Leipruim (halfstam) en laagstam oude elstar volgens plan geleverd vorige week met alle benodigdheden en duidelijke aanplantinstructies. Mooie bomen, vol in blad en de appel in bloei. Wel was deze laatste helaas licht beschadigd tijdens het transport/uitladen, wat takjes met bloesem waren geknakt, evenals een iets grotere tak aan de stam, vandaar 4 sterren. Deze heb ik met een scherpe snoeischaar verwijderd om een glad snijvlak te creëren. Wel jammer, maar de chauffeur stelde ons gerust door te vertellen dat dit niet iets was om ons druk over te maken, en mocht de boom toch niet aanslaan dan kregen we een ander. Maar daar gaan we niet van uit. Beide bomen dezelfde dag geplant in ruime voldoende aanplantaarde en tot nu toe (1 week later) staan ze er fris bij: Blij mee !

Bijzonder sympathieke medewerkers met veel kennis van zaken. Bomen werden correct volgens afspraak geleverd. Een geweldig positieve ervaring met Betuwe Bomen

Top, geven goed advies. Levering is keurig.

Perfect goede boom geleverd

Na mijn bestelling werd de boom nog diezelfde week geleverd. Een hoogstem Elstar en deze staat op dit moment volop in bloei. Dus goede kwaliteit.

goed.

ook de bezorger was zeer vriendelijk en behulpzaam.

Alleen maar top

Gewoon top

Ontzettend blij met onze oude appelboom

Super fijn geholpen. Bezorging was goed verzorgt. Zeer vriendelijk, met liefde voor de prachtige fruitbomen en goed advies. En wat staan ze prachtig zeg! Vooral de oude appelboom zijn we verliefd op met zijn grillige vormen. Geeft gelijk karakter aan onze tuin.

Goede informatie, snelle levering en mooie boom

De site van BetuweBomen geeft goede informatie over de verschillenede bomen en toepassingen. De prijzen zijn scherp en de levering was precies aangegeven. De keuze is een mooie lijsterbes geworden. Hopelijk gaat de boom een lang leven te gemoet. Dank!

Chris was grappig en hielp ons graag!

Ons adres was moeilijk te vinden, maar ondanks dat, bleef hij rust en vriendelijk. Snel geleverd!

vriendelijk mooi bedrijf met goede kwaliteit

wij zijn op locatie gaan kijken omdat we op zoek waren naar 4 leibomen. we werden supervriendelijk geholpen. al onze vragen werden goed en eerlijk beantwoord. de bomen werden met goed advies hoe de bomen te planten geleverd in Aalsmeer. we zijn zeer tevreden.

Snelle levering, exact op tijd bij te houden . Vriendelijke en behulpzame chauffeur.Mooie bomen,netjes verpakt....erg tevreden,hopelijk slaan de bomen ook aan in onze tuin!

Mooie producten

Mooie bomen en goede aflevering en service

Netjes en heel veel keus.

Zijn goed geholpen. Enorm veel keuze, en voordelig laten bezorgen.

Heel erg blij met onze boompjes. Vriendelijke meneer die de boompjes kwam bezorgen. Wij gaan hier zeker nog meer boompjes bestellen.

Snelle levering en goede producten

Levering was snel en zoals beloofd. Informatie op de website is vrij uitgebreid en zeer helder omschreven. Zeker een aanrader.

Snelle levering en mooi product

Maandag besteld en woensdag geleverd. Mooie bomen, vollop in blad. Vriendelijke chauffeur. We gaan tzt nog meer bomen bestellen bij BetuweBomen.

Goede ervaring

Vanaf eerste moment prettige ontvangst, goed advies. Snelle levering en op verzoek bij levering zelfs boom op de juiste locatie gezet. Dat is meer dan was afgesproken!

Goede communicatie en service

Bij vragen krijg ik correct antwoord en men doet wat men belooft.

Kwaliteit

Zeer mooie boompjes en snelle levering!

Altijd gewoon goed

Top geregeld weer mooie bomen

goede service en goede kwaliteit

heel goed

wisselend

Na aankoop bevestiging en bezorging volgens afspraak. Via mail foto gestuurd, daarop geen enkele reactie helaas.

Snelle bezorging

Positief ervaring

Netjes geleverd volgens verwachting

De bomen zijn netjes geleverd en volgens verwachting. Even afwachten of ze goed gaan aanslaan. We werden netjes op de hoogte gehouden van moment van levering, dat was wel prettig.

Wijenburgsestraat 5

4054 JE Echteld

Over BetuweBomen.nl

Verkoop webshop in bomen en planten.