Prima perspex plaatjes ontvangen

Plaatjes exact op tienden van mm geleverd. Elk plaatje was voorzien van de afmetingen, erg handig. Alles uitstekend verpakt gearriveerd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Ons balkon, 40 m2, werd voorzien van kunstgras. Daarvoor de betongoten rondom afgedekt met kunststof plaatjes. Het water loopt eronderdoor, het kunstgras zakt niet in de goot. Verspringende dieptes, verschillende maten.

Snel en perfect op maat geleverd. Dankjewel

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Platen voor in het Kozijn

Goede en snelle service

Nadat er iets mis was gegaan bij de bestelling van mijn gewenste product is dit heel netjes en snel opgelost. Ik ben zeer tevreden.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Bovenlicht in kozijn

top

Goede kwaliteit en super snel!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? platenspeler

Ik kreeg een flink beschadigd kunststof plaatje, maar ik heb daarvoor nog geen geld terug gekregen

Op mijn verzoek om het plaatje dat ik had gekregen met veel krassen erop te vergoeden, is nog steeds niet gereageerd, ondanks mijn e-mail en verzoek. Ik heb wel direct een ander plaatje besteld en dat is weer netjes geleverd. Maar misschien komt het nog?

• Waarvoor ga je het product gebruiken? op onze boot

Mooie doucheschermen van gemaakt

Staat erg mooi dat rookglas effect

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Doucheschermen

Uitstekend kwaliteit en precies als verwacht

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Keuken

Fantastische service

De kunststof plaat werd snel geleverd, maar was helaas stuk. Na het maken van foto's een klacht ingediend, die heel snel en naar tevvredenheid is behandeld. binnen 2 dagen werd een nieuwe plaat bezorgd. We zijn er heel blij mee.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? bovenlicht deur

Gemakkelijk te bestellen en zeer snel geleverd.

Glazen uitstalplaten in een vitrinekast vielen kapot. Ik ben gaan zoeken en kunststofplaten kwamen heel goed uit de reviews. Dus nu i.p.v. glasplaten kunststofplaten in de kast.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? platen voor in een vitrinekast

Goed en snel

Onlangs kunststof ringen besteld met een midden gat. Keurig opmaat en snel geleverd. Prijs/kwaliteit een 10.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Op vul ringen voor spotjes.

snelle levering, afwerking iets minder

ik heb een plaat met gaten besteld, erg snel geleverd (de volgende dag) alleen ik heb alles nog kunnen na bewerken omdat er overal bramen aan zaten, daar zou de kwaliteit nog iets verbeterd kunnen worden. voor de rest alles prima.

Zeer goed!

Snelle levering, correcte prijs

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Wandbekleding boven werkblad en spoelbak in wasplaats

Zeer tevreden.

Snelle levering, mooi en goed product. Via mail goede informatie betreffende de overworking van het product.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Gevelplaten.

Snel geleverd en netjes op maat

Erg snel geleverd. Mooi op maat gemaakt.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voliere

Uiterst verwarrend

De juiste levering was 4 maal scheepsrecht! De maten online ingegeven. De uitvoering werd iets totaal anders als op de factuur. Gereclameerd: wij gaan het zelf ingeven, dan komt het goed. Niet dus, weer hetzelfde. Gereclameerd: wij gaan het weer zelf ingeven, dan komt het goed. Niet dus, weer hetzelfde. Gereclameerd: wij gaan het toch oplossen! dan moet het goed komen! En ja hoor, de 4e keer was het correct. Met de verkeerde maten kan ik niets, maar zij ook niet, en ze hoeven ook niet retour. Enkele dagen levertijd werd een maand, maar eind goed al goed. Wel stoer om een mindere ervaring te mogen schrijven.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Deur bovenlicht dicht maken

Zeer snelle herstel zending van mijn produkt

Mijn produkt was helaas beschadigd gearriveerd. Na het melden van deze onvolkomenheid, via de website, volgde direkt een eMail met de mededeling dat reeds een nieuwe zending van mijn produkt onderweg was. Dit vind ik ongekend. Prima service.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Snel en accuraat goede maatvoering

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Sample bouwen

Goede zaak

Hallo hier bij dit bedrijf een plaat plexiglas besteld de eerste was kapot UPS geleverd gebeld en twee dagen een nieuwe al thuis met een andere vervoerder prima service

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voor op tafel

precies wat ik nodig had en niet te duur

Snel en volgens afspraak geleverd. Stevig verpakt.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? modelbouw

perfecte webshop om iets op maat te bestellen

ben toevallig op de website terecht gekomen, ik wist niet dat het zo makkelijk was om iets op maat te te bestellen en het ook zo thuis te krijgen. een aanrader

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Boot Dashboard

Mooie plaat

Mooie plaat en precies Op maat

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Zijkant badmeubel

dibond panelen

Voor een aantal kunstwerken had ik gekleurde dibond panelen nodig wat ze keurig op maat voor mij geleverd hebben samen met de antie statische producen wat uitstekend werkt. En ben tevreden met het resultaat dus voor mij 5 sterren waard

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Kunst

Zeer goede en snelle service!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voorzetraam

Top, en snel geleverd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Snelle service en juiste maten!

Snel bestellen en de juiste maten in een paar dagen geleverd!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Achterwand keuken

De Amer 33

8253 RC Dronten

Over Kunststofplatenshop.nl

• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment