Keurige en snelle service

Een van mijn vier platen was gebroken aangekomen. Redelijk snel een nieuwe gekregen. Prima.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voor een vitrinekast.

Heel snel en vakkundig geleverd

Duidelijke website met veel uitleg over materiaalkeuze en bewerkingsmogelijkheden

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Windscherm boot

Prima geregeld

Duidelijk snel en exact. Goede site en geen onduidelijkheden Helemaal tevreden Martijn

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Konijnenhok

Goed product en snel geleverd.

Goede prijs en snelle levering. Afwijkende vormen zijn makkelijk te bestellen, voor particulieren werkt alleen het dxf verhaal niet. Als dit een pdf zou kunnen zijn is alles 100% Fijne betrouwbare club.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Overkapping

Super geweldig

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Binnen ijzeren deur

Precies op maat en netjes afgewerkt.

Snelle service met prima afgewerkt materiaal.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Extra planken in diepvries

Snel goed en accuraat

Na bestellen snel goed en nauwkeurig gezaagd en geleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Bescherming van rolstoel schade aan deuren

Precies wat we zochten

Na verschillende spatschermen te hebben gezien zijn we aangekomen bij de kunststof platenshop. Wat een keuze en tegen nette prijzen. Helemaal geweldig. We zijn er dolblij mee.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Als spatscherm in de keuken

Goed materiaal, snel geleverd, en goede prijs/kwaliteit verhouding.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Afdekplaten aquaria

Ik had problemen met het bezorgen van een plaat. Dankzij de goede en vriendelijke service hebben ze er alles aan gedaan dat het uiteindelijk goed afgeleverd is. Ze zijn ook goed en snel bereikbaar zowel telefonisch als via de mail. Thnx

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Jammer dat we niet op rekening kunnen kopen!

Wij zijn een bedrijf en bestellen hier een paar keer per jaar en helaas kunnen wij niet op rekening kopen!? Ik heb wel eens contact gehad met een medewerker en het zou mogelijk zijn, maar het lukt echt niet! Dat is voor ons behoorlijk omslachtig als het vooruit betaald moet worden! Het product bevalt verder wel.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Afscherming spanningvoerende delen

Toppie

Als vanouds zeer snel en perfect op maat geleverde plexiglas platen. We gaan deze gebruiken alsmbescherming van led matrix.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Led matrix

Uitstekend kwaliteit

Had plexiglas besteld, uitstekend kwaliteit, groot assortiment en snel bezorgd, goed afgezaagd. Helaas was ik vergeten om nog een plaat extra te bestellen. Maar dat ga ik denk later alsnog doen, moet toch een polijstpasta uitzoeken en bestellen, ben benieuwd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voor verschillende kleine ontwerpen

Zeer slecht, slordig en klantonvriendelijk

Ik heb meerdere alupanels besteld bij dit waardeloze bedrijf. Eerste keer alupanel geleverd gekregen waarbij de uitsnede verkeerd is geplaatst. Reden: glanszijde wordt als uitgangspunt genomen, terwijl het een dubbelzijdig product is (ook een matte kant). Gebeld met de klacht en een formulier ingevuld. Op het formulier nergens de mogelijkheid om een tekst te typen, gewoon geautomatiseerd waarop ik nog heb gebeld. Ze leveren vervolgens precies hetzelfde product met dezelfde uitsnede. Weer gemaild en gebeld. Weigeren en nieuwe te leveren, omdat de glanszijde volgens hun de voorzijde is en de matte zijde de achterkant. De aard van het product is dubbelzijdig. Nergens op de website staat vermeld dat de glanszijde als uitgangspunt wordt genomen voor een uitsnede en ook in de meetinstructie staat dit niet vermeld. De website is dus gebrekkig. Ik heb nu 2 identieke panelen waar ik niets aan heb, terwijl ik na de eerste keer ook heb gebeld. Echt een waardeloos bedrijf dat ook zeker niet klantvriendelijk is ingesteld. Bij de tweede keer wordt gezegd bestel maar een nieuwe, terwijl ik na de eerste keer had gebeld en mijn wens kenbaar had gemaakt. Hou er ook rekening mee dat de afwerking slecht is. Je ziet allerlei beschadigingen bij ontvangst. Zowel aan de randen van de gezaagde/gefreesde delen als op de panels zelf. Staat niet mooi als je het als keuken-achterwand wilt gaan gebruiken.... NOOIT weer kunststofplatenshop.nl voor mij!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Keuken achterwand was de bedoeling

Gewenste kwaliteit en een snelle levering

• Waarvoor ga je het product gebruiken? tafelblad

Heel erg goed

Fijne site, snelle levering, goede communicatie

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Creatief project

produkt zoals besteld

De bestelling en website zijn duidelijk. Produkt is goed verpakt. Echter ging er in de levertijd iets fout door blijkbaar onjuiste codering bij de vervoerder. Na een week ontvangen, en in dit geval geen probleem.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? keuken

kwaliteit en levering perfect

Ik mocht mijn bestelling netjes ontvangen. Er was een gewenste vorm bij welke netjes op maat werd bezorgd. top

• Waarvoor ga je het product gebruiken? enkel glas in voordeur vervangen

besteld, bevestigd, geleverd

Prima geregeld

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Keurig volgens mijn specificaties aangeleverd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Goed advies, prijs en levering .

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Bovenlicht in schuur

Mijn doe-het-zelf project

"Ik heb dit 2mm dikke plexiglas gekocht om een zelfgemaakte afscheiding te maken. De afscheiding plak ik met zuignappen op het raam, op het plexiglas plak ik een half doorzichtig vorm van een blad. De plaat is van uitstekende kwaliteit, zeer helder en krasvrij. Het was te boren, ik heb namelijk de maten opgegeven. Ik ben erg tevreden met de resultaten en kan dit product zeker aanbevelen voor doe-het-zelf projecten." Verder moet ik even kwijt dat het transport ook puik geregeld was, zeg maar in da pink.....

• Waarvoor ga je het product gebruiken? afscheiding

Snel geleverd, goed verpakt

Snel in huis. Goed verpakt maar toch een klein stukje van de hoekjes af. Hoogstwaarschijnlijk door de bezorging. Materiaal is precies zoals ik het verwacht had. Bewerkbaar en sterk. Prijs was goed. Ik bestel hier zeker weer als ik iets nodig heb.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Spatplaat vuilnisemmer

Vlotte levering duidelijke website Product voldoet aan omschrijving en is degelijk verpakt

Top bedrijf!

Hele snelle correcte service! Vriendelijk en behulpzaam!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Lambrizering

De Amer 33

8253 RC Dronten

Over Kunststofplatenshop.nl

• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment