Op de minuut nauwkeurig bezorg.

En snelle levering van een plaat van 3 meter! Fijn dat ze die lengte uit een stuk konden snijden en met het gewenste lettertype.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Wanddecoratie en bescherming van de muur.

Snelle levering, prima verwerkbaar materiaal!

Als sportprijzen leverancier zijn wij o.a. gespecialiseerd in maatwerk trofeeën uit acrylaat die met onze UV-printer geprint en lasergraveer/snij machine gegraveerd en contour gesneden kunnen worden. De materialen van Kunststofplatenshop.nl lenen zich hier uitstekend voor.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Maatwerk trofeeën

Snelle levertijd en goede service

Toen ik de platen bestelde rekende ik op 4 a 5 dagen levertijd , maar ze waren de volgende dag al binnen. Maar helaas bleek toen ik de profielen klaar had waar de platen in moesten er platen bij waren in die de verkeerde afmetingen hadden. Hierover een mail gestuurd en binnen drie dagen had ik alsnog de goede afmetingen binnen. Dus snelle levering en goede service Wim Bruurs

• Waarvoor ga je het product gebruiken? afsluiting van overkapping

Perfect op maat geleverd. Mijn volgende bestelling doe ik bij Kunstplate schop.

Zeer te vrede ☮️

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voor mij volière

prima product en fijne nazorg

Product was goed, ging bij bezorging helaas iets mis door UPS maar dat werd door de klantenservice prima opgepakt en uiteindelijk opgelost.

top

Snel geleverd, goede prijs en juiste maten

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Snelle levering en mooie afdekplaten

20 ronde afdekplaten besteld om vrijgekomen sparingen in plafond platen af te dekken. Goedkope en snelle oplossing.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Afdekplaat systeem plafond

Goed en betrouwbaar bedrijf

Website is duidelijk en overzichtelijk goed in elkaar gezet. De bestelling is snel en netjes uitgevoerd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? verlichings sterkte dimmen

Snelle levering, mooi materiaal, veel keus

3 mm wit plexiglas heb ik gebruikt als afwerking van zelfgebouwde luidsprekerboxen. Maat nauwkeurigheid valt wel wat tegen. Panelen met breedte 30,4 cm besteld en andere panelen waarvan de lengte eveneens 30,4 cm was. De breedte van de ontvangen panelen was 30,5 op m'n rolmaat, de lengte van de andere panelen was 30,6, waardoor de panelen niet netjes op elkaar aansloten. Het materiaal is goed bewerkbaar met eenvoudig gereedschap, dus kon ik het verschil oplossen. Dit was wel een les voor toekomstige bestelling: volgende keer zal ik alles in dezelfde oriëntatie bestellen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Afwerking luidsprekerboxen

top!

Uitstekende bereikbaarheid ,ook bij problemen goed advies. Snelle reactie en "no nonsens"in geval van schade. Al met al: zat de hele wereld maar zo in elkaar.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? voorzet ramen.

Heel erg goed

Goed verpakt en op tijd geleverd in de juiste maten

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Isoleren

Makkelijk, eenvoudig en snel

Via de website kun je makkelijk je gewenste spullen bestellen. Even betalen en daags daarna al in huis. Eenvoudiger en sneller kan niet.!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Tafelblad

Prima, en zonder geharewar!

Mijn boot is meer dan 30jr oud, en door een onbenullige actie breekt mijn deurtje, de leverancier gemaild, ja mijnheer 35 jr oude, nee dat hebben we niet op voorraad, en kunnen we niet meer leveren, bij kunstofplatenshop.nl had ik het paneel in een dag in mijn handen. kijk dat is vakmanschap, maar vertel het niet verder anders lopen ze naast hun schoenen die mannen, en of wordt het 2x zo duur, maar euhh 5 gaatjes er in in mijn schip had weer een deurtje tegen 25% van de kost prijs, bij de leverancier van de boot. Dus bespaar wat geld, en bestel bij kunstofplatenshop.nl, das wel de moeite waard!! en zo gepiept! Veelplezier, groeten Piet

• Waarvoor ga je het product gebruiken? deurtje op zeilboot

Snel, keurig en behulpzaam

Mooie platen geleverd, eerstvolgende dag verzonden. Waren ook per mail goed bereikbaar voor vragen. aANBEVOLEN

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Tuinkamer

Het product werd volgens afspraak geleverd, was netjes verpakt en voldeed aan de verwachting.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Door middel van thermo forming en duo seat cover voor de motor maken.

Uitstekende bestelservice via de website, snelle levering, mooi verpakt.

Het is prettig om via een duidelijke en informatieve website een product te bestellen waar ik geen enkel verstand van heb: Polycarbonaat helder 4 mm (Vorm - aangepaste vorm In de configurator gecreëerde vorm (60.5cm x 61cm)). Nog prettiger wordt het als het product snel en goed verpakt geleverd wordt en de vorm met een inkeping precies is zoals we die graag wilden hebben.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Als hittescherm tussen inductiekookplaat en afwasmachine.

Zeer accurate levering

Dankzij een uitstekende website konden de gewenste producten nauwkeurig bepaald worden,gevolgd door snelle levering conform afspraak.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Isolatie

goede kwaliteit - snelle levering

Veel keuze Goede prijs-kwaliteit Zeer snelle levering en goed verpakt Minpunt zijn de hoge leverkosten (naar België)

• Waarvoor ga je het product gebruiken? herstellen v een lamp

Bestellen, betalen, daags daarna spullen thuis

Eenvoudig bestellen. Even afrekenen en een dag later je spullen netjes thuis afgeleverd. Gewoon prima.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Tafelblad

Uitstekend product en supersnel geleverd.

Ik heb een plexiglas plaatje besteld dat in mijn aquarium geplaatst is als achterwand. Het plaatje is precies volgens de opgegeven maten geleverd en de randen zijn gelaserd. Het plaatje is perfect en de service is uitstekend.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Bestellen is gemakkelijk, goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Snelle levering, goed verpakt. Kortom: meer dan tevreden.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Scheidingswand vogelverblijf

Spam emails.

Veel spam. Zelf alles meerdere keren afgemeld. Eerst volgende bestelling begint het gelijk weer. Gisteren een email gestuurd, zou alweer van de mailing af zijn. Zojuist weer spam.

Prima levering

Alles is prima verlopen. Alleen als ik bezig ben een nieuwe bestelling te plaatsen word je gepusht om de aankoop te voltooien binnen een aantal dagen want dan krijg je een bepaalde korting. Zo niet dan verloopt deze korting. Ik houd niet van dit soort verkoopmethoden. Ik ben nog niet zeker of ik alles al heb of nog moet aanpassen en dan krijg je dit soort mails. Erg kwalijk!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Verschillende objecten.

Fantastische tool om custom vorm te bestellen

Kunststofplatenshop heeft een geweldige tool om je platen helemaal op maat te kunnen bestellen, in bijna elke gewenste vorm en met elke gewenste uitsnede en/of (serie) gat(en). Je kan ook nog kiezen of je je werkstuk gefreesd of lasergesneden wilt hebben en daarbij wordt duidelijk uitgelegd wat de voordelen, nadelen en (on)mogelijkheden zijn van de mogelijke manieren. Dit werkt super en ik heb dit nog nergens anders zo gezien. De levering was ook nog eens waanzinnig snel. Petje af!

zeer goed

alle materialen precies op maat en snel geleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? voorzetramen

De Amer 33

8253 RC Dronten

Over Kunststofplatenshop.nl

• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment