Bewerkelijk

Moet hemel en Aarde bewegen om een trespa plaat van 15cm bij 15 cm goed afgewerkt geleverd te krijgen. Trespa® Meteon® wit 6 mm RAL 9010 Vorm: Rechthoek Breedte: 15 cm Hoogte: 15 cm Zaagmethode: Gefreesd Hier gaat het om het plaatje was niet gefreesd. SKU: 24.003 Dit is voor Kunststofplatenshop een uitdaging. Het zal echt wel een goed bedrijf zijn maar om hier nu 4 e-mails over moet ontvangen en een schadeformulier voor moet invullen lijkt mij wat overdreven. De oplossing was het plaatje opnieuw gefreesd op te sturen, let wel het frezen was duurder dan het bestelde plaatje. Met vriendelijke groet Jimmy

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Zeer positieve ervaring met dit bedrijf.

Mijn spullen zouden op een Zaterdag worden afgeleverd tussen een bepaalde tijd, maar wat er gebeurde geen spullen ontvangen en de vervoerder had aangegeven dat deze spullen waren afgegeven bij ons?. Hierover contact gehad met de klantenservice en aan het einde van de dag een.mail ontvangen dat ik de volgende dag weer een nieuwe levering kon verwachten, dat was nog eens service van dit bedrijf. Vandaar de vijf sterren meer dan verdiend toppie.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Buitenkant erker

Wat een slechte service

Dit bedrijf is puur gericht op procedures en niet bereid is mee te denken. Ik ontving mijn bestelde plexiglasplaat met een beste scheur. Vervelend, maar kan gebeuren. Dit gemeld bij de vervoerder en bij dit bedrijf. Het advies was om de schade ook te melden via hun website. Dat gedaan, waarbij ik alleen de keuze had voor een nieuw product. Daarom er direct achteraan gemaild dat ik graag mijn bestelling wilde aanpassen omdat deze ruit blijkbaar te dun was. Ik kreeg prompt de reactie dat dit niet meer mogelijk was, maar wel mijn geld kon terugkrijgen. Aangegeven dat ik dan daarvoor koos. Een paar dagen later kreeg ik de melding van de vervoerder dat ik er een nieuwe ruit zou worden afgeleverd. Dus opnieuw mailen dat ik die niet wilde en het liefst mijn bestelling wilde aanpassen of mijn geld terug. Dat kon inmiddels niet meer, want de ruit was al gemaakt en vandaag kreeg ik de te dunne ruit opnieuw binnen. Als ze dit normaal hadden afgehandeld, had ik ook mijn andere ruiten hier gekocht, maar dat ga ik nu zeker niet meer doen. Klantgericht zijn ze absoluut niet. Het proces als het misgaat zit slecht in elkaar en de medewerkers, zijn niet bereid om hierin wat te betekenen. Dit terwijl het zo simpel is om in dit soort situaties van een negatieve ervaring een positieve te maken. Gemiste kans derhalve en klant verloren. NB. Ik schrijf nooit reviews, maar ik vond dit zo bizar slecht dat ik toch een keer voor de review heb gekozen.

kan zeker beter

Ik heb 4 sterren gegeven omdat ik het product een prima oplossing vind om een airco slang naar buiten te leiden. Maar vwb de levering moet er mogelijk met UPS afgestemd worden dat er pas een afleveringsbericht verzonden wordt als er ook daadwerkelijk geleverd gaat worden, ik heb tot 2 keer toe een aankondiging ontvangen dat mijn artikel de volgende dag tussen.... - ..... uur geleverd zou worden en op de dag zelf kreeg ik het bericht dat het aflevermoment naar de volgende dag bijgesteld is en idem de dag erna. Dat komt amateuristisch over en is frustrerend als je werkelijk zit te wachten op de aflevering. Omdat de polycarbonaat plaat voor aircoslangdoorvoer boven goed beviel had ik er ook een voor beneden besteld waarna ik een totaal verkeerd product thuisbezorgd kreeg waar ik niks mee kan. Deze fout is na melding bijzonder snel hersteld; complimenten hiervoor want iedereen kan fouten maken dat begrijp ik.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Aircoslang doorvoer naar buiten

Goed kwalitatief product

Een triplexplaat besteld voor afdichting van een raam met uitsparing voor de warmteafvoerslang van de airco. Ik heb het product snel ontvangen. De plaat is van goede kwaliteit en de uitsparing was perfect. Een perfecte keus in deze warme dagen

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Airco

Geweldig product, tijdig geleverd maar bezorging is onduidelijk

Het product is geweldig, de wijze van bestellen ook. Twee kleine punten die verbetering (mogelijk) behoeven: Bezorging: dat hoor je pas 1 dag tevoren en je kunt de leverdag niet aanpassen. Dat is lastig als je niet thuis bent, want platen van 2 vierkante meter bij een servicepunt ophalen is niet te doen (voor mij) De buitenzijde van de verpakking (dat roze karton) is niet erg stevig en was al gescheurd bij aflevering. Niet erg, want de geribbelde kartonnen binnenkant is perfect, dus geen beschadigingen. Maar mijn idee is: kijk of je iets anders dan dat roze dunne karton kunt gebruiken.. Verder: enorm tevreden!!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? op serredak

Slechte Levering niet de volgende dag in huis zoals beschreven !

