Een van mijn vier platen was gebroken aangekomen. Redelijk snel een nieuwe gekregen. Prima.
Goedemiddag Pieter, Bedankt voor je review! Jammer om te horen dat een van de platen beschadigd was bij aankomst, maar fijn dat het snel opgelost is en je tevreden bent met de afhandeling. We waarderen je geduld en vertrouwen in ons! Met vriendelijke groet, Romy
Duidelijke website met veel uitleg over materiaalkeuze en bewerkingsmogelijkheden
Duidelijk snel en exact. Goede site en geen onduidelijkheden Helemaal tevreden Martijn
Goedemiddag Martijn, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle en nauwkeurige service en dat je de website duidelijk vindt. We waarderen je feedback enorm en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! 😊 Met vriendelijke groet, Romy
Goede prijs en snelle levering. Afwijkende vormen zijn makkelijk te bestellen, voor particulieren werkt alleen het dxf verhaal niet. Als dit een pdf zou kunnen zijn is alles 100% Fijne betrouwbare club.
Goedemiddag Ivo, Bedankt voor je uitgebreide feedback! Wat fijn dat je tevreden bent met onze prijzen, snelle levering, en het bestelproces voor afwijkende vormen. We begrijpen dat het werken met DXF-bestanden voor particulieren soms lastig kan zijn. Je suggestie om ook PDF-bestanden te ondersteunen nemen we graag mee als verbeterpunt. Blij dat je ons als een fijne en betrouwbare partij ervaart, en we hopen je snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Romy
Super geweldig
Bedrijfsnaam | Chamail design |
Snelle service met prima afgewerkt materiaal.
Goedemiddag Carla, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle service en de kwaliteit van het materiaal. We staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling! 😊 Met vriendelijke groet, Romy
Na bestellen snel goed en nauwkeurig gezaagd en geleverd
Na verschillende spatschermen te hebben gezien zijn we aangekomen bij de kunststof platenshop. Wat een keuze en tegen nette prijzen. Helemaal geweldig. We zijn er dolblij mee.
Goedemiddag, Bedankt voor je enthousiaste review! Wat leuk om te horen dat je bij ons terecht bent gekomen en zo tevreden bent met de keuze en prijzen. Geweldig dat de spatschermen helemaal naar wens zijn. Veel plezier ermee, en we helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Romy
Goed materiaal, snel geleverd, en goede prijs/kwaliteit verhouding.
Ik had problemen met het bezorgen van een plaat. Dankzij de goede en vriendelijke service hebben ze er alles aan gedaan dat het uiteindelijk goed afgeleverd is. Ze zijn ook goed en snel bereikbaar zowel telefonisch als via de mail. Thnx
Goedemiddag Jolanda, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat alles uiteindelijk goed is gekomen en dat je tevreden bent met onze service. We doen ons best om altijd snel en vriendelijk te helpen, zowel via de telefoon als de mail. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we weer graag voor je klaar. 😊 Met vriendelijke groet, Romy
Wij zijn een bedrijf en bestellen hier een paar keer per jaar en helaas kunnen wij niet op rekening kopen!? Ik heb wel eens contact gehad met een medewerker en het zou mogelijk zijn, maar het lukt echt niet! Dat is voor ons behoorlijk omslachtig als het vooruit betaald moet worden! Het product bevalt verder wel.
Bedrijfsnaam | VSE Industrial Automation |
Goedemiddag Fred, Bedankt voor je review en feedback. We begrijpen dat het voor jullie als bedrijf niet altijd handig is om vooruit te betalen. Helaas hebben wij geen invloed op de goedkeuring van de betaling via Billie. Zij regelen het betalingsproces voor bedrijven, en het is aan hen om te bepalen of de betaling op rekening goedgekeurd wordt. Wij raden aan om opnieuw contact op te nemen met Billie om te kijken of er mogelijkheden zijn voor jullie bedrijf. We hopen dat het alsnog lukt, en we zijn blij dat het product verder naar wens is! Met vriendelijke groet, Romy
Als vanouds zeer snel en perfect op maat geleverde plexiglas platen. We gaan deze gebruiken alsmbescherming van led matrix.
Had plexiglas besteld, uitstekend kwaliteit, groot assortiment en snel bezorgd, goed afgezaagd. Helaas was ik vergeten om nog een plaat extra te bestellen. Maar dat ga ik denk later alsnog doen, moet toch een polijstpasta uitzoeken en bestellen, ben benieuwd.
Ik heb meerdere alupanels besteld bij dit waardeloze bedrijf. Eerste keer alupanel geleverd gekregen waarbij de uitsnede verkeerd is geplaatst. Reden: glanszijde wordt als uitgangspunt genomen, terwijl het een dubbelzijdig product is (ook een matte kant). Gebeld met de klacht en een formulier ingevuld. Op het formulier nergens de mogelijkheid om een tekst te typen, gewoon geautomatiseerd waarop ik nog heb gebeld. Ze leveren vervolgens precies hetzelfde product met dezelfde uitsnede. Weer gemaild en gebeld. Weigeren en nieuwe te leveren, omdat de glanszijde volgens hun de voorzijde is en de matte zijde de achterkant. De aard van het product is dubbelzijdig. Nergens op de website staat vermeld dat de glanszijde als uitgangspunt wordt genomen voor een uitsnede en ook in de meetinstructie staat dit niet vermeld. De website is dus gebrekkig. Ik heb nu 2 identieke panelen waar ik niets aan heb, terwijl ik na de eerste keer ook heb gebeld. Echt een waardeloos bedrijf dat ook zeker niet klantvriendelijk is ingesteld. Bij de tweede keer wordt gezegd bestel maar een nieuwe, terwijl ik na de eerste keer had gebeld en mijn wens kenbaar had gemaakt. Hou er ook rekening mee dat de afwerking slecht is. Je ziet allerlei beschadigingen bij ontvangst. Zowel aan de randen van de gezaagde/gefreesde delen als op de panels zelf. Staat niet mooi als je het als keuken-achterwand wilt gaan gebruiken.... NOOIT weer kunststofplatenshop.nl voor mij!
Beste Harun, Wat vervelend om te horen dat de ontvangen platen niet aan je verwachtingen voldoen. De bestelde zwarte alupanel platen hebben een glanzende voorzijde, en een matte achterzijde. Dit staat vermeld op de productpagina. Wanneer er een uitsnede wordt besteld, dient daar rekening mee gehouden te worden. Er is inmiddels contact geweest met de klantenservice, en we hopen dat we je alsnog een passende oplossing hebben mogen bieden. Met vriendelijke groet, Lynet
Gewenste kwaliteit en een snelle levering
Bedrijfsnaam | Conval Nederland |
Goedemorgen Marcel, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit en de snelle levering. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Romy
Fijne site, snelle levering, goede communicatie
De bestelling en website zijn duidelijk. Produkt is goed verpakt. Echter ging er in de levertijd iets fout door blijkbaar onjuiste codering bij de vervoerder. Na een week ontvangen, en in dit geval geen probleem.
Goedemorgen, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product en de verpakking. Het spijt ons dat er een vertraging was door de vervoerder, maar we zijn blij dat je bestelling uiteindelijk goed is aangekomen. We nemen je feedback mee om de levering in de toekomst nog beter te kunnen verzorgen. Met vriendelijke groet, Romy
Ik mocht mijn bestelling netjes ontvangen. Er was een gewenste vorm bij welke netjes op maat werd bezorgd. top
Prima geregeld
Bedrijfsnaam | Flora Nova Interieurbeplanting bv |
Goedemorgen Martin, Bedankt voor het delen van je ervaring. Wij vinden het fijn om te horen dat de bestelling prima geregeld was. Wij hopen je in de toekomst graag weer te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Romy
Keurig volgens mijn specificaties aangeleverd.
Goedemorgen Jacques, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles precies volgens jouw specificaties is geleverd. 😊 We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Romy
Goed advies, prijs en levering .
"Ik heb dit 2mm dikke plexiglas gekocht om een zelfgemaakte afscheiding te maken. De afscheiding plak ik met zuignappen op het raam, op het plexiglas plak ik een half doorzichtig vorm van een blad. De plaat is van uitstekende kwaliteit, zeer helder en krasvrij. Het was te boren, ik heb namelijk de maten opgegeven. Ik ben erg tevreden met de resultaten en kan dit product zeker aanbevelen voor doe-het-zelf projecten." Verder moet ik even kwijt dat het transport ook puik geregeld was, zeg maar in da pink.....
Goedemorgen Bart, Bedankt voor je uitgebreide en enthousiaste review! Wat leuk om te horen hoe je het plexiglas hebt gebruikt voor je creatieve project. Het klinkt als een prachtig en functioneel eindresultaat! We zijn blij dat je tevreden bent over de kwaliteit van het materiaal en de service rondom het transport. "In da pink" horen we natuurlijk graag! Mocht je in de toekomst weer een doe-het-zelf-project oppakken, dan staan we graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Romy
Snel in huis. Goed verpakt maar toch een klein stukje van de hoekjes af. Hoogstwaarschijnlijk door de bezorging. Materiaal is precies zoals ik het verwacht had. Bewerkbaar en sterk. Prijs was goed. Ik bestel hier zeker weer als ik iets nodig heb.
Vlotte levering duidelijke website Product voldoet aan omschrijving en is degelijk verpakt
Bedrijfsnaam | - |
Goedemorgen Robert, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat de levering vlot verliep en dat je tevreden bent met zowel de website als het product. We doen ons best om alles goed te verpakken, dus fijn dat dat ook opvalt! 😊 Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan helpen we je graag weer verder. Met vriendelijke groet, Romy
Hele snelle correcte service! Vriendelijk en behulpzaam!
De Amer 33
8253 RC Dronten
• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment