Zeer snelle levering

Super goed

goed bedrijf goede producten.

Prijs-kwaliteit-verzending!

Belofte uitgevoerd

Uw beloofde mij iets en dat heeft u waargemaakt.

zeer goed

Een motorhoes besteld. Ondanks de drukke decembermaand snel geleverd en uitstekend verpakt.

Goed assortiment. Fijne snelle verzending.

Goede service, product snel ontvangen

Makkelijk het product te bestellen, werd goed op de hoogte gehouden m.b.t. verzending per e-mail. Product was snel binnen en ben er ook erg tevreden over. Goede kwaliteit!

Mn bestelling snel binnen,en precies naar wens!

Ik had in frame van mn motor al een 12v contra stekker,maar die was 31mm diep en als ik gas gaf trilde/waaide mn stekker van Tom tom eruit ,zat onder tank ,nu ik deze heb,die is 38mm diep,zit mn stekker er goed stevig in en hij komt op t stuur achter windscherm,dus geen problemen meer😊

Het was al binnen voordat ik het besteld had!

Makkelijk bestellen en snel binnen.

Helemaal goed

Gekregen wat ik wilde, in twee dagen.

Top product!

Top product met een goede prijs. Keurig ingepakt en snel geleverd.

Geweldig maal 10

Goed contact, snelle levering

Goed contact, snelle levering, Top!

Ruim aanbod kundige verkopers

Goed en snel geleverd

Interessant productaanbod tegen een redelijke prijs. Bestelproces was helder en bleef goed geïnformeerd over de voortgang.

Super service en vriendelijk geholpen via de telefoon

Super geholpen via de telefoon voor een navigatie steun voor mijn Suzuki Gsr 750.

Zeer goed op tijd geleverd.

Ik kom zeker terug.

Snelle levering.

Alles is perfect aangekomen .

Top!!

Goede communicatie, en snelle levering, product naar verwachting.

Supersnel

Snelle levering, goede kwaliteit

Zeer goede ervaring na eerste bestelling

Snelle levering van de producten. Alles goed en netjes verpakt. Je wordt op de hoogte gehouden via de mail m.b.t. de status van je order.

Zeer snelle levering en de bestelde producten zijn perfect!!

Goed product en snelle levering

Helemaal top!

Snel en tot in de puntjes in orde

Super en dik in orde

Prima product, snel geleverd

Het product was zeer goedkoop en van goede kwaliteit. Bovendien werd het snel geleverd.

Duidelijk snel

Kom zeker terug

Strijperdijk 3

5595XM Leende

Over 4 Bikers and Bikes VOF

Eerlijk advies | 4 Bikers and Bikes ‘De ergernis van een product duurt voort, als de vreugde van de lage prijs al lang is vergeten’ Wij zien het maar al te vaak in onze fysieke winkel. Een helm die niet fijn zit, motorhandschoenen die knellen etc. Bij 4 Bikers and Bikes krijgt u persoonlijke begeleiding bij het aankopen van uw motorkleding. Wij zorgen er voor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Eerlijk advies en de juiste verwachtingen bij het juiste product, zorgen er voor dat u kunt genieten van het motorrijden.