En snelle levering van een plaat van 3 meter! Fijn dat ze die lengte uit een stuk konden snijden en met het gewenste lettertype.
Als sportprijzen leverancier zijn wij o.a. gespecialiseerd in maatwerk trofeeën uit acrylaat die met onze UV-printer geprint en lasergraveer/snij machine gegraveerd en contour gesneden kunnen worden. De materialen van Kunststofplatenshop.nl lenen zich hier uitstekend voor.
Bedrijfsnaam | De Schieter sportprijzen |
Toen ik de platen bestelde rekende ik op 4 a 5 dagen levertijd , maar ze waren de volgende dag al binnen. Maar helaas bleek toen ik de profielen klaar had waar de platen in moesten er platen bij waren in die de verkeerde afmetingen hadden. Hierover een mail gestuurd en binnen drie dagen had ik alsnog de goede afmetingen binnen. Dus snelle levering en goede service Wim Bruurs
Goedemiddag Wim, Bedankt voor het delen van je review! Fijn om te horen dat de bestelling sneller dan verwacht aankwam. Jammer dat er in eerste instantie iets mis was met de afmetingen, maar goed om te weten dat dit snel is opgelost. We doen ons best om snelle leveringen en goede service te bieden, en jouw feedback bevestigt dat we op de goede weg zijn. Veel succes met het afronden van je project, en bedankt voor je vertrouwen! Met vriendelijke groet, Romy
Zeer te vrede ☮️
Product was goed, ging bij bezorging helaas iets mis door UPS maar dat werd door de klantenservice prima opgepakt en uiteindelijk opgelost.
Beste Hans, Hartelijk dank voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product en onze nazorg. Het spijt ons dat er bij de bezorging iets misging, maar we zijn blij dat onze klantenservice het probleem naar tevredenheid heeft kunnen oplossen. Als je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebt, staan we altijd voor je klaar! Met vriendelijke groet, Linda
Snel geleverd, goede prijs en juiste maten
20 ronde afdekplaten besteld om vrijgekomen sparingen in plafond platen af te dekken. Goedkope en snelle oplossing.
Bedrijfsnaam | ITBB |
Website is duidelijk en overzichtelijk goed in elkaar gezet. De bestelling is snel en netjes uitgevoerd.
Bedrijfsnaam | elektropas |
3 mm wit plexiglas heb ik gebruikt als afwerking van zelfgebouwde luidsprekerboxen. Maat nauwkeurigheid valt wel wat tegen. Panelen met breedte 30,4 cm besteld en andere panelen waarvan de lengte eveneens 30,4 cm was. De breedte van de ontvangen panelen was 30,5 op m'n rolmaat, de lengte van de andere panelen was 30,6, waardoor de panelen niet netjes op elkaar aansloten. Het materiaal is goed bewerkbaar met eenvoudig gereedschap, dus kon ik het verschil oplossen. Dit was wel een les voor toekomstige bestelling: volgende keer zal ik alles in dezelfde oriëntatie bestellen.
Beste, Hartelijk dank voor je feedback! We zijn blij om te horen dat je ons 3 mm witte plexiglas hebt gebruikt voor je zelfgebouwde luidsprekerboxen. Het spijt ons te horen dat de maatnauwkeurigheid niet helemaal aan je verwachtingen voldeed en dat je wat afwijkingen hebt ervaren. Wij hebben een zaagtollerantie van 1 mm, maar als er grotere afwijkingen zijn, raden we altijd aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Dit kan dan via [email protected]. Dan zullen we ten alle tijden kijken naar een passende oplossing. Wel fijn om te weten dat je het alsnog zelf hebt kunnen oplossen! Als je nog vragen of opmerkingen hebt, laat het ons gerust weten. We staan altijd klaar om je te helpen! Met vriendelijke groet, Linda
Uitstekende bereikbaarheid ,ook bij problemen goed advies. Snelle reactie en "no nonsens"in geval van schade. Al met al: zat de hele wereld maar zo in elkaar.
Goed verpakt en op tijd geleverd in de juiste maten
Bedrijfsnaam | nvt |
Via de website kun je makkelijk je gewenste spullen bestellen. Even betalen en daags daarna al in huis. Eenvoudiger en sneller kan niet.!
Mijn boot is meer dan 30jr oud, en door een onbenullige actie breekt mijn deurtje, de leverancier gemaild, ja mijnheer 35 jr oude, nee dat hebben we niet op voorraad, en kunnen we niet meer leveren, bij kunstofplatenshop.nl had ik het paneel in een dag in mijn handen. kijk dat is vakmanschap, maar vertel het niet verder anders lopen ze naast hun schoenen die mannen, en of wordt het 2x zo duur, maar euhh 5 gaatjes er in in mijn schip had weer een deurtje tegen 25% van de kost prijs, bij de leverancier van de boot. Dus bespaar wat geld, en bestel bij kunstofplatenshop.nl, das wel de moeite waard!! en zo gepiept! Veelplezier, groeten Piet
Bedrijfsnaam | WMC europe |
Beste Piet, Beste Piet, Hartelijk dank voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en dat we je snel konden helpen met het paneel voor je zeilboot. We begrijpen hoe belangrijk het is om onderdelen snel en goed te kunnen krijgen. We zijn blij dat je het deurtje zo voordelig hebt kunnen vervangen en dat je tevreden bent met de kwaliteit. We waarderen je aanbeveling enorm! Veel plezier met je zeilboot, en mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan we graag voor je klaar! Met vriendelijke groet, Linda
Mooie platen geleverd, eerstvolgende dag verzonden. Waren ook per mail goed bereikbaar voor vragen. aANBEVOLEN
Het product werd volgens afspraak geleverd, was netjes verpakt en voldeed aan de verwachting.
Het is prettig om via een duidelijke en informatieve website een product te bestellen waar ik geen enkel verstand van heb: Polycarbonaat helder 4 mm (Vorm - aangepaste vorm In de configurator gecreëerde vorm (60.5cm x 61cm)). Nog prettiger wordt het als het product snel en goed verpakt geleverd wordt en de vorm met een inkeping precies is zoals we die graag wilden hebben.
Beste Henk, Hartelijk dank voor je review! We zijn blij te horen dat je onze website duidelijk en informatief vond, en dat je een product hebt kunnen bestellen waar je geen ervaring mee had. Het doet ons ook goed te weten dat je bestelling snel en goed verpakt is aangekomen, en dat de aangepaste vorm precies aan je wensen voldoet. We hopen dat het hittescherm tussen je inductiekookplaat en afwasmachine goed van pas komt! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of meer producten nodig hebben, staan we graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Linda
Dankzij een uitstekende website konden de gewenste producten nauwkeurig bepaald worden,gevolgd door snelle levering conform afspraak.
Veel keuze Goede prijs-kwaliteit Zeer snelle levering en goed verpakt Minpunt zijn de hoge leverkosten (naar België)
Beste Chris, Hartelijk dank voor je review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit, de snelle levering en de ruime keuze die we bieden. We begrijpen dat de hoge leverkosten naar België een minpunt zijn en waarderen je opmerking hierover. Dit hangt echter niet alleen af van de bestemming, maar ook van de grootte van het pakket. Als een pakket groter is dan een bepaalde afmeting, kan het zijn dat het aan een andere vervoerder wordt toegewezen, en voor grotere pakketten gelden andere kosten. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat het gerust weten! Met vriendelijke groet, Linda
Eenvoudig bestellen. Even afrekenen en een dag later je spullen netjes thuis afgeleverd. Gewoon prima.
Ik heb een plexiglas plaatje besteld dat in mijn aquarium geplaatst is als achterwand. Het plaatje is precies volgens de opgegeven maten geleverd en de randen zijn gelaserd. Het plaatje is perfect en de service is uitstekend.
Bedrijfsnaam | Vermaas |
Bestellen is gemakkelijk, goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Snelle levering, goed verpakt. Kortom: meer dan tevreden.
Veel spam. Zelf alles meerdere keren afgemeld. Eerst volgende bestelling begint het gelijk weer. Gisteren een email gestuurd, zou alweer van de mailing af zijn. Zojuist weer spam.
Beste Stefan, Bedankt voor je review. We hebben het probleem opnieuw bekeken en ik heb het nogmaals uitgevoerd. Hopelijk werkt alles nu naar behoren. Houd er rekening mee dat het helaas niet mogelijk is om te voorkomen dat je een reviewuitnodiging ontvangt via Kiyoh. Dit proces gebeurt handmatig, en wanneer een klant een nieuwe bestelling plaatst, kunnen we het mailadres niet filteren. Als je verdere vragen hebt of als er nog iets is waar we je mee kunnen helpen, laat het gerust weten! Fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Linda
Alles is prima verlopen. Alleen als ik bezig ben een nieuwe bestelling te plaatsen word je gepusht om de aankoop te voltooien binnen een aantal dagen want dan krijg je een bepaalde korting. Zo niet dan verloopt deze korting. Ik houd niet van dit soort verkoopmethoden. Ik ben nog niet zeker of ik alles al heb of nog moet aanpassen en dan krijg je dit soort mails. Erg kwalijk!
Bedrijfsnaam | Meneer |
Beste Ad, Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat alles verder prima is verlopen. Jammer dat je deze e-mails als vervelend hebt ervaren, dit soort aanbiedingen zijn bedoeld als extra stimulans, maar we nemen je feedback mee om hierin de balans goed te houden. Dank dat je dit aangeeft! Met vriendelijke groet, Linda
Kunststofplatenshop heeft een geweldige tool om je platen helemaal op maat te kunnen bestellen, in bijna elke gewenste vorm en met elke gewenste uitsnede en/of (serie) gat(en). Je kan ook nog kiezen of je je werkstuk gefreesd of lasergesneden wilt hebben en daarbij wordt duidelijk uitgelegd wat de voordelen, nadelen en (on)mogelijkheden zijn van de mogelijke manieren. Dit werkt super en ik heb dit nog nergens anders zo gezien. De levering was ook nog eens waanzinnig snel. Petje af!
alle materialen precies op maat en snel geleverd
Goedemiddag, Hartelijk dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alle materialen precies op maat en snel geleverd zijn. We staan altijd voor je klaar voor je volgende project! Met vriendelijke groet, Romy
De Amer 33
8253 RC Dronten
• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment