Goeie prijzen en kwaliteit

Zeer mooi aanbod en goeie prijzen. En van goeie kwaliteit. Bovendien een zeer vriendelijke bezorger.

Goede boompjes , keurig bezorgd ,

Vriendelijke bezorger met goed advies .

Op tijd geleverd, zeer vriendelijk en, niet onbelangrijk, een mooie appelboom!

Alles ging goed

Was iedere bestelling maar zo goed!

Zeer punctuele bezorging. Daarnaast ook adviezen gekregen hoe de boom te planten van de chauffeur. Meegeleverde planthandleiding was ook helemaal correct. De boom ziet er gezond uit.

mmm

Alles volgens afspraak

Alles goed geregeld.

Makkelijk om te bestellen. Bezorging ging goed. Duidelijke beschrijving hoe de boom geplant dient te worden. En de boom zelf zag er ondanks de herfst ook nog eens goed uit.

prima boom, goede service

prima boom, goede service

Goede kwaliteit bomen en struiken

De appel en stoofperen bomen zien er prima uit en de sleedoorns zijn erg mooie struiken. Heel prettig is het tracking systeem. Je weet precies wanneer het geleverd wordt.

mooie boom en op tijd afgeleverd.

Hele goede ervaring

Niet duur, bestellen gaat makkelijk en aflevering volgens afspraak.

Precies gekregen wat ik besteld had.

Mooie boom,vriendelijke bezorger.

Na goede info wanneer bezorgen een mooie elstar appelboom ontvangen

Mooie leiappelbomen, goede communicatie met het bedrijf. Top

Super goed geholpen

Ik had nog 1 krentenboompje nodig die tussen een rij moest komen van 6. Best lastig om dan een boompje te vinden die gelijk is aan de boompjes die ik al had. Na een super fijn contact met Willem Jan had ik er alle vertrouwen in dat het goed zou komen. Hij beloofde het juiste boompje voor mij uit te zoeken. Super snelle levering en het krentenboompje is perfect!

Deskundig, vriendelijk en behulpzaam

Bij het uitzoeken van een aantal bomen goed advies gekregen en daarna werden ze netjes bezorgd op de locatie waar ze geplant zouden worden door ons. Prima!

goed advies,mensen met kennis van zaken

prima advies ,uiterst correct .bomen worden thuis geleverd .zien er goed uit .ben benieuwd naar het voorjaar om de bomen in bloesem en nieuw blad te zien. top

Keurig geleverd volgens afspraak

Zoals afgesproken

Op tijd geleverd. Zoals in de advertentie omschreven

Duidelijk, snel en precies wat wij zochten!

Zie hierboven ⬆️

Mooie boom mogen ontvangen.

Via de website een meerstammige berk besteld en af laten leveren. Prima communicatie en info vooraf. Dag van te voren via mail te horen gekregen hoe laat de bezorger langs komt. Op de dag zelf via live tracking accuraat kunnen zien hoe laat de bezorger langs kwam. Boom werd keurig netjes door de ontzettend gezellige Chris (wat een sympathieke man!!) op de stoep gezet. Mochten we een volgende keer nog wat nodig hebben dan weten we jullie te vinden.. Bedankt voor een prachtige boom

Mooie boom voor goede prijs

Goede service. Snel bezorgd. Zeer mooie boom voor een mooie prijs.

Snelle en goede levering. Boompjes zijn mooi.

Prima bomen en snelle levering

Prima bomen en snelle levering

Super boom en netjes afgeleverd

Slaan goed aan en mooie vorm

Wijenburgsestraat 5

4054 JE Echteld

Over BetuweBomen.nl

Verkoop webshop in bomen en planten.