Zeer goede en snelle service!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voorzetraam

Top, en snel geleverd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Snelle service en juiste maten!

Snel bestellen en de juiste maten in een paar dagen geleverd!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Achterwand keuken

Kwaliteit valt tegen

2 kleine panelen besteld en eigenlijk totaal niet wat ik had verwacht. Oppervlakte is ruw en beschadigd en zeker geen hoogglans. Fijne uitleg over tekenprogramma en daarmee wel de afmetingen getekend

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Grondplaat voor deur intercom

Precies zoals bedoeld

Kunststof platen keurig afgeleverd en afgewerkt, maat klopte en is precies zoals we wensten.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Om daklichten in serre en keuken van onderkant af te sluiten

Tevreden

Makkelijk te bestellen, overzichtelijke website, snel geleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Eigen bedrijf in lasersnijden

Perfect, snel en exact volgens bestelling

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Caviahok

Snelle service mooi op maat.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Tafelblad tuintafel

precies op maat

alleen bezorgdienst een ramp plaat zoals verwacht

• Waarvoor ga je het product gebruiken? keukekachterwand

Keurig maatwerk, perfect geleverd en precies wat ik nodig had om mijn klusproject af te ronden.

Na het verbouwen van mijn box had ik nog één ding nodig: een passend werkblad. Dat was echt de kers op de taart. Via kunststofplatenshop.nl kon ik exact laten maken wat ik in gedachten had — en dat was superfijn, want na zo’n 200 uur zelf klussen kon ik dat laatste beetje ontzorging goed gebruiken. Het bestelde product voldeed volledig aan de verwachtingen, was netjes verpakt en werd snel geleverd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Werkblad

Na drie maal met klantservice gesproken te hebben, probleem opgelost.

Op 10/02 een sample besteld van een alupaneel besteld. Op 19/02 contact opgenomen met de vraag waar de sample bleef. Dit zou geregeld worden. Op 25/02 niks ontvangen, weer contact opgenomen, geen resultaat. Op 13/03 voor de derde maal contact opgenomen omdat de sample nog steeds niet was geleverd. Deze keer kreeg ik Linda aan de lijn en die heeft er direct werk van gemaakt. Ze heeft de sample opnieuw laten opsturen, dit maal via een andere vervoerder. Via de mail werd ik op de hoogte gehouden van de zending inclusief track&trace code. Op 15/03 heb ik de sample ontvangen. Op zich vervelend dat het zolang duurde voor ik de sample binnen had maar op zich geen probleem omdat ik het niet direct nodig had. Ook Linda verdient een pluim voor het direct oppakken van het probleem. Wat dat betreft ben ik dik tevreden. (probleem lag waarschijnlijk bij de vervoerder|)

• Waarvoor ga je het product gebruiken? afdichten inspectiegat badkamer

Bedrijf doet wat het belooft

Heb het materiaal binnen 2 werkdagen ontvangen. Keurig verpakt in folie en kartonnen doos. Afmetingen precies als besteld. Voor kunststofplaten ga ik alleen nog naar KUNSSTOFPLATENSHOP!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Vervanging buitenzijde berging

groot assortiment en perfecte afwerking

de bestelling is razendsnel geleverd en was perfect conform de specificaties

• Waarvoor ga je het product gebruiken? kunst

goed geholpen

kunststofplatenshop heeft mij uitstekend geholpen met wat ik nodig had, in het bijzonder Klantenservice met het helpen naar het juiste product en geholpen met de maatvoering. mijn bestelling had ik snel en goed verpakt in huis. op naar de volgende keer, als ik weer iets van kunststof nodig hebt

• Waarvoor ga je het product gebruiken? beschermings ring voor in het stuur van een cross auto F2, om het breken van je duim te tegen te gaan

Goede eerste ervaring

Voor een hobbyproject een Trespa plaat laten maken. Alles ging voorspoedig, maar eenmaal uitgepakt bleek de plaat een kleine beschadiging te hebben. Contact opgenomen met de webshop, online met een paar klikken melding gemaakt. Een paar dagen later kreeg ik een nieuwe plaat toegestuurd. Een paar dagen later kreeg ik tot mijn verassing nog een handgeschreven kaartje per post met excuses en een kleine korting op mijn volgende bestelling. Goede service en kan de shop met vertrouwen aanraden.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Hoobyproject

Mooi product!!!

….

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Meubilair

Makkelijke website , producten goed verpakt.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Ramen voor boot

Aanrader

Kwaliteit is heel goed van het smoke tint kunststof. Zeer goede communicatie. Perfecte verpakking en verzending met track en trace.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Bijzet tafel

Vlot en secuur

Alles wat ik besteld heb werd correct verpakt en zeer snel afgeleverd. Het ideale adres voor zowel plexiglas als trespa. Zeer tevreden.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Kooienbouw

geweldig

enigste minpuntje of ik heb het niet begrepen het leek net of het rondom gaatjes inzaten maar dat was niet zo alleen op de hoeken

• Waarvoor ga je het product gebruiken? voor een minibieb aan de straat

De wandplaat die ik vond maar niet van het bestaan wist.

Vond een mooie stevige wandplaat om de wand te beschermen tegen onze pup. Snel gevonden, snel besteld, snel ontvangen. Keurig op maat en prachtige afwerking.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? wand bescherming

Snel verzonden en gemakkelijk te bestellen en in gebruik

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Boeiboard

Zeer snelle service en foutloze verzending. Topkwaliteit materiaal en altijd exacte bewerkingen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Ingewikkelde instrumenten panelen

Op de millimeter nauwkeurig

Voor mijn projectje maar een paar, kleine plaatjes nodig. Maar juist daarom moet het precies passen. Eenvoudig de maten opgegeven van de schuin aflopende stukken, met flink wat boorgaten voor de bevestiging aan het frame van de rolstoel aanhanger. De gaten moesten nog wel even doorgeprikt worden, maar alleen loszittend restmateriaal.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Zijkanten rolstoel-aanhanger

Uitstekend product

Ik zocht een stukje op maat gesneden alu sandwichpaneel. Op de website is de maatvoering tot op de mm aan te geven en mijn afgeronde hoeken waren perfect pas met de opgeven radius. Snelle levering; helemaal goed!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? camperinterieur

De Amer 33

8253 RC Dronten

Over Kunststofplatenshop.nl

• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment