Op 1 oktober bestelden wij vier kunststof voorzetraampjes voor de bovenlichten in glas en lood van onze eetkamer. Op 3 oktober ontvingen wij de levering. Deze waren niet passend. De oorzaak ligt volgens mij bij een verkeerde meetinstructie voorzetramen (7/10). Deze mening wordt niet gedeeld door uw service centrum (7/10). Naar aanleiding van deze reactie heb ik gevraagd op basis van de door mij opgegeven maatvoering van de bovenlichten hoe ik de maten had moeten doorgeven (11/10). Het wachten is nu op een reactie van mijn laatste e-mail. Het uitvoeren van de bovenlichten in dubbel glas zou ca. € 1.000 hebben gekost, voor een volgens de geraadpleegde adviezen van een Energiecoach van de energie coöperatie Gooise Meren WattNu besparing van ca. € 6,00 op jaarbasis. Kunststof voorzet ramen zouden een redelijk alternatief kunnen zijn, maar de voor een leek onleesbare instructies op uw site leiden tot nu toe alleen tot grote ergernis. Maar ik blijf hoopvol
Bedrijfsnaam | WattNu |
Beste Wilbert, Bedankt voor de review. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn, vooral gezien de tijd en moeite die je hebt gestoken in je bestelling. Echter hebben wij wel aangegeven hoe wij dit vanuit onze kant zien. We hebben de meetinstructies op verschillende manieren uitgelegd om ervoor te zorgen dat klanten de juiste afmetingen doorgeven. We waarderen je feedback hierover. Je hebt ons op 11 oktober gemaild, en we begrijpen dat je nu op een reactie wacht. We doen ons best om zo snel mogelijk te reageren en hopen je hierbij verder te kunnen helpen. We waarderen je geduld en blijven hoopvol dat we samen tot een oplossing kunnen komen. Aarzel niet om opnieuw contact met ons op te nemen als je verdere vragen of opmerkingen hebt. Met vriendelijke groet, Linda
De maat en de kwalititeit van de Alubond plaat waren prima. Maar er waren twee problemen: De controle op de kwaliteit van het zaagwerk is slecht. De hoeken van de plaat waren niet 90 graden. Dat was te verhelpen met wat voorzichtig schuurwerk. Minder fijn was dat ook nog twee hoeken omgebogen waren. Dat is hoogst waarschijnlijk het gevolg van de verzending. Deze hoeken heb ik heel voorzicht weer wat terug kunnen buigen, maar de plek blijft zichtbaar. Ik heb de plaat niet terug gestuurd, maar het is duidelijk dat ik niet snel weer een plaat bij kunstofplatenshop.nl zal bestellen.
Beste Jeroen, Bedankt voor je feedback. We zijn blij te horen dat de maat en kwaliteit van de Alubond plaat aan je verwachtingen voldeden. Het spijt ons echter te horen dat je problemen hebt ondervonden met de kwaliteit van het zaagwerk en de schade aan de hoeken. Dit is zeker niet de ervaring die we willen bieden. Ik zie dat er geen schade gemeld is op jouw mail-adres. Neem altijd contact met ons op via [email protected]; we zullen dan samen op zoek gaan naar een passende oplossing. We hopen dat je ons in de toekomst nog een kans wilt geven om je beter van dienst te zijn. Bedankt voor je begrip. Met vriendelijke groet, Linda
Mijn opdracht prima uitgevoerd en afgeleverd.
Betrouwbaar bedrijf, kwalitatief hoogwaardige producten, snelle punctuele levering.
Beste, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat onze producten en service aan je verwachtingen voldoen. Het doet ons goed dat je ons als een betrouwbaar bedrijf beschouwt met kwalitatief hoogwaardige producten en snelle levering. We waarderen je aanbeveling zeer! Als je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bedankt voor je vertrouwen in ons! Met vriendelijke groet, Linda
Producten worden snel en goed verpakt geleverd.
Bedrijfsnaam | Lasersnijplezier.nl |
In de basis heel blij met hun diensten maar de website database zit al maanden aan zijn max en cloudfare blokkeert ook steeds van alles waardoor de site gelijk vastloopt als ik inlog op accounts met meer dan 15 orders. Moet steeds nieuwe accounts maken om überhaupt te kunnen bestellen wat hinderlijk is want dan kan je dus geen herbestellingen doen. Probleem al heel vaak aangegeven dan krijg je een week later een keer een mail terug met ja we werken er aan en een tip waar je niets mee kan en het niet op lost. Ook met andere vragen duurt reactie heel lang. Klantenservice is praktisch niet bestaand dit bedrijf en de problemen oplossen heeft blijkbaar geen prioriteit een goede webmaster heeft dit in een uur opgelost in plaats van maanden mensen hun accounts de toegang tot de site verhinderen.
Bedrijfsnaam | Bio Energie Therapie BV |
Beste Kaj en Marielle, Bedankt voor je feedback! We zijn blij om te horen dat je in de basis tevreden bent met onze diensten. We begrijpen echter dat je frustraties hebt ervaren met onze website en de klantenservice. Het is inderdaad vervelend dat je problemen ondervindt met de databasecapaciteit en dat je hierdoor steeds nieuwe accounts moet aanmaken. We zijn ons bewust van deze issues en hebben zijn hier intern ook echt mee bezig! Het spijt ons dat je niet de gewenste snelheid en oplossingen hebt ontvangen. We streven ernaar om onze service te verbeteren en waarderen jouw geduld in deze situatie. Je opmerkingen zijn waardevol voor ons, en we zullen ze gebruiken om de prestaties van onze website en onze klantenservice verder te optimaliseren. Als je nog meer vragen of opmerkingen hebt, laat het ons gerust weten. We zijn hier om te helpen! Met vriendelijke groet, Linda
Duidelijke website en snelle levering
De site en het bestellen van het juiste product is simpel, duidelijk en makkelijk. Alleen het verpakken zou nog wel beter kunnen.
Bedrijfsnaam | Multi Work Europe |
Beste Hakki, Bedankt voor je feedback! We zijn blij te horen dat je onze website en het bestelproces als eenvoudig, duidelijk en gebruiksvriendelijk ervaart. We willen je er ook op wijzen dat we onze producten precies maken zoals jij dat wilt en ervoor zorgen dat ze stevig en veilig verpakt bij je aankomen. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel, dus we proberen onze verpakkingen slim te optimaliseren. We hebben onze verpakkingen uitvoerig getest om de kwaliteit te waarborgen. Jouw input is voor ons van groot belang en helpt ons om continu te verbeteren, ook op het gebied van verpakking. We waarderen je opmerkingen en zullen ze zeker meenemen in onze verdere ontwikkeling. Met vriendelijke groet, Linda
Ik stuur een nette mail met vragen over brandVEILIGheid en krijg hier een onzin antwoord op dat duidelijk door AI is geschreven en niet is gecheckt door een medewerker. Zeer onverantwoord gedrag. Zie hierdoor af van toekomstige bestellingen. Wilde hier geen recensie over plaatsen door toch achteraf nog nette reactie van de klantenservice, maar jullie sturen mij zelf een verzoek dit te plaatsen. Dus hier, alsjeblieft.
Goedemiddag Piet, Dank voor je feedback en je openheid hierover. Allereerst wil ik benadrukken dat de informatie die je van ons hebt ontvangen, niet door AI is gegenereerd, maar afkomstig is van de gegevens die wij op dat moment beschikbaar hadden. Het spijt ons dat dit misschien niet duidelijk of volledig overkwam, en we begrijpen dat dit frustrerend kan zijn. We nemen je feedback serieus en het is goed om te horen dat je toch nog een nette reactie hebt ontvangen vanuit onze klantenservice. Het spijt ons dat de eerste ervaring niet aan je verwachtingen voldeed, en we zullen ervoor zorgen dat we onze informatievoorziening verder verbeteren. Mocht je in de toekomst vragen hebben of als er zaken zijn die nog niet volledig beantwoord zijn, staan we uiteraard voor je klaar. Nogmaals bedankt voor je geduld en je eerlijke feedback. Met vriendelijke groet, Linda
Voor een foto passepartout drieluik zocht ik een vervangend stuk glas voor een beschadigd deel. Hier kon ik eenvoudig de maten opgeven. Uiteindelijk was ik even duur uit voor 3 stuks, dus nu heb ik 2 reserve :-) Het is uitstekend verpakt en het plexiglas is veel lichter dan gewoon glas, maar je ziet geen verschil in aanzicht voor de foto's.
Snelle levering en alles precies op maat. Bestellen ging ook makkelijk met het aangeven van de dikte en afmetingen. Goed verpakt dus alles krasvrij kunnen gebruiken. Volgende keer zeker weer!
Zeer mooie uitwerking van ons DIW projectje Custum made aquarium afdekplaat met specifieke cut- outs Snelle uitvoering en levering Prima qualiteit 1 raad website of het programma om project uit te tekenen verfijnen Het is een kleine uitdaging loopt niet altijd vlot slaat soms project op in winkelmand terwijl je nog bezig bent ( werk op IPad ) Maar zeer mooi proper en kwalitatief resultaat
Goedemiddag Kathy, Bedankt voor je positieve feedback en het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat de op maat gemaakte aquarium afdekplaat goed is gelukt en dat je tevreden bent met de kwaliteit en levering. Wat betreft het gebruik van de website of het tekenprogramma, bedankt voor je tip! We waarderen het dat je de moeite neemt om dit te benoemen. We raden wel altijd aan om dit op een laptop of computer te doen, dit werkt makkelijker en werk vooral een stuk overzichtelijker. Mocht je in de toekomst nog meer projecten hebben, horen we het graag! Met vriendelijke groet, Linda
Ik hoef hierover niets bij te dragen aan de service en kwaliteit is geweldig.
Beste Peter, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de service en de kwaliteit van onze producten. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of iets nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder! Met vriendelijke groet, Linda
Keurig en exact op maat, goed verpakt en snel geleverd. Jammer dat dikkere hpl (15mm) in zeer beperkte (witte) kleur leverbaar is. Ben toch heel tevreden.
Beste Joop, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de nauwkeurige afmeting van de platen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of andere producten nodig hebben, laat het ons gerust weten. We helpen je graag! Met vriendelijke groet, Linda
We vroegen een 4 tal proefstukjes aan, om de kleur te zien en daarmee een keuze te kunnen maken. Kregen het snel toegestuurd. De bijgaande tekst beloofde de proefstukjes-prijs bij aankoop in mindering te brengen. Kreeg er een kortingscode bij, leuke actie zou je zeggen. Na ontvangst van de proefstukjes een keuze gemaakt en een bestelling geprobeerd te doen, maar nergens een mogelijkheid de kortingscode in te voeren, dus gestopt. Overnieuw uit de mail via een link naar de URL van de website, misschien werkte dat, maar weer geen mogelijkheid een kortingscode in te voeren. Vreemd. Account logon gedaan, voor de derde keer alles ingevuld en besteld zonder de mogelijkheid een code in te voeren, we hadden deze bestelling nodig, het moest maar. Na de bestelling kwam er een nieuwe kortingcode. Jaja. Kwaliteit kunststof platen is prima. Sterwaardering tussen slecht en goed, gemiddeld.
Hallo Leo, Bedankt voor je eerlijke feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de kunststofplaten. Het is jammer dat het invoeren van de kortingscode niet soepel verliep. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn, vooral wanneer je graag gebruik wilt maken van de beloofde korting. Mocht je in de toekomst tegen vergelijkbare problemen aanlopen, neem dan gerust direct contact met ons op via [email protected] of telefonisch via 085 732 58 00. We helpen je hier graag mee verder om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt. Daarnaast willen we je laten weten dat de kortingscode voor een eventuele volgende bestelling ook nog geldig zal zijn. We hopen je in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Linda
plexiglas plaatje voor een zeer specifiek instrument laten maken. voldoet geweldig aan de verwachtingen en een zeer snelle levering! zeer tevreden. - alles op maat - snelle levering - hoogwaardige kwaliteit - kleine afmetingen ook mogelijk in vergelijking tot andere leveranciers!!
Bedrijfsnaam | ROC van Amsterdam |
De bestelling had enige spoed, gelukkig snel geleverd met duidelijke informatie gedurende het hele proces wisten wij wat we konden verwachten en hebben we ons hier geen zorgen over hoeven te maken.
Bedrijfsnaam | Bas de Weerd |
Beste Bas, Bedankt voor je positieve review! Goed om te horen dat de snelle levering en duidelijke communicatie je hebben geholpen om je bestelling zonder zorgen te ontvangen. We zijn blij dat alles naar wens is verlopen en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Linda
Kon plaat op maat laten maken en de gaten precies daar waar ik ze wilde. Helemaal custom made. Installeren ik as een fluitje van een cent.
mijn product keurig en snel op tijd geleverd
Bedrijfsnaam | Prive |
Vlotte levering
Bedrijfsnaam | Verhulst |
Snel geleverd.
Top bedrijf
Bedrijfsnaam | Campus Grave West |
Zeer tevreden over de snelheid, telefonische hulp en gehele afwikkeling van de koop.
Ik heb meerdere malen gebruik gemaakt van deze site. Het werkt eenvoudig , je maakt uiteindelijk zelf het ontwerp.
Mijn pakketje raakte zoek door ups na een telefoontje werd er een nieuwe product opgestuurd door Kunststofplalaten schop
Bedrijfsnaam | Trapdeluxe |
Beste Metin, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het probleem snel werd opgelost en dat er een nieuw product is opgestuurd na het zoekraken van het pakket. We streven ernaar om altijd een goede service te bieden, zelfs wanneer de bezorging buiten onze controle ligt. Hopelijk ben je tevreden met het nieuwe product! Met vriendelijke groet, Linda
De Amer 33
8253 RC Dronten
• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment