Prima after sales

Bestelde artikelen waren niet helemaal naar wens. Prima opgelost.

Prima product

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Kunstschilderen

Snelle levering, uitstekende kwaliteit

Gebruik de platen voor het afdekken kiemplanten tegen vraat door dieren, kan het licht er toch bij. En zo zijn er vele toepassingen boven glas.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Zie boven

snel en goed!

Prima site met duidelijke info en snelle service. een aanrader dus!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? afdichten open haard

Precies geleverd wat ik vroeg

In een prachtige verpakking

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Gemakkelijk, kwalitatief en snel!

Driehoekige aluminium plaat besteld; heel gemakkelijk besteld via website; kwalitatief product, paste precies, snelle levering en keurige prijs voor maatwerk!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Afwerking graf

goede service netjes geleverd

op tijd en actueel ben zeer tevreden

Perfect verlopen.

De bestelling en betaling was zeer makkelijk waarna de bestelbevestiging direct werd ontvangen. De voortgang van de levering werd steeds netjes aangegeven en deze was zeer snel bij mij thuis. Netjes en stevig verpakt en precies wat ik besteld had.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Als vervanging van een plafondplaat in de schuur

Platen zoals verwacht, snel geleverd.

Fijne website goed geïnformeerd hierdoor. Nu fijne platen in huis in de goeie maat en kleur.

Mooie en netjes ingepakt en snel geleverd

Mooie en netjes ingepakt en snel geleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Werk

Goed en netjes geholpen.

Mijn bestelling was niet helemaal goed gegaan dankzij het vervoersbedrijf. Maar ze hebben het keurig opgelost en snel. Mooi bedrijf

Heel goed.

Goed aan beide kanten beschermd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Schuif deurtjes

Prima levering

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Platte bak ipv glas

En een redelijk goede video over het gebruik van acrifix (acrylaat lijm). Er mist echter de opmerking dat je het NIET in de zon moet gebruiken, want dan krijgt de acrifix geen tijd om een goede verbinding te vormen. Gewoon in de schaduw of binnen gebruiken, en een aantal uren geduld hebben om een goede verbinding te krijgen. Daarnaast kun je frost-acrylaat nog licht opwrijven (opschuren) met CIF zodat de randen bijna onzichtbaar worden weggewerkt, wat ze ook niet vermelden (maar dit is dan ook een toevoeging van mij)

• Waarvoor ga je het product gebruiken? lijmen acrylaat

Bijzonder goed geholpen met uitleg iets verwijderen op de plexiglasplaat

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Als achterwand handdoekenrek

Het product voldoet compleet

Het product dat ik moest hebben voldeed volledig aan mijn wensen. Gemakkelijk besteld, snel geleverd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? als tafelblad voor een bijzettafeltje

Waar is mijn bestelling??

Mijn ervaring simpel ik plaats een bestelling paar dagen erna komt het toe. Door transport is deze plexi beschadigd. Ik meld dit direct en er word actie ondernomen door de firma. Er word een nieuwe op gestuurd deze is vertrokken op 4 of 5 april 2025 onder tussen zijn we 15 april. Nog altijd niets afgeleverd door dpd. De vrijdag maar een mailtje gestuurd naar het bedrijf nu dinsdag nog altijd geen antwoord gekregen vandaag een paar keer proberen te bellen naar hen maar er word niet opgenomen? Zou het ten zeerste op prijs stellen dat ik een antwoord en mij bestellen ga toe krijgen. Mvg

Hart op de juiste plek

Kunststofplatenshop.nl heeft het hart op de goede plek. Ze werkten mee aan mijn goede doel Alpe d'HuZes door 3 kunststof platen te sponsoren. Fijn contact, fijne service en vlotte levering. Alles prima in orde dus.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Als reclamebord en sponsorbord.

Eenvoudig bedienbare website, snelle levering

Eenvoudig bedienbare website, snelle levering

Betrouwbaar en snel

Ik wist wat ik nodig had. Dit vond ik vrij makkelijk op de website. Bestellen was makkelijk en er werd binnen enkele dagen geleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Afdek plaat bijen kast

Goeie snelle service

Snel geleverd, goed verpakt

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Bed

Snelle levering, goed product

Bestellen ging eenvoudig, maar op de site zouden betere foto's van het plaatmateriaal kunnen staan.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Restauratie van een 130 jaar oude lantaarnpaal.

Scherpe prijs en snelle levering!

Veel mogelijkheden voor verschillende producten. Daarnaast ern fijne configurator om zelf producten te tekenen. Ook de mogelijkheid dxf bestanden te uploaden. Bij een vraag staat de helpdesk je snel bij om deze te beantwoorden.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? industrie

Perfecte uitvoering!

Makkelijk besteld en een vlotte en uitstekende afhandeling.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Tuinkas

Prima perspex plaatjes ontvangen

Plaatjes exact op tienden van mm geleverd. Elk plaatje was voorzien van de afmetingen, erg handig. Alles uitstekend verpakt gearriveerd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Ons balkon, 40 m2, werd voorzien van kunstgras. Daarvoor de betongoten rondom afgedekt met kunststof plaatjes. Het water loopt eronderdoor, het kunstgras zakt niet in de goot. Verspringende dieptes, verschillende maten.

De Amer 33

8253 RC Dronten

Over Kunststofplatenshop.nl

• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment