Snelle levering, goed bereikbaar, prima product

Snel een onderdeel nodig daarom zeer fijn dat ik snel reacties kreeg in mijn mailcontact. Kon het nog net op tijd daardoor monteren.

Betrouwbaar en transparant

Heel goed!

Bestelling zit perfect! Heb ook goed hulp gekregen!

Eind goed, al goed

Had even een kleine discussie over levering maar gelukkig toch goed gekomen. Ik geniet van mijn nieuwe Buster handkappen op de motor. Een tip, houdt de klant direct op de hoogte als iets niet de andere dag geleverd kan worden door omstandigheden. Is prettiger als dit van uw zijde komt als dat de klant er zelf naar moet informeren waar zijn bestelling blijft.

Top zaak

Heel fijn geholpen. Ik had een artikel besteld, wat niet op voorraad bleek te zijn. Ze hebben nog navraag gedaan bij de importeur. Samen een alternatief gevonden. Fijn hoe er mee gedacht werd naar een oplossing. Het verschil in prijs was binnen notime terug gestort.

Slecht

Slecht kwaliteit

Goede ervaring.

Na contact met klantenservice duidelijke uitleg van de reden van vertraging. Daarna alsnog snelle levering.

Stuur verhogers, 2 sets gekocht prima prijs en snelle levering

Uitstekende levering

Snelle levering en een fijn product

Ik had twijfels voor het kopen van een gear indicator voor mijn yamaha fzs 1000. Door dit bedrijf gaf me meer zelfvertrouwen Voor het zelf inbouwen van de gear indicator Stap voor stap via de mail gaven ze me tips voor een goed resultaat Ik ben nu een trotse eigenaar dankzij dit bedrijf Een goed werkende gear indicator voor mijn yamaha fzs 1000.

goed product en snel geleverd

top

er wordt geluisterd, meegedacht en gedaan wat er gezegd wordt

prettige medewerker / eigenaar? die luistert naar de vraag, duidelijk zegt wat er gaat gebeuren en afspraken nakomt.

Snelle bezorging en goede kwaliteit

Scherpe prijs, snel geleverd

Scherpe prijs, snel geleverd

vlotte service , alles zoals op de site voorgesteld een aanrader

Bestelling kwam vlot thuis en alles in orde zoals getoond

Above en beyond

Super goede service. Ze deden above en beyond hun best om het artikel op tijd bij mij te krijgen. Echt super! Klinkt misschien overdreven maar geloof me maar

Ik ben keurig geholpen

Ik kocht een universeel anti-condens scherm. Door de vorm van mijn vizier paste het niet. Ik heb het teruggestuurd. Dat kostte mogelijk wat meer moeite dan normaal omdat het retourformulier niet te vinden is en per mail moet worden aangevraagd. Maar eenmaal gedaan was het zo geregeld.

AGV PISTA

perfekt service

Makkelijk besteld en betaald, snelle levering en product als verwacht. Precies wat de bedoeling is dus. Top!

Na het ontvangen van mijn airbagvest bleek het de verkeerde maakte zijn. Na contact hierover kreeg mijn snel de juiste maat thuis.

Vriendelijke en snelle service

Ik had een BMW-connector met kort snoertje voor mijn optimate besteld. 4bikers and bikes had alleen nog een versie met lang snoer in voorraad. In overleg hebben ze deze opgestuurd. Een dag later werd deze al bezorgd, maar helaas had 4bikers and bikes geen track and trace-code gemaild. Ik was niet op de hoogte van de bezorgtijd en mistte de postbode. Een dag later kon ik het pakketje alsnog bij een bezorgpunt ophalen. Puntje van aandacht zou dus zijn om de klant de track and trace-code te mailen.

Snel in huis

Binnen enkele dagen helm in huis.

Ik heb gebeld toen de bezorging erg lang duurde en werd keurig teruggebeld na onderzoek naar de oorzaak. Echt top!

Goed.

Ik heb besteld bij 4 bikers and bikes. Alles is goed gegaan. Alleen de levertijd duurde wel wat langer. Bestelde product -tankpads- die ik heb besteld voldoen en zien er mooi en goed uit. Ook als ik bel naar 4 bikers and bikes word er keurig verteld hoe bestelling er voor staat. En nemen ze de tijd en moeite ervoor 1 en ander ook uit te zoeken. Wel een aanrader deze winkel.

Strijperdijk 3

5595XM Leende

info@4bikersandbikes.nl

Over 4 Bikers and Bikes VOF

Eerlijk advies | 4 Bikers and Bikes ‘De ergernis van een product duurt voort, als de vreugde van de lage prijs al lang is vergeten’ Wij zien het maar al te vaak in onze fysieke winkel. Een helm die niet fijn zit, motorhandschoenen die knellen etc. Bij 4 Bikers and Bikes krijgt u persoonlijke begeleiding bij het aankopen van uw motorkleding. Wij zorgen er voor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Eerlijk advies en de juiste verwachtingen bij het juiste product, zorgen er voor dat u kunt genieten van het motorrijden.