mooie kwaliteit en snel geleverd

mooie kwaliteit bomen zijn zeer snel geleverd. Goede communicatie. Aanrader!

Mooie kwaliteit en goede levering

3 fruitbomen besteld en prachtige bomen op het afgesproken tijdstip ontvangen

Deskundig advies en goede service!

Met behulp van deskundig advies heb ik een mooie pruimenboom uitgezocht. Deze is op afspraak geleverd. Dit bedrijf vind ik een aanrader en kom ik graag bij terug!

Correcte Afhandeling

Goede bomen en prima behandeld

alle afspraken nagekomen.

mooie bomen ontvangen. De aflevering was goed en gedaan door een gezellige en hulpzame chauffeur.

Ik heb bij BetuweBomen 16 laagstam fruitboompjes besteld. Ben er zeer tevreden mee. Zien er gezond uit. Worden geleverd in pot met een flinke wortelkluit wat veel minder kwetsbaar is dan met kale wortels. Door omstandigheden moest de geplande leveringsdag worden verzet, dit werd goed gecommuniceerd. Ik heb dit jaar bij meerdere telers fruitboompjes besteld. BetuweBomen komt daar wat betreft prijs/kwaliteit verhouding het beste uit de bus.

Perfect geregeld.

De bestelling wordt perfect geregeld en afgeleverd. En belangrijk is duidelijk en eerlijk contact met de klant. Doen wat ze beloven.

Prima bedrijf met kwaliteitsbomen

Online een 5-tal fruitbomen besteld via hun zeer overzichtelijke website. Toch nog even ter plaatse wezen bekijken en dat zag er nog beter uit dan verwacht. Overzichtelijk en prima informatie. Snelle levering.

Goede klantenservice

De ontvanger van dit boomcadeau was niet thuis en de boom werd netjes op de afgesproken plek neergezet. Heel fijn!

Keurig alles geregeld!

Mooie website, lekker makkelijk bestellen. Keurig volgens afspraak snel geleverd.

Fijn meedenkend bedrijf met goede informatie

Wij hadden twijfels over de hoeveelheid bomen die we wilde planten Het ging om leibomen op een rij. Hier hebben we goed advies over gekregen. Ik had er niet aan gedacht om ook verbindingsstokken mee te bestellen maar die zijn als service alsnog meegeleverd. Heel fijn. Ook op vragen wordt vlot gereageerd

Fijne en snelle service prachtige bomen

Fijne en snelle service prachtige bomen

prima kwaliteit en uitstekende service

Voor het eerst meegemaakt dat het aantal niet klopte bij aflevering. Na een belletje bleek dat ik iets niet correct had ingevoerd. Er werd gelijk gereageerd en snel opgelost.

Geweldige service

Twee prachtige bomen

Twee prachtige bomen, heel mooi bezorgd

Het is me goed bevallen.

Alles is correct afgehandeld. Goed antwoord gekregen op mijn vragen.

Aflevering kan beter.

Aflevering kon beter. Had graag gezien dat de boom afgeleverd werd tot in de tuin. Als je alleen bent is het niet te doen vanaf de straat naar de tuin. Toevallig kwam de buurman thuis en die heeft mij geholpen. Beetje meer service zou geen kwaad kunnen.

Keurig afgeleverd door een aardige meneer

Mooie bomen, goed advies

De 4 fruitbomen die ik had besteld werden keurig bezorgd, zien er goed uit met mooie (toekomstige) gesteltakken. Ook goed antwoord gekregen op nog wat vragen die ik had in de dagen na de levering.

Mooie kwaliteit bomen vol en groen

De bomen zijn van goeie kwaliteit en al mooi volgroeid en groen in blad. Bezorging was ook top geregeld !

Mooie bomen snelle en goede aflevering.

Zeer klantvriendelijk en goed verzorgd.

Prachtige bomen, fijn geholpen.

Een aangename kennismaking met dit be drijf. Op maandag bomen uitgezocht, in dezelfde week geleverd en het zijn mooie bomen. We zien uit naar het voorjaar als ze gaan uitlopen en bloeien.

Mooie fruitbomen en snelle levering

Fruitbomen uitgezocht, van label voorzien en snel geleverd gekregen.

Mooie stevige bomen, netjes afgeleverd en goed telefonisch bereikbaar voor advies

Goede bomen, goede service.

Voor een klant 5 lei Amberbomen aangeschaft en geplant. Bezorging verliep netjes volgens afspraak. Klant zeer tevreden. Ik zou hier zeker weer bestellen.

Wijenburgsestraat 5

4054 JE Echteld

Over BetuweBomen.nl

Verkoop webshop in bomen en planten.