Bestelling op 17-7-2024 gedaan, bestelling is 19-7-2024 pas verzonden, zou zaterdag binnen komen, bestelling niet gekregen, de bestelling pas op maandag ontvangen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

snel geleverd, netjes verpakt, prima.

Zoals gezegd, snel geleverd, netjes verpakt, prima. Er is één maar. Een stukje van 16x63,7 cm te gebruiken als plank in een vitrine, buigt (te) sterk door. Op basis van de hulp tool op uw site zou een dikte van 4 mm ruim voldoende moeten zijn om een kilo te dragen. Dat klopt niet. Helaas hangt de plank al flink door zonder enige belasting. Daardoor is de plank niet goed te gebruiken. Het doorhangen valt zo tegen omdat ik van platen die ik al had van 3 mm minder doorhangen gewend ben. Misschien is wat ik al had geperst plexiglas en is dat stijver. ik denk dat omdat het heel anders reageert als ik er in zaag. Het lijkt dan heet te worden en te smelten, terwijl uw gegoten plexiglas met zagen gruis/stof geeft. Is geperst plexiglas inderdaad beter bestand tegen doorbuigen?

• Waarvoor ga je het product gebruiken? deels als deuren in rails in vitrine, deels als plank in vitrine

Eenvoudig bestellen en snel geleverd

Tweede keer dat ik besteld heb en ook deze keer weer helemaal tevreden met bestelproces en levering:

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Thuis

Snelle levering en alles netjes op maat

Alles is makkelijk op maat en kleur te bestellen en de levertijd is ook nog eens kort

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Afwerking van onderkant dak

Wat een mooie oplossing

Wat een mooie oplossing biedt de Kunststofplatenshop voor de raam of deurafdichting bij een mobiele airco. Voorheen had ik een plaat hout voor mijn schuifraam, maar dat is niet watervast en niet transparant. Na mijn verhuizing had ik iets nieuws nodig. Ik heb nu alleen deuren en die zijn te hoog voor de standaard afdichtingsset die bij de mobiele airco word geleverd. Bij mijn online zoekactie naar een alternatief, kwam ik op de site van Kunststofplatenshop. Ze hebben een groot aanbod met allerlei materialen en diktes. Voor de afdichting van mijn deur heb ik gekozen voor plexiglas 4mm. Het is erg makkelijk dat Kunstofplatenshop het gat voor de slang er al in maakt. Het plexiglas werd afgeleverd met de afmetingen die ik had opgegeven en het gat voor de slang zat op de juiste plek. De plexiglas-plaat dicht de deuropening goed af. Er komt geen warmte van buiten naar binnen en de airco moet daardoor minder hard werken. Het staat netjes en voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Na de levering werd het warm weer dus heb ik hem direct uit kunnen testen. Het contact met Kunstofplatenshop is goed, vragen worden snel beantwoord. De aflevering ging snel en netjes. De plaat had alleen beschermfolie erop, er zat geen doos omheen maar ze gaan er zo voorzichtig mee om dat de beschermfolie voldoende is. Goed dat Kunststofplatenshop denkt aan het verminderen van het "bezorg-afval". De man die de plaat bezorgde, heeft hem voor mij in de hal van mijn appartement gezet in plaats van beneden in de hal van het complex. Dit was vriendelijk van hem. De bevestigingsmaterialen werden een dag na het plexiglas bezorgd. Al met al een goede eerste ervaring met Kunststofplatenshop en echt een aanrader.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Afdichting deur voor slang van mobiele airco

Snelle levering en perfect op maat

Drie platen besteld om de bovenlichten van de slaapkamers te vervangen. Platen waren snel geleverd en zijn perfect op maat en netjes gesneden.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Bovenlichten verduisteren

Erg slecht!

Aircoplaat besteld voor het raam, deze komt gebarsten binnen. 2 plexi plaatjes besteld, met afgeknapte hoeken. Het gat vd aircoplaat moest 16 cm zijn...deze is echter 19 cm, waardoor de slang nu niet past. En de plexiplaatjes zaten vast geplakt met tape aan de aircoplaat toen ik deze uit het pakket haalde. Daar is zoveel tape voor gebruikt dat ik ze niet eens fatsoenlijk schoon krijg. Dit allemaal aangegeven bij jullie, en met korting is het opgelost.. dat is prima. Maar later kom ik erachter dat het gat te groot is.. Dat is echt amateuristisch. Heb vaker besteld bij jullie... maar ben er nu wel klaar mee. Gewoon voor 100 eu aan amateur handel gekocht!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Goede kwaliteit en nette afhandeling

Voor de onderkant van een overhang een HPL plaat op maat laten maken welke snel is bezorgd. Helaas ging er wat fout met de bijbestelde schroeven en werden die later nagezonden. Er was blijkbaar iets fout gegaan met de transporteur. Ik kreeg een heel leuk handgeschreven kaartje (dank je Linda!) in de bus met excuses voor het ongemak. Dit zie je niet vaak! Al met al een positieve ervaring en een shop die de klant hoog in het vaandel heeft staan. Zeer aan te bevelen dus.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Dichtmaken overhang

Keurig op maat en snel geleverd.

Het bestelproces ging makkelijk en snel. De plaat is enkele dagen later keurig geleverd en past perfect.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Vervanger van glas in toiletraam

Snelle levering en Trespaplaat op maat.

Trespa platen op maat besteld, keurig verpakt en snel geleverd. Kon mijn projectje hierdoor goed afronden.

Zonder meer zeer goed !

Zonder meer zeer goed !

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voor het stellen van mijn draaitafel. Moet nog wel gat 7.3 boren. Helaas doen jullie geen tiende maten. Ga erover schrijven in de groep High End Audio Users. Jullie kunnen er ook lid van worden. Ga veel meer doen met Acryl en Polycarbonaat.

Makkelijk besteld, snel geleverd!

Het was erg makkelijk voor mij om de plexiglas raamafdichting voor onze mobiele airco te bestellen. Vervolgens was deze binnen no-time bij mij thuisbezorgd. Helaas was het pakket beschadigd geraakt tijdens het transport. Geen enkel probleem!! De dame van de klantenservice zorgde gelijk dat er een vervangend exemplaar werd opgestuurd. En ook die had in supersnel in huis! Dus eigenlijk twee keer topservice voor één bestelling!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Raamafdichting voor airconditioning

Super klantenservice en snelle levering

Zeer vriendelijk geholpen aan de telefoon, vlotte levering, goed verpakt en goed product. Alles paste precies! Absolute aanrader. Hartelijk dank.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Ramen bus

2 op maat bestelde gekleurde plaatjes snel binnen en keurig verpakt

Website voldoende duidelijk ter invulling. Gezaagde gekleurde 3 mm plaatjes op gevraagde maat en snel binnen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Achterwandje opgewerkte buitenschilderijtjes

Zeer goede service en korte reactietijd!

De plexiglas plaat (150x50 cm, 2 mm dik) die wij besteld hadden, bleek beschadigd; er was een stuk (ongeveer 20x5 cm) afgebroken. Na melding van dit euvel kregen we van kunststofplaten de keuze tussen een nieuwe plaat of een korting. Wij kozen voor het laatste omdat we de plaat nog steeds kunnen gebruiken voor onze specifieke toepassing. Alle lof voor de snelle reactie, de keuzemogelijkheid, kortom: de zeer goede service!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Ter bescherming van het nieuwe behang, omdat onze hond daar tegenaan ligt.

Uitstekende kwaliteit, betrouwbaar en zeer goede service

Afgelopen jaar heb ik een veel orders afgenomen. Ook heb ik wel eens telefonisch contact gehad. Ik moet zeggen: em1 van de beste webwinkels die ik ken. De producten zijn prima, de maatvoering klopt altijd, ze leveren snel, je wordt goed geïnformeerd en als je een keer ergens mee zit wordt snel en vriendelijk telefonisch geholpen (i.p.v. door een chatbox). Echt heel goed!

Top product!

Ik was op zoek naar een plaat voor achter mijn inductie kookplaat en kwam hierbij uit bij Kunststofplatenshop. Plaat uitgekozen in de maat, kleur antraciet en besteld. Plaat werd zeer snel geleverd! Mooie afgewerkte matte/glanzende plaat. Zelf steuntjes gemonteerd en achter de kookplaat neer gezet! Zeer mooie combi geworden! Heel blij mee.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Achter de kookplaat

Topkwaliteit en topservice

Zelden zo een snelle levering van maatwerk gezien!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Namen graveren

Super service....fijn bedrijf

Bij aflevering van de bestelling was een van de polycarbonaat platen beschadigd. Vervelend , maar na kort contact werd er zonder probleem een nieuwe plaat geleverd. Vriendelijk contact met de medewerksters , en gemaakte afspraken worden netjes nagekomen... top!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? bootramen

De Amer 33

8253 RC Dronten

Over Kunststofplatenshop.nl

• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment