Mooi en betaalbaar product op maat gemaakt. Snelle levering. Prima verpakt!
nette verpakking en snel geleverd.
Gemakkelijk de maten door kunnen geven en precies zoals aangegeven geleverd gekregen.
Na geklier met een stoffen raam doorvoer voor een voor een airco opzoek gegaan naar een ander optie. Op de site van kunstofplaten.nl vonden we de oplossing. - goede uitleg voor het meten - eenvoudig formulier om de maten op te meten De verzending was super netjes, accesoires apart zodat de plaat niet beschadigd raakt. Installatie was een eitje en het ziet er nu mooi iuit van binnen en buiten.
Goedemorgen Mark, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We zijn blij te horen dat je een oplossing hebt gevonden voor je airco probleem op onze website. Het is geweldig om te weten dat de uitleg voor het meten duidelijk was en dat het formulier eenvoudig in gebruik was. Fijn dat de verzending netjes was. Het is inderdaad zo dat al onze accessoires apart verpakt worden om schade aan de plaat te voorkomen. We zijn ook blij dat de installatie makkelijk was en dat het er zowel van binnen als van buiten mooi uitziet. Nogmaals bedankt voor je positieve feedback. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Linda
Op basis van mijn “onshape” ontwerp, een correct product opgestuurd gekregen.
Degelijke info op de website waar je iets mee kan.
Voor mijn Simplex bijen-kast wil ik een doorzichtige deksel, met een rond gat waarvan de doorsnee nog al precies is. Dat gat is voor een bijen-uitlaat. De bestelling plaatsen met de juiste afmetingen was heel eenvoudig en ik kon het gat van precies 115mm plaatsen waar ik maar zou willen. Met twee kanttekeningen… de prijzen zijn helaas zonder BTW, daar kom je achteraf pas achter… en als je de mededeling krijgt dat ze met de order begonnen zijn, duurt de verzending zo verschrikkelijk lang, vooral als alles zo moeiteloos ging :-)
Goedemorgen Theo, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We zijn blij te horen dat het plaatsen van je bestelling voor de doorzichtige deksel voor de Simplex bijenkast eenvoudig verliep en dat je het gat van precies 115mm naar wens kon plaatsen. We waarderen ook jouw feedback over onze prijzen en verzendtijden. We zullen je opmerkingen zeker meenemen om onze service verder te verbeteren. Onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren met de BTW-vermelding. Voor de volgende keer: er staan altijd 2 prijzen in het bestelproces, mét en zonder de BTW. Ook vinden wij het vervelend dat je de verzendtijd langer dan verwacht hebt ervaren. Onze levertijden liggen altijd tussen de 3 tot 6 werkdagen. Nogmaals bedankt voor uw waardevolle feedback. We hopen dat je tevreden bent met je bestelling en staan altijd klaar om je in de toekomst weer van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Linda
Zeer Tevreden
Bedrijfsnaam | Cayzeele |
Levering binnen afgesproken werkdagen. Maten exact als verzocht. Kwaliteit eveneens zoals verwacht. Zeer netjes en goed verpakt voor verzending. Prijs-kwaliteitverhouding uitstekend.
Goedemorgen Dan Hartelijk dank voor jouw positieve review! We zijn blij te horen dat de levering binnen de afgesproken werkdagen is uitgevoerd en dat de afmetingen precies zoals verzocht zijn geleverd. Het is goed om te weten dat de kwaliteit aan jouw verwachtingen voldoet en dat de verpakking tijdens de verzending netjes en goed verzorgd was. Daarnaast waarderen we je compliment over de prijs-kwaliteitverhouding. We streven ernaar om onze klanten de beste service en producten te bieden, en deze feedback bevestigt dat we op de goede weg zijn. Nogmaals bedankt en we hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Linda
Bedrijfsnaam | Afbouw Perdok B.V. |
Bedrijfsnaam | Eigenaar |
Zeer tevreden over proces van de bestelling materiaal nog niet gebruikt, lijkt ok, levering vertraagd. Maar dat gemekker per mail over aanbiedingen, meermaals vragen waar ga je je product voor gebruiken terwijl ik dat beantwoord heb en blijven zeuren over reviews. Dat maakt de positieve ervaring tot een negatieve. En ja ik weet dat je je kunt afmelden etc..
Goedemorgen Henk, Hartelijk dank voor je review en je eerlijke feedback. Het is fijn om te horen dat je tevreden bent over het bestelproces en dat het materiaal in goede staat lijkt te zijn, ondanks de vertraging in de levering. Onze excuses voor het ongemak dat deze vertraging heeft veroorzaakt. We willen je ook graag bedanken voor je geduld met betrekking tot onze e-mails. Het is absoluut niet onze bedoeling om onze klanten te overladen met mailtjes. We nemen je feedback hierover serieus en zullen dit bespreken om ons proces te verbeteren. We streven ernaar om onze service zo prettig mogelijk te maken. Indien je inderdaad wilt afmelden voor onze e-mails of specifieke soorten communicatie niet wenst te ontvangen, kan je altijd contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Barend
Ik vind dat het vevoer beter kan 2 bestellingen bij 1 vervoerder Verder ben ik tevreden Jan
Het betreft een vervanging van een beschadigde plaat. Webformulier super eenvoudig en toegankelijk, respons direct en een paar dagen later kon ik de missende plaat monteren!
Zwart en 2mm en 90x55 cm. ligt inmiddels op een tafel waar de koffiemachine opstaat. Ziet er perfect uit. Snelle levering en goed verpakt.
Had een plaat besteld voor mijn Airco omdat het stof steeds kapot ging, kreeg ik een plaat binnen zonder gat voor de Airco. Had ik gebeld bleek er dat er een kleine optie was om dat gat erin te laten zetten terwijl ik had geklikt op plaat met gat dan zou zo'n gat optie gelijk bij moeten zijn. Ze kunnen de plaat niet terugnemen of het gat er alsnog inzetten dit vind ik heel jammer en is gewoon geld weggooien dit.
Goedemorgen Alex, Bedankt voor het delen van je ervaring. We vinden het spijtig dat je teleurgesteld bent en begrijpen dat dit een frustrerende situatie kan zijn. Helaas kunnen we in dit specifieke geval niet tegemoetkomen aan je verwachtingen. Onze bestelpagina biedt namelijk een duidelijk overzicht van het bestelproces, inclusief instructies voor het invoeren van de uitsparing voor jouw afvoerslang. We willen benadrukken dat elke afvoerslang een andere diameter heeft, waardoor het noodzakelijk is dat elke klant deze informatie zelf invoert om een perfect passend product te ontvangen. We begrijpen dat dit misschien niet het antwoord is waarop je hoopte, maar we hopen dat je begrip hebt voor de reden achter deze procedure. Mocht je nog verdere vragen of opmerkingen hebben, staan we altijd klaar om te helpen. Met vriendelijke groet, Linda
We hebben 3x besteld en 2x was het materiaal beschadigd. Logisch ook want het werd geleverd zonder enige vorm van bescherming of verpakking waardoor alles snel vol krassen staat. Er is enkel een dunne plastic folie op 1 kant maar dit beschermd niet genoeg.. zonder karton of bubbel-plastic rond bvb gaat dit nooit ongeschonden arriveren (de meeste transporteurs zijn nl. niet van de voorzichtigste). Ook de zwarte forex die we bestelden was niet écht zwart maar eerder donkergrijs. Het materiaal zelf is dus ook niet wat we voordien gewoon waren als we dit vergelijken met een andere leverancier. Jammer, we hebben dit een kans gegeven maar we zijn teleurgesteld. De levering ging wel snel en het bestellen via webshop ging ook vlot, vandaar toch 2 sterren. Hopelijk doet men iets met deze feedback.
Bedrijfsnaam | Roloprint |
Beste Chris, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen. Het spijt ons ten zeerste te horen dat de ontvangen verpakking niet aan je verwachtingen voldeed en zelfs schade heeft veroorzaakt aan je product. Als toegewijd team streven we voortdurend naar het leveren van hoogwaardige, duurzame verpakkingsoplossingen die specifiek zijn ontworpen om jouw kostbare producten te beschermen tijdens het transport. We begrijpen volledig hoe belangrijk het is dat jouw bestelling in optimale staat bij je aankomt, en het is frustrerend om te horen dat we hierin niet geslaagd zijn. Jouw feedback is van onschatbare waarde voor ons. Het stelt ons in staat om onze verpakkingsmaterialen en -processen grondig te evalueren en te verbeteren, zodat we in de toekomst beter aan jouw verwachtingen kunnen voldoen. We begrijpen hoe belangrijk het is om precies te krijgen wat je wilt, vooral als het gaat om kleurkeuzes. Als suggestie voor de toekomst willen we graag aanraden om voorafgaand aan je bestelling een sample bij ons te bestellen. Op die manier heb je de mogelijkheid om de exacte kleur te bekijken voordat je een definitieve beslissing neemt. We geloven dat dit kan helpen om eventuele misverstanden te voorkomen en ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met je uiteindelijke aankoop. We waarderen je feedback enorm en streven ernaar om je ervaring bij ons zo soepel en bevredigend mogelijk te maken. Als er nog iets is waarmee we kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. Met vriendelijke groet, Linda
prima service, duidelijke handleiding.
Handige bestelmodule, vlotte levering en kwaliteit materiaal zeer tevreden.
Mijn bestelling ging Snel, gemakkelijk en goed. Tot de volgende aankoop.
Met name met de tool waar je de maten EN gaten en uitsparingen in het product kunt aangeven krijg je direct een goed beeld van je bestelling. Het geleverde product kwam ook precies overeen.
Goede overzichtelijke website, wordt goed op de hoogte gehouden, snelle levering. Ga zo door.
Materialen precies volgens maatspecificatie geleverd, zelfs geen vertragingen door feestdagen en vakanties.
Overzichtelijke webshop Snel en perfect verpakt geleverd. Ga zo door!
De Amer 33
8253 RC Dronten
• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment