Slecht product geleverd l. Slecht verpakt en allemaal beschadigd. En heel lastig om nieuwe te krijgen. Moet zelf heel veel moeite doen om uiteindelijk misschien nieuwe te krijgen
Goedemiddag, Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je zo'n slechte ervaring hebt gehad met zowel de kwaliteit van het product als de verpakking. Dit is absoluut niet de service die we willen bieden. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt en de extra moeite die je hebt moeten doen om een oplossing te krijgen. We zullen je ervaring intern bespreken en kijken hoe we dit kunnen verbeteren. We hebben hier in de tussentijd contact over gehad en hopelijk ben je tevreden met de oplossing waar we samen tot zijn gekomen. Met vriendelijke groet, Romy
Opnieuw een stuk polycarbonaat besteld met een tekening uit Onshape. Het werkte wéér perfect. Snel geleverd
Wij zijn uitermate blij met de geleverde kunststofplaat. Wij hadden matzwart qua kleur besteld overeenkomstig de tuintafel die ook deze donkergrijze kleurstelling heeft. Maar de kleur van de opgeplakte beschermhoes (blauw) vinden wij zo vrolijk dat wij deze erop laten zitten. ook over de levering van e.e.a. zijn wij te spreken. Alles gebeurde prompt en op tijd. Kortom: wij hopen nog jaren van het geleverde te kunnen genieten (inclusief blauwe beschermhoes) en zijn graag bereid uw bedrijf aan anderen aan te bevelen.
Bedrijfsnaam | S.H.M. Baars |
Goedemiddag Stan, Bedankt voor je enthousiaste review! Fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met de mat zwarte kunststofplaat en dat de blauwe beschermhoes zelfs een vrolijke toevoeging is geworden. We zijn ook blij dat de levering vlot en op tijd is verlopen. We hopen dat jullie nog jarenlang plezier hebben van het product (met of zonder blauwe hoes 😉) en waarderen het enorm dat jullie ons bedrijf aan anderen willen aanbevelen! Met vriendelijke groet, Romy
De maat die ik opgegeven had klopte precies, materiaal is van zeer goede kwaliteit. Zeker een aanrader voor een volgende bestelling. Samengevat, top.
De levering was supersnel
Goedemiddag Jos, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering supersnel was. We streven altijd naar een snelle en efficiënte service, dus het is geweldig dat dit naar wens is verlopen. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Romy
Ik had de pech dat de eerste plaat gescheurd was maar kreeg zonder problemen een nieuwe opgestuurd. Miste alleen de bestelbevestiging en bericht dat ze een nieuwe zouden opsturen. Verder prima product, de plaat was verder onbeschadigd :D
de plaat die we besteld hadden was prima, goed verpakt ook, alleen de bezorging door UPS was treurig, 2 dagen te laat terwijl dat niet was beloofd door UPS.
Goedemorgen Leen, Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat de plaat naar wens was en goed verpakt. We vinden het echter jammer om te horen dat de bezorging door UPS tegenviel en niet volgens afspraak verliep. We begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn en zullen je opmerkingen hierover zeker doorgeven. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we natuurlijk voor je klaar. Met vriendelijke groet, Romy
Kunstofplaten besteld en dag later (bij bestelling voor 15 uur) al je bestelling in huis en dat voor op maat gesneden plaatjes.
Grijs plexiglas besteld voor het wegwerken tv. Precies de juist afmeting ontvangen die ik had opgegeven en de kernwaarde in de product omschrijving klopte helemaal. Helemaal blij met het resultaat.
Goedemorgen Jannot, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat het grijze plexiglas precies de juiste afmetingen had en dat het product volledig aan je verwachtingen voldeed. Geweldig dat je zo blij bent met het resultaat! We staan altijd voor je klaar bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Romy
Nette platen, precies de afmetingen zoals gewenst en snelle verzending. Aanrader!
Goedemorgen Jessica, Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat de platen precies volgens de gewenste afmetingen geleverd zijn en dat je tevreden bent met de snelle verzending. Fijn dat je ons aanbeveelt! We helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Romy
Goed bevallen
Bedrijfsnaam | Brudas |
Ruime keuze in kunststof en gemetalliseerde platen in diverse kleuren, met goede adviezen welke wanneer te gebruiken. Eventueel op maat aan de hand van eigen tekening. Verzending binnen 1 dag.
Goedemorgen Rob, Bedankt voor je positieve feedback! Super om te horen dat je de ruime keuze en de adviezen over het gebruik van onze kunststof en gemetalliseerde platen waardeert. Ook fijn dat de optie om op maat te bestellen goed voor je werkt en dat de snelle verzending naar wens was. We staan altijd voor je klaar bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Romy
Het tafelblad ziet er mooi uit. Maar door de dikte van 8 mm kan het de overspanning van 90 cm niet aan zonder ondersteuning. Dus dat moet ik nog aanpassen. Maar ziet er prachtig uit, precies wat ik verwachtte.
Aluminium plaat voor achter het fornuis aangeschaft, kon handig de maat opgeven op de website. Het product kwam met flinke zichtbare krassen binnen, heb hiervoor contact opgenomen met de klantenservice. Na het maken van foto’s kreeg ik binnen een week een vervangend product opgestuurd. Ditmaal was het product flink doorgebogen toen het aankwam, waardoor het onbruikbaar was op een vlakke muur. Wederom contact opgenomen, geld teruggevraagd. Dit heb ik teruggekregen, echter nu zit ik met twee grote aluminium platen waar ik niks mee kan, behalve ze naar de stort rijden. Kuntstofplatenshop wil/kan mij hier niet mee helpen, zelfs niet de kosten voor het naar de sloop brengen vergoeden. Ben best teleurgesteld, als ik de reviews zo lees schat ik in dat er vaak verkeerde producten worden geleverd. Waarom nemen ze deze niet terug?
Goedemorgen Gerard, Bedankt voor je uitgebreide feedback. Wat vervelend dat je deze ervaring hebt gehad met de aluminium platen en dat beide leveringen niet naar wens waren. We begrijpen dat het frustrerend is om uiteindelijk met twee beschadigde producten te zitten en dat de oplossing voor jou niet helemaal bevredigend was. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We zullen je opmerkingen intern bespreken om te kijken hoe we dergelijke situaties in de toekomst beter kunnen aanpakken, inclusief het terugnemen van beschadigde producten. We hopen dat we je in de toekomst toch nog van dienst kunnen zijn en je een betere ervaring kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Romy
Een simpele plexiglas bestelling was snel geleverd. Problemen met UPS gehad die de BREEKBAAR sticker heeft genegeerd en kapot heeft gemaakt, maar direct contact opgenomen Kunstofplatenshop (niet UPS) en ze hebben het prima opgelost.
Goedemorgen Wendy, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de plexiglas bestelling snel geleverd was. Jammer dat UPS de BREEKBAAR sticker heeft genegeerd en de bestelling heeft beschadigd, maar goed dat je direct contact met ons hebt opgenomen. We zijn blij dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen! Als je in de toekomst nog vragen hebt, staan we weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Romy
Prima, snel afgeleverd, precies zoals besteld.
Ik had een account aangemaakt met daarin een afwijkend bezorgadres. Dat bleek in het geheel weggevallen nadat ik de bestelling betaald had en direct een mail heb gestuurd maar de klantenservice reageerde pas een dag later waardoor de verzending al in gang gezet was. Kostte mij extra tijd omdat ik bij het factuuradres moest gaan wachten op de bestelling. De bestelling was goed verpakt en exact op maat gemaakt.
Bedrijfsnaam | kroezenklussendiensten |
Goedemorgen Jan, Bedankt voor je review en het delen van je feedback. Het spijt ons te horen dat er iets misging met het afwijkende bezorgadres. We begrijpen hoe vervelend het moet zijn geweest dat je extra tijd kwijt was om bij het factuuradres op je bestelling te wachten. Onze excuses voor het ongemak. Fijn om te horen dat de bestelling goed verpakt was en precies op maat gemaakt. We nemen je ervaring mee om onze service verder te verbeteren, vooral op het gebied van snelle reacties op dit soort wijzigingen. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder! Met vriendelijke groet, Romy
ik krijg te horen dat het mijn eigen schuld is en daar ben ik het niet mee eens
Bedrijfsnaam | Versuni |
Goedemorgen Marco, Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. We snappen dat het erg vervelend is als je de platen anders ontvangt dan dat je verwacht. Helaas hebben wij meerdere keren met je mee gekeken en zijn de uitsneden verkeerd ingevoerd in ons systeem waardoor deze ook op die manier zijn gemaakt omdat wij er vanuit gaan dat dit de bedoeling is. Helaas kunnen wij niet op voorhand weten dat dit niet is wat de klant wilt als dit zo is ingevuld. Om deze reden kunnen wij hiervoor je schademelding niet accepteren omdat er precies is geleverd wat er besteld is. We begrijpen dat dit vervelend is maar raden je aan om de tekening van de plaat die je gaat bestellen goed te controleren. Nogmaals on oprechte excuses. Met vriendelijke groet, Romy
Mijn recente bestelling was verkeerd gesneden. Alle platen waren 2 mm te breed en te lang. 1 plaat was aan één kant wel perfect, maar aan de andere kant 3 mm te breed en liep dus taps toe.
Bedrijfsnaam | Area 58 |
Beste Barbara, Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je recente bestelling niet volgens de specificaties is gesneden. We willen dit graag voor je oplossen. Om je beter te kunnen helpen, zou je contact met ons op kunnen nemen? Helaas kunnen we op jouw e-mailadres geen bestellingen vinden. Neem gerust contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen. Dit kan via [email protected]. We kijken uit naar je reactie en willen ervoor zorgen dat dit snel wordt opgelost. Met vriendelijke groet, Linda
Snel geleverd en uitstekende qualitijd. Enkel mag de verpakking wel wat beter het paket kwam zwaar beschadigd aan en de boven zijde was open. Gelukig waren de platen minimaal beschadigd.
Beste Tom, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van de platen. Het spijt ons dat de verpakking niet aan je verwachtingen voldeed en er schade is ontstaan. We zetten ons in voor duurzame, op maat gemaakte verpakkingen die je producten optimaal beschermen tijdens het transport. Je feedback is cruciaal voor ons om onze verpakkingen te blijven verbeteren en aan je wensen te voldoen. Bij schade, groot of klein, willen we je vragen altijd contact met de klantenservice op te nemen, dit kan via [email protected]. We zullen je opmerkingen zeker meenemen om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst beter verloopt. Nogmaals bedankt voor je feedback! Met vriendelijke groet, Linda
De transparante PÉ plaatjes waren perfect op maat en werden snel geleverd.
Het raampje werd supersnel geleverd en helemaal top
Product (plexiglas deksel voor mijn aquarium) prima. Mooi dat er gaatjes in kunnen worden geboord voor extra lucht, dus ook meer zuurstof voor de visjes. Echter de bezorging laat de wensen over. Afgesproken datum is er vermeld dat ik niet thuis was, ik was wel thuis! Diezelfde dag nog een melding dat ik voor de tweede keer niet thuis was. De volgende dag tijdstip aangegeven wanneer het bezorgd zou worden, niet bezorgd. Dag later weer zelfde verhaal. Kortom, bezorging waardeloos.
Goedemorgen Mustafa, Bedankt voor je feedback! Super dat je tevreden bent met het plexiglas deksel voor je aquarium, vooral dat de gaatjes zorgen voor extra lucht en zuurstof voor je visjes. Het spijt ons echt te horen dat de bezorging niet vlekkeloos is verlopen. Dat is natuurlijk niet wat je mag verwachten. We gaan dit zeker bespreken met de bezorgdienst om dit in de toekomst te verbeteren. Nogmaals dank voor je geduld en we hopen dat alles verder naar wens is met je aquarium! Met vriendelijke groet, Linda
Eenvoudig dimensie kunnen doorgeven van benodigde plaat
De Amer 33
8253 RC Dronten
• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment