na in eerste instantie het verkeerde artikel ontvangen te hebben werd vrij snel daarna het juiste artikel geleverd.
Ideaal dat je je ruim de keuze hebt. Tot nu toe heb ik drie platen besteld en over alledrie ben ik zeer tevreden. Het wordt nauwkeurig gezaagd(?) en zorgvuldig verpakt en snel verzonden.
Goedemiddag Marieke, Bedankt voor je positieve review! Het is fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en producten. We vinden het belangrijk om een ruime keuze te bieden, zodat je precies kunt vinden wat je nodig hebt. Het doet ons deugd te weten dat de platen nauwkeurig zijn gezaagd, zorgvuldig verpakt en snel verzonden. Jouw tevredenheid is voor ons erg belangrijk, en we waarderen het enorm dat je deze ervaring met ons hebt gedeeld. We staan altijd klaar om je weer te helpen bij toekomstige bestellingen! Met vriendelijke groet, Romy
Alleen het verzenden gaat wat vreemd. Eersy het eene en een aantal dagen het andere pakket. Maar wel mooie verpakt
Niet betrouwbaar naar kwaliteit levering en tijdig leveren bestelling alhoewel je op de website je leveringsdatum kan selecteren mits bijbetaling en de klantendienst je telefonisch bevestigd.
Goedemiddag Koen, Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Wat vervelend om te horen dat je pakket niet is geleverd voordat je het wenste te ontvangen. Door een fout in jou betalingen hebben we het pakket niet kunnen versturen omdat we pas verzenden na een succesvolle betaling. Omdat het pakket voor je te laat binnen zou komen boden we je nog aan om het pakket bij ons in het magazijn op te komen halen zodat het tijdig kon ontvangen. Helaas was dit voor jou geen optie. We vinden het oprecht vervelend voor je, maar we hebben er alles aan gedaan om je plaat zo snel mogelijk bij je te krijgen. We hopen dat je toch nog kunt genieten van de bestelling. Met vriendelijke groet, Romy
Goed verpakt en relatief snelle bezorging ondanks de verzenddrukte. Fijn overzicht bij eigen bestellingen, duidelijk!
Bedrijfsnaam | Customkicksnl |
Goedemorgen, Bedankt voor je positieve feedback! Fijn dat de verpakking goed was en dat de bezorging, ondanks de verzenddrukte, toch relatief snel verliep. We zijn ook blij om te horen dat je het overzicht bij je eigen bestellingen duidelijk vond. We staan klaar om je ook in de toekomst verder te helpen! Met vriendelijke groet, Romy
Her juiste materiaal en snel in huis...top.
Bedrijfsnaam | HyperCare |
Verrassend gebruiksvriendelijke website met handige infoc/ tips. Na een keuze te hebben gemaakt is het te betalen bedrag erg netjes. Ook verzending uitermate snel, goed verpakt en professioneel. Een voorbeeld voor heel veel andere ( landelijke ) firma's.
Bedrijfsnaam | Auto Arnold |
Op de millimeter, netjes afgewerkt en snel bezorgd
Goedemorgen Peet, Bedankt voor je Goede review! Super om te horen dat alles op de millimeter nauwkeurig en netjes afgewerkt is, en dat de bezorging snel was. Wij doen altijd ons best om de klant zo goed en snel mogelijk te helpen en het is dan ook fijn als dit lukt. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Romy
Snel geleverd mooi materiaal.
Bedrijfsnaam | BBIG BV |
Precies op maat, netjes verpakt voor een goede prijs
Bedrijfsnaam | Appel Vorm |
Goedemorgen Mario, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles precies op maat geleverd is, netjes verpakt en dat je tevreden bent met de prijs. We staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Romy
Vertrouwd adres om snel , op maat en met voldoende keuze het juiste materiaal te vinden, te bestellen en lekker snel geleverd te krijgen Zo bestel je nooit teveel, en heb je wat je nodig hebt.
De platen werden door UPS bezorgd maar helaas niet thuis maar in een winkel. De platen waren bij 2 van de 4 een hoekje beschadigd dus hopelijk iets beter verpakken. Heb een kleine vergoeding retour gekregen omdat ik toch de platen kon gebruiken voor mijn hobby en ze komen wel buiten te hangen. Nu maar hopen dat het goed blijft. Netjes beantwoord en mooie producten.
Goedemorgen Gerda, Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de producten, ondanks de beschadigde hoeken bij een paar platen. We begrijpen dat dit vervelend is en zullen zeker kijken naar verbeteringen in de verpakking om dit in de toekomst te voorkomen. Goed dat we samen tot een oplossing zijn gekomen met een kleine vergoeding, en we hopen dat de platen goed blijven buiten. Als je in de toekomst nog vragen hebt of hulp nodig hebt, staan we graag weer voor je klaar! Met vriendelijke groet, Romy
Maatvoering perfect. Gaten patroon helemaal juist aangebracht.
Duidelijke communicatie, meedenkend, goed product
Goedemorgen, Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je de communicatie duidelijk vond en dat we met je mee konden denken. We zijn ook blij dat het product aan je verwachtingen voldoet. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Romy
Ontzettend snelle levering van de plexiglas gs platen precies op de millimeter nauwkeurig.
Het gaat te ver om te zeggen dat kunststofplatenshop ons feestje heeft gered, maar… 2 dagen voor het weekend gooide onze hond een bijzettafeltje om en de glazen plaat brak. Via Google diverse aanbieders vergeleken en kunststofplatenshop maakte online direct een goede indruk. We hebben een frost wit (ondoorzichtig) plexiglas tafelblad besteld. De volgende dag werd ons nieuwe blad goed verpakt bezorgd. Folie eraf, en klaar! Het is niet van het glazen blad te onderscheiden (dat was wit gelakt glas)! Voordeel is dat dit kunststof blad minder makkelijk breekt en veel goedkoper is dan een nieuw glazen blad. Vlekken en kringen zijn ook goed schoon te maken. Kortom, zeer tevreden over het bestelproces, levering en product!
Goedemorgen Johan, Bedankt voor je uitgebreide en enthousiaste review! We zijn blij om te horen dat we jullie hebben kunnen helpen met een nieuw tafelblad, en dat het zo goed in de smaak valt! Het frost witte plexiglas klinkt als een perfecte vervanger voor het glazen blad, zeker met de voordelen die je noemt: minder breekbaar, goedkoper, en makkelijk schoon te maken. Fijn dat het bestelproces en de snelle levering ook naar wens waren. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we natuurlijk weer graag voor je klaar! Met vriendelijke groet, Romy
Alles was goed
Bedrijfsnaam | Verhagen |
Nvt
Bedrijfsnaam | Paardencoaching be the fittest |
Professioneel, snel delivered en goed gepakt
Goedemorgen Mike, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je de service als professioneel hebt ervaren en dat de levering snel en goed verpakt was. We staan altijd voor je klaar bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Romy
Zie boven
Goedemorgen Hans, Bedankt voor je positieve review! Goed om te horen dat de levering snel en correct was en dat je tevreden bent met het product. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Romy
Prima prijs en snelle levering. Was mis gegaan met uitvoering van maat. Mankement professioneel opgepakt en gemakkelijk ingediend. Zeer snelle afgehandeld!
Bedrijfsnaam | Mulder Multiservice |
Niks mis mee perfecte klanten service
Goedemorgen Ron, Bedankt voor je korte maar krachtige review! Fijn om te horen dat je tevreden bent en dat onze klantenservice aan je verwachtingen voldoet. We staan altijd klaar om je verder te helpen bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Romy
plaat plexiglas besteld en op de juiste maat afgeleverd.Super. Kon zo in het raamkozijn geplaatst.Prima!
Bedrijfsnaam | Kapsalon Sonja |
Recent een airco afdichtingsplaat besteld. Plaat is mooi op maat en kunststof is van goede kwaliteit. Helaas is 1 hoekje beschadigd doordat de doos er niet helemaal juist omheen was gevouwen. Verder is de bestelling snel geleverd.
Goedemorgen Roel, Bedankt voor je review en je feedback! Fijn om te horen dat de airco afdichtingsplaat precies op maat is en dat de kwaliteit van het kunststof naar wens is. Het spijt ons echter te horen dat er een hoekje beschadigd is geraakt tijdens het transport. Onze excuses hiervoor, dit had uiteraard niet mogen gebeuren. We zullen dit intern bespreken om ervoor te zorgen dat de verpakking in de toekomst nog beter is. Mocht je verdere assistentie nodig hebben, neem gerust contact met ons op! Met vriendelijke groet, Romy
Prima materiaal, keurig op tijd geleverd!
Bedrijfsnaam | jopie |
De Amer 33
8253 RC Dronten
• Alles op maat • Elke gewenste vorm • Snelle levering • Hoogwaardige kwaliteit • Groot assortiment