

Top, mooi verpakt en snel binnen.

Goedkoopste

Ik had niet verwacht dat ik een nieuwe game zo goedkoop kan kopen bij een website eerst ik had geen vertrouwen dat ik splinternieuwe game zo kregen maar zelf normale versie besteld en kreeg deluxe versie van de game deze site is aanrader.

Vlot en gemakkelijk

Alles ging super, heel snel weer in huis

Spaarpot Oost 4

5667 KT Geldrop