Goed.

Ik heb besteld bij 4 bikers and bikes. Alles is goed gegaan. Alleen de levertijd duurde wel wat langer. Bestelde product -tankpads- die ik heb besteld voldoen en zien er mooi en goed uit. Ook als ik bel naar 4 bikers and bikes word er keurig verteld hoe bestelling er voor staat. En nemen ze de tijd en moeite ervoor 1 en ander ook uit te zoeken. Wel een aanrader deze winkel.

Telefonisch prettig advies, daarna keurig verzonden

Een twijfelpunt over het airbagvest werd aan de telefoon prima besproken en weggenomen. Was alleen even zoeken wat nou het juiste telefoonnummer was. Daarna het pakket netjes ontvangen. Tip: er staat in strenge maar betrekkelijk kleine lettertjes in het papierwerk bij het product dat je geen tags moet verwijderen als je eventueel wilt retourneren. Dat mag iets opvallender, daar voorkom je ergernis mee!

gezocht, gevonden en ontvangen

precies wat ik zocht en snel geleverd top !!

Erg goede ervaringen gemaakt!

De website is makkelijk en redelijk overzichtelijk, bestelproces ook. Snelle service, product zoals geadverteerd, onbeschadigd. Aanrader!

Bestelde product op tijd ontvangen

Juiste artikelen op tijd en netjes gekregen, stond alleen te kijken van 2 soorten verpakkingen voor hetzelfde artikel, geen probleem echter was hetzelfde.

Vlotte en nette levering, snelle service

Jas gekocht die ik verder nergens kon vinden. Helaas bleek de maat achteraf te groot en de rits van de mouw kapot, dus ik heb de jas weer terug moeten sturen. De klantenservice reageerde snel en netjes op mijn mail en kwam ook direct met een oplossing. Één kleine tip: Er was geen kledinghanger meegekomen met de jas. Dit is een klein puntje, maar de hangers die bij motorjassen zitten zijn mooie en stevige hangers voor zo'n "zware" jas.

warm en waterdicht

gunstige prijs,en voldoet aan verwachtingen.

Correct, snel en maatwerk

Ik had het product de volgende dag nodig. Even een belletje. Ik werd direct geholpen. Vanuit ander filiaal is direct pakketje per post.nl verstuurd. Monteren en door.... Fijn dat dat zo kon!

Gewoon goed nooit gezeik

Goede uitleg en ze nemen de tijd voor je.

Gipro gear indicator via 4 bikers and bikes gekocht

De website had een keuze hulp voor het selecteren van de juiste Gipro tbv van mijn Honda NT700VA. Door de niet juiste interpretering hiervan bestelde ik het foute type. Daar kwam ik pas achter tijdens de montage. Een telefoontje was genoeg om die fout te laten herstellen. Ook een telefoontje voor technische uitleg mbt het resetten en her-in leren van de module was geen enkel probleem. Fijne mensen, goede hulp en zeker weer met hun in zee.

Voorwaarden zijn niet super…

De voorwaarden op de factuur word ik een beetje bang van. Hopende dat je niet het verkeerde product hebt gekozen want ruilen gaat hem waarschijnlijk niet worden. Wellicht niet super onredelijk maar wel opvallend dat het zo expliciet benoemd moet worden. Wellicht hebben jullie wat negatieve ervaringen gehad maar het komt niet echt klantvriendelijk over. Ik durf in elk geval niets meer te bestellen. Tenzij je 100 procent zeker weet dat je het juiste product besteld. Tekst op de factuur. Let op bij het verwijderen van de prijskaartjes, product uitleg, etc. Gaan we er vanuit dat het product gebruikt is. Indien artikelen gebruikt zijn, nemen wij de artikelen niet retour. Indien jassen/broeken retour worden gestuurd met dierenharen/vuil, worden er reinigingskosten in rekening gebracht.

Vlotte levering en netjrsverpakt

Binnen 4 dagen in huis netjes verpakt , ook netjes op de hoogte gehouden door 4 bikers and bikes wanneer het pakket klaar stond en verzonden was. Top

was op tijd en goed verpakt..

was op tijd en goed verpakt en past heel goed

Zeer snelle levering (Helite Turtle 2 airbag vest)

Dit Airbag vest gekocht vanwege ‘mechanisch’ werking ipv sensoren etc. Past prima over mijn Revit Poseidon 2 GTX jas heen. Montage was echt super simpel (Africa Twin), zadel eraf, kabel eromheen en klaar voor gebruik.

Goed product, snelle levering

Makkelijke site, prima product, snelle levering voor een normale prijs.

Dikke prima

Dikke prima

Gister een DS Covers Alfa 3W motorhoes besteld, volgende dag bezorgt. Helemaal fantastisch :-)

TOP!

Erg fijne zaak met erg prettige mensen die weten waar ze over praten.

Snel en betrouwbaar

Binnen de afgesproken tijd bezord in een goede verpakking.

Top service, snel geleverd.

TOP service

Site was clear and informative, found everything I needed. ordering was easy and straightfoward, delivery was as stated, on time and well protected

Gewoon goed

Daar zitten mensen die nadenken.

Ik had niet opgelet met mijn adres invullen. Had typefout gemaakt. Ze hadden mijn pakket nog niet verstuurd, daarom. Ze merkte dat er iets niet klopte. Nadat ik het rechtgezet had, via een mail, reageerde ze gelijk. En kwam mijn pakket goed aan. Dank daarvoor. Top

Flexibel snel goed advies klantvriendelijk Gewoon goed

Makkelijk bestellen en snel binnen

Strijperdijk 3

5595XM Leende

Over 4 Bikers and Bikes VOF

Eerlijk advies | 4 Bikers and Bikes ‘De ergernis van een product duurt voort, als de vreugde van de lage prijs al lang is vergeten’ Wij zien het maar al te vaak in onze fysieke winkel. Een helm die niet fijn zit, motorhandschoenen die knellen etc. Bij 4 Bikers and Bikes krijgt u persoonlijke begeleiding bij het aankopen van uw motorkleding. Wij zorgen er voor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Eerlijk advies en de juiste verwachtingen bij het juiste product, zorgen er voor dat u kunt genieten van het motorrijden.