Uitstekende service, snel en accuraat geholpen

Cadeau voor mijn kleinzoon keurig op tijd geleverd

Levering probleemloos

Geen opm.

Netjes en snel geleverd !

Na een bestelling geplaatst te hebben namen ze contact met me op omdat er een groot verschil zat tussen de jas en de broek. Ze hebben me geïnformeerd dat ze toch de broek in een andere maat zouden opsturen. Toen het binnen was gekomen direct gepast en het paste prima. Dus top meegedacht ondanks de maattabel die op de site stond waar ik de maat heb afgehaald. Bedankt daar.

Snel geleverd en de correcte bestelling!

Eenvoudig om dingen op te zoeken op de site, snelle levering, bestelling klopte 100%

Ben zeer tevreden over mijn bestelling

Snel en goed, top

Mooie aanbieding motorbroek.

Precies de broek die ik zocht voor een mooie prijs, netjes geleverd .

Snel besteld , snel geleverd.

De snakepads waren nergens te vinden , wel hier. Supersnel geleverd, zeer tevreden, over bestelling en leveringstijd.

Het is snel en correct

Juiste en correcte levering

Snelle levering en goede kwalitiet

Echt een top service. Na bestelling volgende dag in huis in geweldige staat. Nu helemaal an het genieten van mijn nieuwe vizier. Top bedrijf!

Fijne motortas besteld en deze voldeed volledig aan de verwachtingen

Mooie motortas besteld en snel geleverd gekregen. Enige 'minpuntje' was dat ik niet snel een bevestiging van de verzending ontving, waardoor ik zelf navraag moest doen.

Uitstekend.

Goed product, vlotte levering.

Mooi product

Snel geleverd Volgens afspraak

Mijn bestelling is die zelfde middag nog verzonden en de volgende dag in huis, kwaliteit is prima!

Snel, goede service, direct en vriendelijk

jammer dat jullie niet heel hoog in google staan, icm jullie service zou dit een nog betere formule zijn. Gebeld om 5 voor 5, snel besteld en 17.30 mijn jas al de deur uit. Dank!

Navraag gedaan naar product uit Amerika wat zij niet in hun assortiment hadden. Fijn, persoonlijk contact, super geholpen om via hem toch aan et product te komen. Netjes gehandeld! Top.

Super snelle en goede levering

Binnen 2 daden in huis! Netjes afgeleverd en goede kwaliteit.

Top op tijd geleverd. Gewoon prijs kwaliteit verhouding

Zoals boven

Levering ging gezien huidige omstandigheden goe

Prima bestel en afleverproces, goede after sales.

Na een probleempje met product prima ondersteuning gehad.

Goede webshop

Goede service en snelle levering

prima levering en ondersteuning

telefonisch perfect geholpen met inregelen van een versnellingsindicator klasse service

Strijperdijk 3

5595XM Leende

Over 4 Bikers and Bikes VOF

Eerlijk advies | 4 Bikers and Bikes ‘De ergernis van een product duurt voort, als de vreugde van de lage prijs al lang is vergeten’ Wij zien het maar al te vaak in onze fysieke winkel. Een helm die niet fijn zit, motorhandschoenen die knellen etc. Bij 4 Bikers and Bikes krijgt u persoonlijke begeleiding bij het aankopen van uw motorkleding. Wij zorgen er voor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Eerlijk advies en de juiste verwachtingen bij het juiste product, zorgen er voor dat u kunt genieten van het motorrijden.