Bestelde artikelen waren niet helemaal naar wens. Prima opgelost.
Beste Maarten, Bedankt voor je positieve feedback en dat je ons aanbeveelt! Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen. We streven er altijd naar om het voor onze klanten zo goed mogelijk op te lossen. Als je in de toekomst nog vragen hebt of iets nodig hebt, staan we voor je klaar! Met vriendelijke groet, Linda
Gebruik de platen voor het afdekken kiemplanten tegen vraat door dieren, kan het licht er toch bij. En zo zijn er vele toepassingen boven glas.
Prima site met duidelijke info en snelle service. een aanrader dus!
In een prachtige verpakking
Driehoekige aluminium plaat besteld; heel gemakkelijk besteld via website; kwalitatief product, paste precies, snelle levering en keurige prijs voor maatwerk!
op tijd en actueel ben zeer tevreden
Bedrijfsnaam | piet |
De bestelling en betaling was zeer makkelijk waarna de bestelbevestiging direct werd ontvangen. De voortgang van de levering werd steeds netjes aangegeven en deze was zeer snel bij mij thuis. Netjes en stevig verpakt en precies wat ik besteld had.
Beste Robert, Wat fijn om te horen dat alles zo goed verlopen is! Bedankt voor je positieve feedback en het delen van je ervaring. We zijn blij dat alles snel en naar wens is geleverd en dat de verpakking stevig was. Veel succes met de vervanging van je plafondplaat in de schuur! We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. 😊 Met vriendelijke groet, Linda
Fijne website goed geïnformeerd hierdoor. Nu fijne platen in huis in de goeie maat en kleur.
Beste Jan, Bedankt voor je review. Fijn dat de informatie op de website duidelijk was en alles naar wens is. Ook fijn om te lezen dat je tevreden bent over het materiaal en de levering. Al met al dus bedankt voor je positieve feedback! 😊 Zeker fijn om te weten dat je onze service zou aanbevelen! Met vriendelijke groet, Linda
Mooie en netjes ingepakt en snel geleverd
Mijn bestelling was niet helemaal goed gegaan dankzij het vervoersbedrijf. Maar ze hebben het keurig opgelost en snel. Mooi bedrijf
Beste Mario, Wat fijn om te horen dat je goed en netjes geholpen bent! Het spijt ons dat er iets mis ging met het vervoersbedrijf, maar we zijn blij dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen. Dank je wel voor je positieve feedback, we doen ons best om het altijd zo goed mogelijk te regelen! Met vriendelijke groet, Linda
Goed aan beide kanten beschermd
En een redelijk goede video over het gebruik van acrifix (acrylaat lijm). Er mist echter de opmerking dat je het NIET in de zon moet gebruiken, want dan krijgt de acrifix geen tijd om een goede verbinding te vormen. Gewoon in de schaduw of binnen gebruiken, en een aantal uren geduld hebben om een goede verbinding te krijgen. Daarnaast kun je frost-acrylaat nog licht opwrijven (opschuren) met CIF zodat de randen bijna onzichtbaar worden weggewerkt, wat ze ook niet vermelden (maar dit is dan ook een toevoeging van mij)
Beste Camiel, Dank je wel voor je uitgebreide feedback en de extra tips! Super waardevol dat je de moeite neemt om jouw kennis te delen, daar hebben wij én andere klanten echt wat aan. We gaan jouw opmerkingen zeker intern delen met het team, zodat we ook onze informatievoorziening weer kunnen aanscherpen. Ik wens je veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groet, Linda
Bijzonder goed geholpen met uitleg iets verwijderen op de plexiglasplaat
Het product dat ik moest hebben voldeed volledig aan mijn wensen. Gemakkelijk besteld, snel geleverd.
Bedrijfsnaam | - |
Mijn ervaring simpel ik plaats een bestelling paar dagen erna komt het toe. Door transport is deze plexi beschadigd. Ik meld dit direct en er word actie ondernomen door de firma. Er word een nieuwe op gestuurd deze is vertrokken op 4 of 5 april 2025 onder tussen zijn we 15 april. Nog altijd niets afgeleverd door dpd. De vrijdag maar een mailtje gestuurd naar het bedrijf nu dinsdag nog altijd geen antwoord gekregen vandaag een paar keer proberen te bellen naar hen maar er word niet opgenomen? Zou het ten zeerste op prijs stellen dat ik een antwoord en mij bestellen ga toe krijgen. Mvg
Beste György, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen. Wat vervelend dat het lijkt dat je geen contact met ons kunt krijgen, er lijkt iets mis te zijn gegaan. Wij hebben je zojuist een mail gestuurd, zou je hier op kunnen reageren? We zullen het zo snel mogelijk voor je oplossen. We horen graag van je! Met vriendelijke groet, Linda
Kunststofplatenshop.nl heeft het hart op de goede plek. Ze werkten mee aan mijn goede doel Alpe d'HuZes door 3 kunststof platen te sponsoren. Fijn contact, fijne service en vlotte levering. Alles prima in orde dus.
Beste Pim, Wat ontzettend leuk dat je dit ook deelt als review. Dank je wel voor je mooie woorden! Supertof dat je je inzet voor Alpe d’HuZes, en we vonden het heel fijn om daaraan te mogen bijdragen. Fijn ook dat het contact en de levering goed zijn verlopen, dat is precies waar we het voor doen. Veel succes met de actie en het gebruik van de sponsorborden! Met vriendelijke groet, Linda
Eenvoudig bedienbare website, snelle levering
Bedrijfsnaam | Lift Tex |
Ik wist wat ik nodig had. Dit vond ik vrij makkelijk op de website. Bestellen was makkelijk en er werd binnen enkele dagen geleverd
Snel geleverd, goed verpakt
Bestellen ging eenvoudig, maar op de site zouden betere foto's van het plaatmateriaal kunnen staan.
Veel mogelijkheden voor verschillende producten. Daarnaast ern fijne configurator om zelf producten te tekenen. Ook de mogelijkheid dxf bestanden te uploaden. Bij een vraag staat de helpdesk je snel bij om deze te beantwoorden.
Bedrijfsnaam | Moors Constructie en Machinebouw Bergharen |
Makkelijk besteld en een vlotte en uitstekende afhandeling.
Plaatjes exact op tienden van mm geleverd. Elk plaatje was voorzien van de afmetingen, erg handig. Alles uitstekend verpakt gearriveerd.
De Amer 33
8253 RC Dronten
• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment