Te hoge prijzen voor 'luxe' polijstset en polijstdoeken.
Bedrijfsnaam | suzy beheer eindhoven bv |
Beste Marc, Bedankt voor je feedback! We begrijpen dat de prijs van de polijstset en polijstdoeken hoger kan lijken, maar zoals eerder besproken, zit er een groot verschil tussen het los kopen van onderdelen en het aanschaffen van de complete set. Deze set bevat alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan, zonder extra onderdelen aan te schaffen. Je krijgt dus gemak, tijdsbesparing en kwalitatieve producten in één pakket, wat zorgt voor een professioneel resultaat. Voor wie zorgeloos wil beginnen met polijsten, is deze set zeker de moeite waard! Met vriendelijke groet, Linda
Trespa tot op de mm. Op maat wat wil je nog meer
Plaaten precies op maat geleverde
Perfect afgeleverden plexiglas platen. Goed verpakt stevig verpakt en de platen aan beide zijde in de folie. Duidelijke communicatie en vlotte levering!
Beste René, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de plexiglas platen perfect zijn afgeleverd en dat je tevreden bent met de stevige verpakking en folie aan beide zijden. We streven altijd naar duidelijke communicatie en een vlotte levering, dus fijn dat dit ook zo is ervaren. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Linda
Bedrijfsnaam | AF Dadeco Decoratie |
Makkelijk bestellen, snel geleverd en prima kwaliteit.
Het bijna een genot om in deze shop kunststofplaten te kopen. Ruime keus, goede uitleg, makkelijk navigeren. En alles is snel geregeld en geleverd! Aanrader.
Snelle en goede uitvoering en levering
Service van samples is heel fijn! Levering snel en correct, kleur goud spiegel erg mooi maar denk toch een te grote maat waardoor er helaas een lachspiegel-effect is ontstaan, jammer! Toch tzt maar een echte spiegel bestellen.
Beste klant, Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je tevreden bent over de service en de snelle levering! Het lachspiegeleffect dat je hebt ervaren kan inderdaad voorkomen bij grotere formaten van goud spiegelplaten, en dat vermelden we ook op onze website. Jammer dat het effect niet naar verwachting was, maar we begrijpen je keuze om wellicht een echte spiegel te bestellen in de toekomst. Mocht je ooit weer iets nodig hebben, dan helpen we je natuurlijk graag verder! Met vriendelijke groet, Linda
De samples waren snel geleverd, goed verpakt. De kwaliteit van het product ziet er heel goed uit. Ik ben van plan om de doucheruimte van mijn camper hier mee te gaan bekleden zodra de camper zo ver klaar is.
Doen wat ze beloven
I sent DXF files and used the laser cutting service. The order was for plexiglass secondary panes to double-glaze a yacht. Every window was a slightly different size and shape. 10 of the 11 windows were perfect. For the 11th I measured incorrectly :-( and they cut it to exactly the size I specified!
Bedrijfsnaam | SV Anjea |
Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Snelle levering, zeer goed verpakt en scherp geprijsd!!
Bedrijfsnaam | Haitsma Graveerwerk & Montage Rotterdam |
Ik heb plaatmateriaal op maat besteld en snel geleverd gekregen. Wilde eigenlijk dunne stroken kopen (1 cm breed), maar dat kan niet omdat de minimale plaatmaat 10 cm dient te zijn....
Bedrijfsnaam | i4heat |
Duidelijke omschrijving, makkelijk je product samen te stellen
Voor de 2e maal een bestelling voor heldere plexiglas GS gedaan, deze keer na advies op de website van de Kunststofplatenshop.nl gekozen voor een plaatdikte van 4mm (beste isolatie), bestemd als achterzetraam voor een pand met de status "cultureel erfgoed" vastgezet met knevels en afgedicht met isolatieband. Het resultaat is perfect super helder en voor deze panden een uitkomst omdat aan de buitenzijde niets mag worden gewijzigd. De service is top en alle materialen prima verpakt. Thanks! In Google Maps reviews van kunstofplatenshop.nl zijn de foto's resultaat toegevoegd.
Snelle levering, goede kwaliteit
Bedrijfsnaam | Mediamail |
Mijn bestelling werd snel geleverd en ik ben tevreden over de plaat die ik besteld heb.
Goedemiddag Ron, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van de plaat die je hebt besteld. We staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Romy
Levering is een punt van verbetering
Goedemiddag Jacob, Bedankt voor je feedback! Het spijt ons te horen dat de levering niet aan je verwachtingen voldeed. We nemen dit serieus en gaan kijken hoe we dit kunnen verbeteren om in de toekomst een vlottere ervaring te bieden. Als je nog specifieke opmerkingen hebt, horen we die graag, zodat we onze service kunnen verbeteren! Met vriendelijke groet, Romy
Snelle levering en perfect op maat gemaakt.
levering en reactie goed - helaas verkeerde product gekozen!
Goedemiddag Rob, Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat de levering en onze reactie naar wens waren, maar jammer dat je per ongeluk het verkeerde product hebt gekozen. Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag om tot de juiste keuze te komen! Met vriendelijke groet, Romy
Duidelijke uitleg op de website, netjes geleverd zoals beloofd, prima kwaliteit!
Goedemiddag Hans, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat de uitleg op de website duidelijk was en dat de levering netjes volgens afspraak is verlopen. Fijn dat de kwaliteit ook aan je verwachtingen voldoet! We helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Romy
Makkelijk op de Website te regelen, maten en gaten. Ze zouden niet alleen kunststof moeten doen maar meer materialen.
De Amer 33
8253 RC Dronten
• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment