Kom hier zeker terug!

Prima service en snelle levering. Alles keurig verpakt en via de mail op de hoogte gehouden. Perfect!

Voor herhaling vatbaar.

Voor de eerste maal een bestelling geplaatst en is helemaal correct en spoedig verlopen, levertijd wordt perfect gerespecteerd. Zal in de toekomst zeker nog bestellen.

Super snelllll!

Keurige correcte afhandeling!

SLOT VOOR TOPKOFFER

HAD EEN SLOT VOOR MIJN TOPKOFFER GEKOCHT DEZE WAS ZEER SNEL BINNEN ZODAT IK MIJN TOPKOFFER WEER GEBRUIKEN KAN

Goede service via telefoon en website

Wat ik nodig had om de Ram-Mount te bevestigen op mijn motor stond niet op de site maar kon wel geleverd worden. De medewerker keek meteen met mij mee toen ik hem via een youtubefilmpje uitlegde wat ik zocht. Stuurde mij per email de links naar de pagina’s waar ik deze kon bestellen, plus de andere links om de order in een keer compleet te maken. Erg fijn geholpen!

Goed verpakt en snel geleverd

Bestelling verliep soepel en product is goed beschreven. Perfect

lekker snel

goed en snel geleverd!

Snel, goed en prima prijs!

Zeer snelle levering, goed product voor een prima prijs!!!!

Juiste onderdeel, goede beschrijving, snelle levering

Snelle levering van een led relais voor xt660, plug and play!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering goede communicatie via email

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

snel verwerkt en bezorgd

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levering Goede service Geen gezeur bij retour tegenvallend product

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Sneller dan verwacht verzonden. Helemaal goed.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Alles verliep zeer vlot, behalve onderstaand negatief puntje

Zaken die (nog) niet verkrijgbaar zijn, niet te koop stellen. Zodoende, krijgt de klant niet het spijtige nieuws dat het artikel (nog) niet kan geleverd worden.

Pluspunten

Website is duidelijk en overzichtelijk, en bestellen is eenvoudig evenals de betaling. Bestelde product was zeer goed verpakt.

Kan niets bedenken.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Net verpakt, snel geleverd

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Netjes digitale factuur ontvangen.

Helaas werd de order met DPD verstuurt. Met DPD waren mijn ervaringen al niet al te goed, en ook ditmaal werd ik weer teleurgesteld. De bezorger belde aan, melde dat er een pakket voor me was, zette hert pakket in de lift, en verdween. Ik moest zelf mijn pakket uit de lift op de 11de etage halen. Als iemand tussentijds in de lift was gestapt en het pakket had meegenomen, dan had ik een probleem. Ik heb via de website een klacht bij DPD gedaan. Na het vesturen kreeg ik een melding dat ik binnen 24 uur antwoord van DPD zou krijgen. Nu zijn we 2 dagen verder en nog steeds geen reactie van DPD. Zoals gezegd ben ik zeer te spreken over 4 Bikers and Bikes, maar niet over de koerier. vriendelijke groet, Harry Vlek

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vlotte levering. Ruilen geen probleem.

Strijperdijk 3

5595XM Leende

Over 4 Bikers and Bikes VOF

Eerlijk advies | 4 Bikers and Bikes ‘De ergernis van een product duurt voort, als de vreugde van de lage prijs al lang is vergeten’ Wij zien het maar al te vaak in onze fysieke winkel. Een helm die niet fijn zit, motorhandschoenen die knellen etc. Bij 4 Bikers and Bikes krijgt u persoonlijke begeleiding bij het aankopen van uw motorkleding. Wij zorgen er voor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Eerlijk advies en de juiste verwachtingen bij het juiste product, zorgen er voor dat u kunt genieten van het motorrijden.