Correcte info en dito levering

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

netjes, maar helaas wel schade

Ik had een 6mm PC paneel besteld voor mijn 3d printer. Makkelijk te bestellen, snel afgehandeld de afwerking was netjes. Alles kwam goed verpakt aan. Helaas zat er een flinke kras op het paneel. Ik geloof dat dit bedrijf dat wel vergoed maar ik kon vanwege omstandigheden pas twee weken na aankoop het folie van het paneel halen. Ook vond ik het een beetje prijzig maar dat zijn alle leveranciers die dit soort dingen leveren. Al met al ben ik wel tevreden.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Deur voor 3d printer

Je krijgt wat heb besteld, snel geleverd, verpakking oké

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Binnen filter voor mijn aquarium

Snelle service. Goede kwaliteit

Plexi-glas op maat gesneden in allerlei vormen en maten

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Lekker snel en precies zoals besteld. Fijn doe gaten generator, alle boorgaten daar waar ze moeten zitten. Perfect

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Afscherming

Goed!

Plexiglas XT helder 4 mm besteld en werd op tijd geleverd.De plaat was goed verpakt. De kwaliteit is goed.Ik heb er een sleuf in geslepen met een Dremel, wel een schijf speciaal voor kunststof gebruikt, en dat ging tot mijn verbazing erg goed.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Afdichting raam Split Airco

netjes en snel geleverd

Product is zoals omschreven. Netjes op maat. Snel geleverd met een vervoerder die met track & trace op een half uur nauwkeurig te volgen was. Heel prettig. Ik ben zeer tevreden :)

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Volgens afspraak en naar verwachting

Slechts 3 platen maar wel met boorgaten en in de goede RAL kleur en dat is gelukt Ook afgeleverd volgens afspraak dus zijn we tevreden

Snel en goede kwaliteit

Had een 5mm kunstof plaat besteld op maat en is goed aangekomen. Stevig verpakt en netjes.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Tijdelijk inzetraam met gat voor uitvoer airco.

helder, snel en goed

volledig niet thuis in kunststofplaten site is helder leidt prima naar wat je wil weten om tot een keuze te komen snelle levering en goede prijs

• Waarvoor ga je het product gebruiken? onderdeel van een meubel

Correcte levering

Zeker voor herhaling vatbaar : correcte levering , afmetingen en kleur top! Volledig naar verwachting.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Tabletje in wc

Uitstekende service

Al meerdere malen bij besteld. Steeds snelle en correcte levering. Materiaal is van 1e klasse.

Duidelijk website

Geweldige en snelle levering, en goed verpakt. En mooi afgewerkt, m'n 8 stuks onderzettters 10 x10 . Ben er blij mee, Aanrader .

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Onderzettters

geweldig bedrijf en goede afhandeling van bestelling

Het is nu de tweede keer dat wij iets hebben besteld bij de Kunststofplatenshop. We zijn erg tevreden over de afhandeling van onze bestellingen, snelle levering en perfect zoals wij het voor ogen hadden. Eén minpuntje: het aangeven waar de schroefgaatjes moeten zitten is erg ingewikkeld via internet. Als jullie daar een wat eenvoudiger manier voor zouden hebben zouden we dat erg op prijs stellen want wanneer nodig kloppen we weer aan bij de Kunststofplatenshop.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? raampje tuinhuis

Snelle levering, goede prijs, en perfecte mogelijkheid om afmetingen door te geven

Bedrijf aan te bevelen!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Inzetraam met uitsparing voor aircoslang naar buiten

Goede kwaliteit en snelle levering!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Bescherming box

Overzichtelijk, snelle bezorging, goede kwaliteit

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Boot

Snelle levering , goed verpakt

Je kunt alle kunststoffen op de juiste afmetigen bestellen, mooi recht gezaagde kanten. Goed krasvrij verpakt en snel geleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Lasersnijden

TOP SERVICE

Vanaf de offerte fase tot aan de eind aflevering van het produkt. Zeer professioneel verloop van de hele bestel cyclus. Erg snel ingespeeld op de wensen van de klant. Chapeau

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Achtergronden voor onze lichtbakken in de cafetaria Pijpplein te Farmsum

Niets op aan te merken!

Prima product geleverd! Het enige minpuntje was de bezorging door UPS. 1 dag vanaf 9:00 uur voor niets zitten wachten zonder duidelijk bericht. De volgende dag ook weer anderhalf uur later geleverd dan was aangegeven.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Posterlijst

Top spul, snel geleverd

Wat wil een mens nog meer. Perfect op maat gesneden, fijne kwaliteit, goed van prijs en snel geleverd. Dankjewel!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Schuifraampjes in een inbouwkast

Topservice

Goede hulp, duidelijke website, nauwkeurig resultaat en snel geleverd, Leuk ook dat gevraagd wordt waarvoor ik het ga gebruiken, Voor jullie naslagwerk kan ik een foto sturen van het eindresultaat, dan mag je mij mailen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Bakfiets voor hond

Snelle levering en goede service

Na een klein fout in mijn order, snel opgelost en snelle en goede communicatie. Ik zou hier zeker nogmaals bestellen.

Prima ervaring

Polycarbonaat plaat dinsdag besteld donderdag geleverd volgens afspraak, ook goed op de hoogte gehouden door de vervoerder (UPS) wanneer het geleverd zou worden. Goed verpakt, maatvoering perfect, zeer tevreden!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voorzetraam

Waardeloos voor uitsnedes

Let op als je een uitsnede in de perspex plaat wil. bizar maar waar. de kanten beginnen zoals gebruikelijk op de Xas en Yas op het 0 punt. de uitsnede wordt niet vanuit dat 0 punt gerekend. Met gevolg dat de uitsnede deels buiten (!!) de zijkant start. Heb niks aan de plaat met halve uitsnede. Ook niet even mailtje vooraf of foutmelding bij invoer. Bekijk de tekening op een laptop en niet op een mobiel.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voorzetraam. En nu in vuilnisbak

De Amer 33

8253 RC Dronten

Over Kunststofplatenshop.nl

• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment