Gemakkelijk bestelproces en snelle levering.
Positieve ervaring met bestellen en betalen. Negatieve ervaring met aflevering van bestelling: duurde 2 weken voor alleen onderhoudsmiddelen.
Bedrijfsnaam | - |
Goedemiddag Wim, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen. Wat vervelend dat je zo lang hebt moeten wachten op je bestelling, dit is inderdaad niet de bedoeling. In jouw proces is iets mis gegaan met de vervoerder. Goed dat je destijds contact met ons hebt opgenomen, toen hebben wij het uit kunnen zoeken, en toch nog op het juiste adres kunnen bezorgen. We hopen je in de toekomst nog eens terug te zien, en te kunnen bewijzen dat wij je bestelling ook sneller kunnen leveren. Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Linda
Klant vriendelijk, snelle levering, top kwaliteit.
Fijne ervaring gehad bij het bestellen en leveren van mijn mooie glasplaten.
De plaat die ik bestelde was exact wat ik wilde. Binnen drie dagen had ik hem al. Helemaal blij mee.
Alles keurig afgehandeld.
Erg makkelijk om je bestelling te plaatsen en super snel en netjes verpakt gekregen.
Goede ervaring
Bedrijfsnaam | Evers Maatwerk |
Exacte maat en goed verpakt!
Zeer goed van bestelling tot levering
Ik heb de spullen in huis, maar ben er nog niet mee aan de slag gegaan. Dus meer kan ik er nog niet over zeggen.
Goede service, ook na het leveren van plaatjes met verkeerde dikte. Werd snel recht gezet en nieuwe plaatjes met juiste dikte snel geleverd.
Bedrijfsnaam | DDG-Elektro |
Zeer tevreden over de producten, snelle levering De producten waren verpakt in een stevige, opvallende doos. De website is erg duidelijk en de communicatie is super!
Polycarbonaat zou het product zijn voor mijn boot ramen. Ik wou plexiglas kopen maar dit werd me sterk afgeraden door 1 van de verkopers. Polycarbonaat is misschien slagvast maar het krast en beschadigd wanneer je met een schoon doekje wil schoonmaken. Wanneer je een klacht hier over indient wordt je van het kastje naar de muur gestuurd. Ik ken inmiddels het hele sales team. Hele leuke mensen hoor. Echt ze willen je graag helpen en maken beloftes over het aanpakken van de situatie. Maar uiteindelijk heb ik een verkeerd product door het advies van hun verkopers. Of het materiaal is gewoon simpelweg van slechte kwaliteit dat kan ik niet beoordelen
Bedrijfsnaam | Hoekstra metaal |
Goedemiddag Arnout, Bedankt voor het plaatsen van jouw review. Wij vinden het jammer dat dit proces zo gelopen is. Wij hebben veel contact met je gehad, en daarbij ook met onze technische afdeling en collega's. Wij vinden het dan ook vervelend dat het materiaal niet is zoals je had verwacht. Het is wel echt hoe het materiaal in elkaar zit. Het is erg slagvast, maar minder krasbestendig dan bijvoorbeeld glas. Dit geven wij ook in het blogartikel aan over bootramen. Wij adviseren bij twijfel altijd een sample vooraf te bestellen, om te beoordelen of het product overeenkomt met de verwachtingen voor de gewenste toepassing. Wij hebben ons best gedaan om met je mee te denken, maar helaas heeft het door jouw bestelde product simpelweg niet aan jouw verwachtingen voldaan. Het spijt ons dat we je niet beter hebben kunnen helpen. Hopelijk kunnen wij je toch nog eens begroeten in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team KunststofplatenShop.
Ik krijg mijn bestelling snel afgeleverd. Ook was alles naar wens. Ook vind ik de website erg overzichtelijk en is er voor elke vraag wel een antwoord te vinden op de site. Ook staan er goeie adviezen op. Zeker een aanrader om hier je plexiglas te bestellen!
Na het ontvangen van mijn beschadigde voorzetraam snel een nieuwe geleverd gekregen,zonder gezeur.
Netjes gezaagd,goed verwerkbaar
Eerst met monsterstukjes onze keuze bepaald. De kosten hiervan krijg je terug bij bestelling. Toen de plaat beschadigd geleverd werd, werd een nieuwe plaat, na het verstrekken van informatie en foto's, snel geleverd. Prima service!
Helemaal top.. bestelling was zelfs 1 dag eerder bezorgd
Voor de tweede keer een bestelling gedaan. De eerste verliep foutloos. Bij de tweede bestelling werd één plaat met de verkeerde afmetingen geleverd. Gebeld, het online formulier ingevuld en de volgende dag de plaat met de juiste afmetingen ontvangen. Een foutje maken is menselijk, het zo snel, adequaat en kostenloos oplossen, heet gewoon goede service!
Bedrijfsnaam | N.V.T. |
Beste Remco, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen. We zijn blij om te lezen dat het oplossen van onze fout zo spoedig is verlopen! Het kan inderdaad altijd voorkomen dat er zo iets gebeurd, maar het is dan aan ons om dit zo goed mogelijk op te lossen, fijn dat dat gelukt is! Wij wensen je succes met het afdekken van je waterput! Een fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Linda
Als hier niet vindt wat je zoekt Vindt je het nooit meer , wat een gemak om bv exta gaten toe te voegen Ik had een passpiegel voor de caravan besteld (vrouwen ) op maat met 2 gaatjes Nu nog even monteren Op 3 mm plaat is nog iets , maar we gaan het zien
Beste Peter, Wat fijn om zo'n positieve review te lezen! Fijn dat je het geschikte product hebt gevonden voor de passpiegel in jullie caravan, ook fijn voor je vrouw! :) Succes met het monteren, en veel plezier ervan gewenst! Met vriendelijke groet, Linda
Handig dat je alle plaatjes op maat kan laten zagen. Ik heb er van genoten.
Snel en goed
Kunststof platen besteld voor mijn laser hobby. Perfect product, goede kwaliteit. Wordt snel geleverd. Absolute aanrader
Degelijk product, snelle verzending
De Amer 33
8253 RC Dronten
• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment