Pluspunten

Vriendelijke en snelle service. Bij problemen word je direct goed geholpen

meer spelletjes aanbieden ;-)

Pluspunten

Leuke spellen die er opgezet kunnen worden. Goede en snelle service! Echt perfect en snelle reacties via de mail.

niks. alleen maar positieve ervaringen !

Pluspunten

Het product - Mijn dochter van 7 was in extase toen ze het Rebel Cactus horloge kreeg voor Sinterklaas. Een eigen horloge waarmee ze kan bellen, gebeld worden en waar je ook leuke spelletjes op kan doen (en nog heel vele andere dingen). Hij gaat niet mee naar school, maar enkel voor gebruik Klantenservice - op en top met echte focus op klanttevredenheid!

geen

Pluspunten

Erg fijn dat we heel snel een nieuw schijfje opgestuurd kregen toen bleek dat deze niet mee was geleverd. Alles werkt super.

Pluspunten

Super goede service als er iets mee is maak je niet vaak meer mee.

Pluspunten

Het horloge onder de kerstboom gelegd met ook de namen van papa en mama erop. Het was een gezamenlijk kado omdat we er allemaal iets aan hebben! Wat een uitkomst! Kinderen blij en papa en mama gerust! Dit bedrijf levert top service! Een mailtje wordt altijd vriendelijk en snel beantwoord. En er wordt naar een oplossing gezocht. Ik heb dit al een aantal keren ervaren. Heel fijn idee wanneer je zo'n horloge aanschaft. Ik ga er ook een aanschaffen voor de jongste telg die de buurt gaat verkennen! Op een camping is het ook ideaal!

Pluspunten

Super bedrijf met geweldige producten en perfecte service. Er was bij het installeren van het Rebel horloge iets afgebroken, mail gestuurd en binnen 2 dagen had ik een nieuwe!!!

Pluspunten

Toffe website * leuk product (smartwatch) * snelle en correcte service * hip en jong * :-)

Pluspunten

TOPSERVICE! Nadat het horlogebandje afbrak, kregen we na een berichtje gestuurd te hebben direct een nieuwe Rebel Cactus in de bus. Echt een superservice! Het horloge wordt hier dagelijks gebruikt, dus we waren ontzettend blij met deze oplossing. Bedankt Rebel Cactus! Groetjes Angelique

Pluspunten

Goed product en perfecte service. Ik heb voor beide kinderen een Rebel Cactus. De jongste had de pech dat haar horloge niet perfect werkte. Ik kreeg zonder enige moeite direct een nieuw horloge toegestuurd.

Pluspunten

Snelle service. super

Pluspunten

Super goede snelle service... Zeker een aanrader !!

Geen !!!

Pluspunten

Service

Pluspunten

Annemarie, Super bedankt dat je me iedere keer zo wil helpen en veel complimenten voor de goede service. Eigenlijk zouden jullie nog veel meer reclame moeten maken voor dat horloge. Er zijn maar weinig mensen die het kennen en ik vind het echt een uitkomst. Mijn dochter kreeg het horloge voor haar 10e verjaardag, omdat ik haar te jong vond voor een mobieltje en aan de andere kant haar toch graag wilde bereiken. Ze heeft een zeer ernstige vorm van ADHD en is daardoor heel snel afgeleid en super impulsief. Het horloge heeft het mede mogelijk gemaakt dat ze nu in haar eentje even een boodschap voor mij gaat doen bij de supermarkt. Als ze er even niet uitkomt of ze is vergeten waarvoor ze ging (:-) of ik vind haar toch wel erg lang onderweg (meestal omdat ze dan onderweg iets interessants is tegengekomen en compleet vergeet waarvoor ze onderweg was), bellen we even met elkaar en dan komt het toch nog goed. Super goed voor haar zelfstandigheid en een hele geruststelling voor mij! Dus nogmaals heel erg bedankt voor alle goede zorgen.

Een fijner pennetje voor de super kleine lettertjes...

Pluspunten

Duidelijke site en een snelle levering

Pluspunten

Fantastisch stukje micro-technologie ! Ik heb het mij aangeschaft special voor de sos mogelijkheid . Als ik ergens gevallen ben en mijzelf niet meer kan helpen kan ik nu gemakkelijk alarm doorgeven. (ben 72 j . en heb z.v Parkinson) Bovendien ben ik nu altijd bereikbaar, ook als ik mijn mobieltje vergeten ben; Zo zijn kinderen = oude mensen.

Een groter bandje voor volwassenen. Een fijner swap-pennetje voor de heel kleine lettertjes. Alleen : het is jammer dat de voicemail moet uitgeschakeld worden bij de sos-contacten .

Pluspunten

Mijn zoon is enorm enthousiast over het horloge. De functies zijn overweldigend. Misschien zelfs teveel. Alles werkt ook prima en simpel. Geluid is boven verwachting scherp. De beller is ook goed te verstaan. Het horloge is ook lekker robuust. Muziek functie word hier veel gebruikt. Spelletje schijnt ook vet te zijn. Verder is dit een uitkomst ipv een gsm die steeds kwijt of leeg is. Dus echt een aanrader!

Enige minpuntje zal zijn dat het toetsenbord wel erg klein is.

Pluspunten

De Hallofo voor mijn zoon is een geweldige aanschaf! Mijn kind kan ik nu bereiken wanneer het nodig is, en hij mij. Hij hoort hem altijd. Werkt echt veel beter dan een mobieltje. Bovendien ziet het er stoer uit.

Pluspunten

Super, Hallofo bandje was afgebroken. Ik was bezig om een retour formulier te printen, door een printerstoring ging dat niet goed. Ondanks deze tegenvaller kreeg ik de volgende ochtend toch een e-mail waarin stond "wat vervelend, we sturen vandaag nog een nieuwe". De volgende dag ook ontvangen. Goede service, ook bedankt namens mijn zoon.

Pluspunten

Mijn zoon heeft sinds een tijdje de Hallofo cactus rebel. Nou ik kan alleen maar positief zijn. Wat een geweldig ding! Hij luistert graag muziek, boven verwachting goed geluid! Niks krakerig maar glashelder. Net als de beller die versta je erg goed. Het menu is erg overzichtelijk en makkelijk te bedienen. Swipen gaat smooth. Spelletje schijnt ook erg leuk te zijn. Heel handig dat ik hem snel kan bereiken en hij ons! Al met al een goede aankoop

Pluspunten

Superbedrijf,je wordt netjes beantwoord,komen afspraken na,en het belangrijkste je wordt nog echt als klant is koning behandeld en je bent geen nummer, Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen ,super toppie , Groeten Anja van Harselaar

Geen ,ga zo door !!!!

Pluspunten

De hallofo gebruiken we nu al een paar maanden en we zijn super tevreden. Niet alleen altijd je kind goed bereikbaar , maar ook zeer aan te bevelen bij kinderen die meerder keren per dag medicatie moeten innemen. Door het (tril)signaal, wordt een dosis niet vergeten. Echt top! Ook de service van het bedrijf is zeer goed, dus dit horloge is een echte aanrader.

De opslagcapaciteit voor foto's is wat beperkt en dat vindt mijn zoon jammer

Pluspunten

stoer horloge, ook voor meiden! eenvoudig in gebruik, leuk dat je er ok muziek op kunt zetten. Batterij gaat klang mee.

het witte horloge bandje verkleurd helaas snel waardoor het er vies uit ziet. het pennetje is binnen no time weg.

Pluspunten

heel fijn niet makkelijk kwijt te raken . egt heel goed heel erg bedankt .

het stokje gaat er met heel veel moeite er uit dus ja daar heb ik wel last van . Maar verder geen vermoeiende dingen

Pluspunten

Voor mijn zoontje de Hallofo gekocht en kreeg hem met geen mogelijkheid open om de sim kaart te plaatsen. Een mail gestuurd en kreeg in het weekend meteen antwoord. Kind blij en mama blij. Dank jullie wel voor de super service.

Korianderlaan 38

1187EE Amstelveen

Over Rebel Cactus

Rebel Cactus kidssmartwatches en belhorloges - Laat je kind de wereld ontdekken en altijd bereikbaar zijn. Voor veel fun en veiligheid! * Simkaart erin en (video)bellen maar. Altijd bereikbaar! * Weet altijd waar je kind is met GPS, Geofencing, SOS Check de verschillende modellen: * WhatsApp, Stappenteller, Muziek (Spotify, Deezer) * Leerzame & slimme spelletjes * Personaliseer met charms * Camera * 4G, Bluetooth & Wifi * Connect Rebel Cactus smartwatch met bluetooth headset of muziekspeaker!