Op maat

Alles op maat en op tijd

Geweldig bedrijf

Netjes en goed advies gehad dus besteld het plaxiglas heel zorvuldig en goed verpakt ontvangen mooi e bescherming voor mijn vogels als het regent weet weer waar ik de volgende keer moet zijn als nog bedankt voor de snelle levering

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Vogel kooi

Super fijne ervaring

Makkelijk om te bestellen, ik had een sample aangevraagd om de kleur te beoordelen. Het bestellen ging gemakkelijk, de bezorging vlekkeloos! We hebben nu 3x een bestelling geplaatst en 3x naar alle tevredenheid!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Buitengevel woning

Goed!

Goede kwaliteit van plexiglas kreeg ik geleverd. Mooi op maat allebei en voorzien van rond gat ivm slang voor afvoer van airco. Ook over het toebehoren voor deze bestelling ben ik dik tevreden. Goed verpakt en netjes verstuurd!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Afdichting voor mobiele airco

Super tevreden!!

- Site is duidelijk - Kwaliteit is top - Snel geleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Airco afvoer

Precies zoals ze op de site beloven.

Op de site staat duidelijke uitleg over de verschillende soorten platen, zodat je makkelijk de juiste keus kunt maken voor je project. Ook het invoeren van de maten is een fluitje van een cent. En het is tevens super fijn dat ze alles wat ze bij kunststofplatenshop beloven ook waarmaken: -alles op maat -snelle levering -hoogwaardige kwaliteit -alles goed verpakt zodat het onbeschadigd aankomt Wij zijn heel erg blij dat we deze verkoper hebben gevonden.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Bovenlichten dichtmaken met het juiste materiaal

Bestel altijd m’n kunstof hier.

Enorme keuze, perfect op maat voor een scherpe prijs

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Kippenhok buurvrouw

Perfect zoals verwacht

Zeer tevreden over het bestel gemak, de levering en het product. Precies naar verwachting.

Snelle correcte levering

Een heel goede ervaring met dit bedrijf! Duidelijke webshop, snelle bevestigingsmail en twee verschillende bestellingen door twee verschillende koeriers snel en correct in huis. Ook prima om advies en tips te vragen. Kortom zeer tevreden !

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Opknappen geveldelen

snel maar slordige afwerking

snel en helder, alleen de 0,5 mm hoekgaten werden 0,5 cm. en afwerking randen was niet gedaan, dus veel plastic haaltjes aan de randen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? gevelmontage

Alles wordt geleverd volgens afspraak. Vandaag was de lift kapot en zou via kunststofplaten de vervoeder circa 15 kg naar de 2e vd brengen. Gelukkig was de lift toch op tijd klaar, de chauffeur was op de hoogte en bereid tot traplopen. Dit is een top bedrijf, heel hartelijk dank.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Balkon / windschermen

Goed advies en vlotte levering

Voor een projectje had ik wat advies nodig over de dikte van het harde PVC dat ik wilde bestellen. Ik werd keurig te wordt gestaan. Het PVC was met aandacht verpakt. Helemaal top.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Flessen drager.

Alles Top! behalve de vervoerder

Bestelproces verloopt eenvoudig en het in voeren van de maten en gaten gaat ook perfect. Geleverd ruitje ziet er prachtig uit en de details zijn perfect. Leuk om te doen ook. Ik ga er meer mee maken. Kies alleen aub voor en andere vervoerder. PostNl, DHL of.... Maar DPD wat een drama zeg. zogenaamde secure communicatie over de levertijd maar klopt nooit iets van en erger nog als de bezorger geen zin heeft stopt hij niet eens op mijn adres. Deze bezorging van de plaat zijn ze niet eens aan de deur geweest maar melden gewoon een niet thuis bericht. Ik ben er nota bene voor thuis gebleven.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Ruitje met afzuiging voor boot

Snel en goed

Snelle levering goed product

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Kunst

Ga hier zeker vaker bestellen

Snelle levering en precies wat ik besteld had.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Showplaten autoshows/meetings

Snelle levering. Keurig verpakt.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Mooie ronde plaat van degelijk materiaal.

Goed verpakt bezorgd.Wij zijn er blij mee.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Deksel voor zandbak

Verkeerde afmetingen, volkomen ontoereikende verpakkingswijze, dus schade

Ik wacht even af hoe er wordt omgegaan met mijn ingestuurde klachten, maar ik kan er niet vrolijk van worden, zie daarvoor mijn ingediende schademeldingen en mijn e-mail met nadere uitleg over wat er allemaal mis was aan mijn bestelling.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Vitrine scheepsmodel

Snelle levering, zoals ik besteld heb

Prima levering, snel in huis, en de maat die ik opgegeven heb! Prima bedrijf!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Boot

De bestelling was in no-time geregeld. Het afhandelen van de bestelling door kuststofplatenshop was supersnel. Maandag besteld en woensdag alles volgens afgesproken tijd in huis. Ook de transporteur was zeer klantvriendelijk. Deze zeer correcte persoon mag vaker iets bij mij af komen leveren. Samenvattend: Geweldig, dik tevreden.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Afwerken boeidelen

Goede producten

Snelle levering :)

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Ingangsluik boot

Prima product en op tijd geleverd

Heb plexiglas besteld voor raamafdichting voor airco. Bestellen was zeer eenvoudig met goede uitleg. En bestelling was prima op tijd binnen. Aanrader

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voor gebruik airco

Snelle en vlotte levering!

Zo besteld, zo geleverd!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Afdak boven voordeur.

Langzame service en geen oog voor kwaliteit

Het bedrijf probeert groen te zijn door alles zonder verpakkingsmateriaal te versturen en daarmee blind te vertrouwen op koeriers van net 18 die alleen maar graag zo snel mogelijk de goederen willen afleveren. Gevolg beschadiging van de producten. Als je dan een klacht neerlegt dan moet je zelf bellen om op de hoogte worden gesteld over de voortgang. Men geeft aan dat je bestelling voorrang krijgt alleen vergeten ze dan ook de verzender daarvan op de hoogte te stellen of daar moeite voor te doen. De klantenservice heeft een goede aan Mart, alleen jammer dat de rest van het bedrijf daar verder niets mee doet. Als je professioneel dit bedrijf nodig hebt is het wijs om te zorgen dat je minimaal weken van te voren je bestelling plaats, want grote kans dat je nog een paar keer bezig bent de niet beschadigde producten binnen te krijgen. Dan volgende keer maar wat duurder uit, maar dit nooit meer. Positief is dat de gevraagde maten perfect gezaagd waren.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Dakgoot

Mooi en betaalbaar product

Mooi en betaalbaar product op maat gemaakt. Snelle levering. Prima verpakt!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Beschermplaat voor kaptafel blad

De Amer 33

8253 RC Dronten

Over Kunststofplatenshop.nl

• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment