Hele snelle correcte service! Vriendelijk en behulpzaam!
Wat je ook nodig hebt, hoe gek ook van formaat of indeling alles is mogelijk. Je moet wel even puzzelen om het voor elkaar te krijgen.
Goedemorgen Frank, Bedankt voor je review! Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met de mogelijkheden die we bieden. Het klinkt alsof je goed hebt gepuzzeld om alles voor elkaar te krijgen. Wij nemen dit zeker mee om onze website te kunnen verbeteren. Als we je in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen, horen we het graag! Met vriendelijke groet, Romy
Keurige afwerking, perfect op maat gemaakt en goed in gebruik ook
Overzichtelijke website, snelle levering
Goedemorgen, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je onze website overzichtelijk vindt en tevreden bent met de snelle levering. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Romy
Mooi product. Keurig verpakt en snel bezorgd. .
Prima adequate afhandeling
Goedemorgen Jos, Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid en adequaat is afgehandeld. We staan graag weer voor u klaar bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Romy
GOED
Bedrijfsnaam | autobedrijf de waag |
Na bestelling supersnel geleverd en exact op maat voor een mooi prijsje.
Bedrijfsnaam | WSV Het Nieuwe Diep |
Precies op maat en prima kwaliteit
Goedemorgen Jan, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat alles precies op maat en van prima kwaliteit is geleverd. Daar doen we het voor! 😊 We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Romy
Ik had een beeld van hetgeen ik wilde hebben en heb met behulp van de "Keuzehulp" de juiste platen besteld. Goed op de hoogte gehouden omtrent de status van mijn bestelling en héél snel geleverd. Er staat netjes vermeld dat het geleverde licht bekrast kan zijn. Ik vond het alleszins meevallen en ben dan ook heel tevreden.
Mooie platen om je keuken achterwand op te leuken. Het enige wat jammer is dat jullie geen bijpassende hoek profielen erbij verkopen om het helemaal af te maken.
Beste Yvonne, Bedankt voor je positieve review en fijn om te horen dat de platen goed bevallen als keukenachterwand! We begrijpen dat bijpassende hoekprofielen een mooie toevoeging zouden zijn om het geheel helemaal af te werken. Jammer genoeg valt dit niet binnen ons assortiment. Dank je wel voor het delen van je ervaring en veel plezier met je nieuwe keukenachterwand! Met vriendelijke groet, Linda
Eerste keer besteld en echt blij mee onze keuze. Snel geleverd en zeer goed verpakt. Vriendelijke en behulpzame transportdienst.
Betreft een klein aantal op maat gezaagde polycarbonaat plaatjes. Eind van de ochtend besteld, de volgende dag geleverd. Ook de verzendkosten met UPS vielen mee.
Extra betaald voor afwerking, maar blijkt helemaal niet goed afgewerkt te zijn. Bijna 30 euro extra betaald voor slechte afwerking. Normaliter ben ik niet zo negatief, maar dit is gewoon kei slecht.
Goedemorgen Faissal, Bedankt voor je review en je eerlijkheid. We willen altijd kijken waar het mis is gegaan, en het spijt ons te horen dat de afwerking niet aan je verwachtingen voldoet, zeker gezien de extra kosten die je hebt betaald. We hebben je een mail verstuurd en wachten momenteel op je reactie (controleer ook de spam), zodat we samen kunnen zoeken naar een passende oplossing en ervoor kunnen zorgen dat het eindresultaat wél aan je verwachtingen voldoet. Nogmaals dank voor je feedback, want dit helpt ons om onze service en kwaliteit te blijven verbeteren. We nemen snel contact met je op! Met vriendelijke groet, Linda
Onwaarschijnlijk incompetente transporteur. Die de boel zonder enige melding bij je voor de deur neer pleurt. Totaal niet transport bestendig verpakt/vervoert. Serieus gewoon een schoenafdruk op je bestelling en vol met krassen, getuige de wijze waarop ermee wordt omgegaan. Had wat meer verwacht van € 50,00 euro verzendkosten. Bedankt!!
Goedemorgen, Bedankt voor het schrijven van je review. Allereerst wil ik onze excuses aanbieden, het is natuurlijk nooit de bedoeling dat je je plaat zo ontvangt. In dit geval is het product zonder extra verpakking geleverd omdat het direct in onze stellingen wordt vervoerd. We nemen jouw opmerkingen ter harte en zullen dit intern bespreken om te kijken hoe we de transportervaring verder kunnen verbeteren. Als jouw bestelling in dit geval dus beschadigd is, dan is dat natuurlijk de bedoeling. Ik wil je vragen altijd contact op te nemen met ons, zodat wij samen een passende oplossing kunnen zoeken. Dit kan via [email protected]. Ik heb je nu een mail gestuurd, om te kijken hoe wij dit kunnen afhandelen. We horen graag van je. Met vriendelijke groet, Linda
Plexiglas besteld, goed geprijsd, snelle levering en exacte maatvoering.
Heb 2 cirkels besteld voor bescherming op een bijzettafeltje. Ze passen perfect en zijn mooi afgeslepen ook was de levering erg vlot had ze de volgende dag al in huis. En vond het materiaal goed en niet duur in verhouding.
De bestelling werd direct opgemerkt en voor mij in orde gemaakt voor verzending. 2dagen later werd de plaat bij mij thuis afgeleverd.
2 platen besteld, een kwam met kras. Via hun website aangemeld en binnen 2 dagen een nieuwe ontvangen.
Beste Leonard, Bedankt voor het plaatsen van je review. We vinden het fijn om te horen dat je snel geholpen bent met de vervangende plaat. Het is uiteraard nooit de bedoeling dat dit gebeurd, maar als het gebeurd, willen we het altijd zo snel mogelijk oplossen. Goed dat de service zo goed bevallen is! Veel succes met het afdekken van je camper achterraam, en we hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Linda
Ik was eigenlijk niet van plan om een review te schrijven, maar na een 3de verzoek via mail (zeer irritant van die aanhoudende bedrijven) heb ik toch maar besloten een review te geven. Ik heb 7 stukken plexiglas besteld, op de website staat duidelijk dat er 1 milimeter marge is, nou die hebben ze gebruikt.... je zou toch verwachten dat ze iets strakker kunnen meten/zagen. Het probleem is namelijk dat ik de stukken precies pas heb laten zagen, om er een balk (rechthoekige kubus) van te maken. Echter als er bij een aantal platen 1 mm minder is dan de maten die ik nodig heb en bij een ander aantal platen 1 mm extra is, zit er toch een verschil van 2 mm, wat bij het maken van een balk niet echt helpt. Daarnaast zijn de lange einden scheef gezaagd, waardoor er een verschil is van 1,2 mm over een stukje van 60cm x 35cm! Maar wel binnen de marge (34,6 tot 35,8 cm) Het goede nieuws; plexiglas is gelukkig goed te bewerken, en met heel wat moeite en tijd, heb ik de maten precies pas kunnen schuren. Ik weet niet of ik hier nog een keer zou bestellen, op maat zagen is toch niet zo "op maat" dat je het zonder zelf te bewerken kan gebruiken.
Beste Charlie, Bedankt voor je feedback. Het spijt ons dat de zaagservice niet aan je verwachtingen voldeed. We begrijpen dat precisie belangrijk is, en het is goed om te horen dat je het plexiglas zelf hebt kunnen bewerken. Voor de toekomst raden we aan om bij zulke problemen eerst contact met ons op te nemen. We kunnen dan kijken of we het probleem direct voor je kunnen oplossen, zodat je niet zelf hoeft te schuren of corrigeren. We waarderen je feedback en hopen je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Linda
Goedkoper dan de bouwmarkt, op maat gezaagd, snel geleverd.
Ik heb langer op de platen moeten wachten dan normaal, ondanks dat de levering de volgende dag al verzonden werd. Kan Kunststofplaten niks aan doen, maar is wel vervelend als je iets snel in huis wil hebben.
Bedrijfsnaam | Impressed Bake Your Day |
Goedemiddag Jidske, Bedankt voor je review en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wat jammer om te horen dat de levering langer heeft geduurd dan verwacht, ondanks dat we de bestelling snel hebben verzonden. We begrijpen dat dit erg vervelend kan zijn, vooral als je de platen snel nodig hebt. Helaas hebben we na het verzenden geen invloed meer op het verdere transport, maar we nemen je feedback zeker mee en blijven dit bespreken met onze vervoerder. We hopen dat je uiteindelijk tevreden bent met de platen en dat ze goed van pas komen. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons gerust weten! Met vriendelijke groet, Romy
Gezocht op internet hoe ik een bovenlicht moet vervangen. Door het filmpje heel duidelijk, besteld, netjes geleverd en gemonteerd. Geen licht meer in mijn slaapkamer en het ziet er erg netjes uit.
En snelle levering van een plaat van 3 meter! Fijn dat ze die lengte uit een stuk konden snijden en met het gewenste lettertype.
Als sportprijzen leverancier zijn wij o.a. gespecialiseerd in maatwerk trofeeën uit acrylaat die met onze UV-printer geprint en lasergraveer/snij machine gegraveerd en contour gesneden kunnen worden. De materialen van Kunststofplatenshop.nl lenen zich hier uitstekend voor.
Bedrijfsnaam | De Schieter sportprijzen |
De Amer 33
8253 RC Dronten
• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment