zeer teleurstellend, hoop op een oplossing

Op 1 oktober bestelden wij vier kunststof voorzetraampjes voor de bovenlichten in glas en lood van onze eetkamer. Op 3 oktober ontvingen wij de levering. Deze waren niet passend. De oorzaak ligt volgens mij bij een verkeerde meetinstructie voorzetramen (7/10). Deze mening wordt niet gedeeld door uw service centrum (7/10). Naar aanleiding van deze reactie heb ik gevraagd op basis van de door mij opgegeven maatvoering van de bovenlichten hoe ik de maten had moeten doorgeven (11/10). Het wachten is nu op een reactie van mijn laatste e-mail. Het uitvoeren van de bovenlichten in dubbel glas zou ca. € 1.000 hebben gekost, voor een volgens de geraadpleegde adviezen van een Energiecoach van de energie coöperatie Gooise Meren WattNu besparing van ca. € 6,00 op jaarbasis. Kunststof voorzet ramen zouden een redelijk alternatief kunnen zijn, maar de voor een leek onleesbare instructies op uw site leiden tot nu toe alleen tot grote ergernis. Maar ik blijf hoopvol

• Waarvoor ga je het product gebruiken? niet want het is niet bruikbaar in de toegestuurde uitvoering

Beschadigde hoeken

De maat en de kwalititeit van de Alubond plaat waren prima. Maar er waren twee problemen: De controle op de kwaliteit van het zaagwerk is slecht. De hoeken van de plaat waren niet 90 graden. Dat was te verhelpen met wat voorzichtig schuurwerk. Minder fijn was dat ook nog twee hoeken omgebogen waren. Dat is hoogst waarschijnlijk het gevolg van de verzending. Deze hoeken heb ik heel voorzicht weer wat terug kunnen buigen, maar de plek blijft zichtbaar. Ik heb de plaat niet terug gestuurd, maar het is duidelijk dat ik niet snel weer een plaat bij kunstofplatenshop.nl zal bestellen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Spatplaat keuken

Alles naar wens

Mijn opdracht prima uitgevoerd en afgeleverd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Raam konijnenhok

Voldoet aan verwachting

Betrouwbaar bedrijf, kwalitatief hoogwaardige producten, snelle punctuele levering.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Bovenlicht vervangen

Snelle levering, producten uitstekend verpakt, redelijke prijs

Producten worden snel en goed verpakt geleverd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Lasersnijplezier.nl

Site crashed steeds en klantenservice waardeloos

In de basis heel blij met hun diensten maar de website database zit al maanden aan zijn max en cloudfare blokkeert ook steeds van alles waardoor de site gelijk vastloopt als ik inlog op accounts met meer dan 15 orders. Moet steeds nieuwe accounts maken om überhaupt te kunnen bestellen wat hinderlijk is want dan kan je dus geen herbestellingen doen. Probleem al heel vaak aangegeven dan krijg je een week later een keer een mail terug met ja we werken er aan en een tip waar je niets mee kan en het niet op lost. Ook met andere vragen duurt reactie heel lang. Klantenservice is praktisch niet bestaand dit bedrijf en de problemen oplossen heeft blijkbaar geen prioriteit een goede webmaster heeft dit in een uur opgelost in plaats van maanden mensen hun accounts de toegang tot de site verhinderen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Professionele regelmatige projecten

Snel en goed

Duidelijke website en snelle levering

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Voorzet raam

Blij, maar ruimte voor verbetering.

De site en het bestellen van het juiste product is simpel, duidelijk en makkelijk. Alleen het verpakken zou nog wel beter kunnen.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Keuken

Onverantwoord

Ik stuur een nette mail met vragen over brandVEILIGheid en krijg hier een onzin antwoord op dat duidelijk door AI is geschreven en niet is gecheckt door een medewerker. Zeer onverantwoord gedrag. Zie hierdoor af van toekomstige bestellingen. Wilde hier geen recensie over plaatsen door toch achteraf nog nette reactie van de klantenservice, maar jullie sturen mij zelf een verzoek dit te plaatsen. Dus hier, alsjeblieft.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Muur

Handig bestelproces en niet zo duur

Voor een foto passepartout drieluik zocht ik een vervangend stuk glas voor een beschadigd deel. Hier kon ik eenvoudig de maten opgeven. Uiteindelijk was ik even duur uit voor 3 stuks, dus nu heb ik 2 reserve :-) Het is uitstekend verpakt en het plexiglas is veel lichter dan gewoon glas, maar je ziet geen verschil in aanzicht voor de foto's.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Fotolijst

Snel en goed voor een prima prijs!

Snelle levering en alles precies op maat. Bestellen ging ook makkelijk met het aangeven van de dikte en afmetingen. Goed verpakt dus alles krasvrij kunnen gebruiken. Volgende keer zeker weer!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Afzuigkap en garagedeur

Perfect maatwerk

Zeer mooie uitwerking van ons DIW projectje Custum made aquarium afdekplaat met specifieke cut- outs Snelle uitvoering en levering Prima qualiteit 1 raad website of het programma om project uit te tekenen verfijnen Het is een kleine uitdaging loopt niet altijd vlot slaat soms project op in winkelmand terwijl je nog bezig bent ( werk op IPad ) Maar zeer mooi proper en kwalitatief resultaat

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Top lit aquarium

Ik hoef hierover niets bij te dragen aan de service en kwaliteit is geweldig.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Schilderij zat glas voor

snel geleverd

Keurig en exact op maat, goed verpakt en snel geleverd. Jammer dat dikkere hpl (15mm) in zeer beperkte (witte) kleur leverbaar is. Ben toch heel tevreden.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Modelbouw (basisplaat)

Geen korting, wel prima spul

We vroegen een 4 tal proefstukjes aan, om de kleur te zien en daarmee een keuze te kunnen maken. Kregen het snel toegestuurd. De bijgaande tekst beloofde de proefstukjes-prijs bij aankoop in mindering te brengen. Kreeg er een kortingscode bij, leuke actie zou je zeggen. Na ontvangst van de proefstukjes een keuze gemaakt en een bestelling geprobeerd te doen, maar nergens een mogelijkheid de kortingscode in te voeren, dus gestopt. Overnieuw uit de mail via een link naar de URL van de website, misschien werkte dat, maar weer geen mogelijkheid een kortingscode in te voeren. Vreemd. Account logon gedaan, voor de derde keer alles ingevuld en besteld zonder de mogelijkheid een code in te voeren, we hadden deze bestelling nodig, het moest maar. Na de bestelling kwam er een nieuwe kortingcode. Jaja. Kwaliteit kunststof platen is prima. Sterwaardering tussen slecht en goed, gemiddeld.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Keukenblad en toiletvloertje

Precies wat ik nodig had

plexiglas plaatje voor een zeer specifiek instrument laten maken. voldoet geweldig aan de verwachtingen en een zeer snelle levering! zeer tevreden. - alles op maat - snelle levering - hoogwaardige kwaliteit - kleine afmetingen ook mogelijk in vergelijking tot andere leveranciers!!

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Analytische balans

Snelle levering, netjes op maat.

De bestelling had enige spoed, gelukkig snel geleverd met duidelijke informatie gedurende het hele proces wisten wij wat we konden verwachten en hebben we ons hier geen zorgen over hoeven te maken.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Lichtbak tafels

Geweldig! Precies zoals ik het wilde

Kon plaat op maat laten maken en de gaten precies daar waar ik ze wilde. Helemaal custom made. Installeren ik as een fluitje van een cent.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Tafelblad

mijn product keurig en snel op tijd geleverd

• Waarvoor ga je het product gebruiken? vogel huis

Goeie service

Vlotte levering

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Sanitair

Goeie kwaliteit, breed inzetbaar , opmaat gemaakt

Snel geleverd.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Tafelblad

super geregeld

Top bedrijf

• Waarvoor ga je het product gebruiken? schilderij achtergrond

Snel makkelijk en goedkoop.

Zeer tevreden over de snelheid, telefonische hulp en gehele afwikkeling van de koop.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? Achterwand keuken

Goed toegankelijk en eenvoudig te bedienen.

Ik heb meerdere malen gebruik gemaakt van deze site. Het werkt eenvoudig , je maakt uiteindelijk zelf het ontwerp.

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

Mijn pakketje raakte zoek door ups na een telefoontje werd er een nieuwe product opgestuurd door Kunststofplalaten schop

• Waarvoor ga je het product gebruiken? N.v.t.

De Amer 33

8253 RC Dronten

Over Kunststofplatenshop.nl

• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment