Onze bestelling werd snel geleverd , was volledig en zonder problemen. Het voorzet/achterzet raam systeem ( met knevels ) is eenvoudig te plaatsen , effficient en elegant , in één woord top ! Zeer tevreden.
keurige website en werd super snel en netjes verzorgt verpakt en werd duidelijk op de hoogte gehouden wanneer het werd geleverd
Precies zoals omschreven en goeie service! :)
Aan de kant van de kunststofplaten shop zijn geen klachten. Echter het ligt anders over het vervoer met UPS. In plaats van thuis bezorgen is het pakket linea recta naar een afhaalpunt gebracht. Dit vonden wij niet gepast.
Beste, Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat je tevreden bent over de kunststofplaten, maar jammer dat de bezorging niet verliep zoals verwacht. We begrijpen dat dit vervelend is en nemen je feedback mee om de levering in de toekomst zo goed mogelijk te laten verlopen. Hopelijk ben je verder wel blij met het product! Fijn weekend toegewenst. Met vriendelijke groet, Linda
Geen enkel negatieve opmerking!
Plexiglas voorzetraam besteld. Duidelijke meetinstructies. Levering conform bestelling. Duidelijke montagehandleiding. Zeer tevreden.
Beste John, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat de levering snel en netjes was en dat alles precies op maat is. Goed om te horen dat de instructies en montagehandleiding duidelijk waren. Veel plezier met je plexiglas voorzetraam! Met vriendelijke groet, Linda
Goed verzorgd en duidelijke afspraken met bezorging.
Zeer tevreden over de kwaliteit van de plexi die ik kocht als vervanging van een gebroken kloelkast legplank. Na 2 keer een breuk gehad te hebben met een glazen variant voor dit gekozen, De prijs met verzending naar België was nog goedkoper dan de glazen variant bij de locale glashandelaar. Bedankt Kunsttofplatenshop!
Goedemiddag Mike, Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de plexiglas vervanging! Het klinkt als een slimme keuze na twee keer een breuk met glas. En helemaal mooi dat het zelfs voordeliger was dan bij de lokale glashandelaar. Veel plezier ermee en bedankt voor je review! 😊 Met vriendelijke groet, Linda
Kunststofplaten waren licht beschadigd. Na melding werden direct nieuwe platen gestuurd
Eenvoudige website met makkelijk tool om maatwerk prijs te berekenen. Daarna liep alles zoals de hoofding zegt
Ik heb de kunststof platen (2mm / 40x90cm) gebruikt als zonwering/raamdecoratie: loshangend via vislijn opgehangen, maar ze trekken wat krom.
Beste Niek, Bedankt voor je review! Wij raden altijd aan om het materiaal goed te bevestigen om kromtrekken te voorkomen. Mocht je tips nodig hebben over de beste manier om dit te doen, neem dan gerust contact met ons op via [email protected]. We helpen je graag verder!
woensdag de order via het internet gedaan en donderdag al geleverd.
Bedrijfsnaam | PHBDeventer |
Eenvoudig te bestellen via website en supersnel geleverd.
Snel volgens afspraak OP TIJD geleverd. Prijs staat goed in verhouding tot geleverd product. Zeker als het gaat om de iets kleinere op maat gemaakte platen.
Bedrijfsnaam | Steijns Onderhoud Service Allround Dienstverlening |
Ik heb vooraf per mail advies gevraagd. Ik kreeg een bestel link en bestelde exact zoals in de mail aangegeven. Direct na het bestellen mailde ik ze om mijn bestelling te controleren. Ze concludeerden dat ik via die bestel link het verkeerde besteld had. Toch werd dit op maat gemaakt en opgestuurd. Zowel per mail als telefonisch wilde men geen kant uit, want het zou mijn verantwoordelijkheid zijn... Ik had toch wel behoorlijke verzendkosten betaald voor een bezorging aan huis, maar dit bedrijf heeft het dus rechtstreeks naar een pick up point gestuurd... Al met al had ik genoeg wettelijke grondslag om de koop te ontbinden, maar dit bedrijf wilde daar niets van weten en niet aan meewerken. Daarop heb ik met tegenzin het pakket maar opgehaald om van het gedoe af te zijn en wat blijkt? Beide platen zijn bekrast... Ik raad dit bedrijf dan ook niet aan.
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze review. We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent. We hebben echt ons best gedaan om uit te leggen hoe dit is gegaan en waarom dit zo is verlopen. We begrijpen dat dit frustrerend voor je is, maar maatwerkproducten kunnen niet worden geannuleerd of geretourneerd. Wat betreft de bezorging: we versturen pakketten volgens de standaardprocedure van de vervoerder. Soms kan het voorkomen dat een pakket naar een afhaalpunt wordt gestuurd als thuisbezorging niet mogelijk is. Helaas is jou pakket niet thuis aangeboden, hierom hebben we je per mail een compensatie hiervoor aangeboden. Dit is iets waar wij helaas geen invloed op hebben.” Het spijt ons dat je ervaring niet naar wens was. Mocht je nog verdere vragen hebben, laat het ons gerust weten. Met vriendelijke groet, Linda
Kerurig en precies op maat gemaakte kunststof spiegels. Makkelijk besteld en op tijd geleverd.
Mijn bestelling waren snel binnen. Mooi afgewerkte platen met exact uitgesneden uitsparingen. Ben ontzettend tevreden.
Beste Sasa, Bedankt voor je review. Leuk om te horen! Bedankt voor je positieve feedback. Fijn dat de platen precies op maat zijn en naar wens zijn afgewerkt. Veel succes met de ombouw van je 3D-printer! Met vriendelijke groet, Linda
zoals het hoort goed, snel en normale prijs!
Ik mijn kunstof snel en netjes Ontvangen
Bedrijfsnaam | Autobedrijf de waag |
Juiste maatvoering en dikte waar ik om vroeg
Bedrijfsnaam | van der Valk |
Snelle levering,uitstekende prijs/kwaliteit!Kreeg mijn plexiglas op aangegeven datum keurig verpakt!En was mooier in het echt (bruin plexiglas)
De keukenachterwand die ik had besteld was keurig op maat gesneden en goed verpakt. Ik heb deze gemakkelijk aan de wand kunnen lijmen en het ziet er goed uit. Jammer genoeg heb ik de keukenachterwand niet op de beloofde tijd gehad. Meerdere keren op de dag werd de tijd van leveren veranderd en uiteindelijk niet gekregen. De volgende dag werden de tijden weer iedere keer aangepast, maar uiteindelijk wel gekegen. Dit is echt het probleem niet van Kunststofplaten.nl maar van UPS.
Beste Ramesh, Bedankt voor je review! Super om te horen dat de keukenachterwand precies op maat was en goed verpakt werd geleverd. Fijn dat het bevestigen ook soepel ging en dat het er mooi uitziet! Jammer dat de bezorging niet volgens planning verliep. We snappen dat het vervelend is als de levertijden steeds veranderen. Helaas hebben we hier zelf geen directe invloed op, maar we waarderen je begrip en nemen je feedback ook zeker mee. Veel plezier met je nieuwe keukenachterwand! Met vriendelijke groet, Linda
Perfecte service en advies. Een ruim assortiment voor zowel professioneel als thuis gebruik. Ik gebruik kunst stof platen als een interieur oplossing voor extra oppervlaktes en werk ruimtes. Gemakkelijk in gebruik. Zeer tevreden .
Plexiglas met exact de juist afmetingen, voor een prima prijs en betaalbare verzendkosten (!). Vooral dat laatste is met 136 cm lengte nogal een dingetje bij andere bedrijven, kwam ik achter. Razendsnel geleverd ook, de volgende dag al in huis. Hier ga ik vaker bestellen!
De Amer 33
8253 RC Dronten
• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment