Snel in huis!

In het weekend een motorjack besteld; maandag ingepakt en verzekerd verzonden en woensdag al in huis. Prima!

Snel en accuraat geleverd

Alles volgens bestelling en snel

Prima hoes, snel geleverd, toch nèt te klein

Deze XXL hoes doet prima wat hij moet doen, mijn motor bedekken. (Honda Pan European ST 1300) Hij ziet er stevig uit, voelt goed aan. Ik moet echter wel de topkoffer er af halen, anders is hij toch iets te klein.

Snelle levering, prima prijs/kwaliteit

snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding. Ben erg tevreden, een aanrader.

Prima service, snel geleverd

Prima service, snel geleverd. Tevreden!

Na een volle week is mijn bestelling nog niet in huis.

Bij informatie aan de telefoon zeer goed geholpen. Helaas een volle week na bestelling nog altijd geen product in huis. Erg jammer want had bewust de €6 verzendkosten voor lief genomen om het op tijd in huis te hebben zodat ik op mijn vrije dag kon klussen. Achteraf had ik me dat geld en de teleurstelling beter kunnen besparen door het even op te halen op mijn vrije dag.

Goed geholpen

Goed geholpen door Seng.

Dat geleverd wat ik besteld heb. Ziet er goed uit

Mooie jas, goede pasvorm sluit goed aan op mijn huidige broek. Top product

Artikel is precies zoals beschreven, en werd snel geleverd.

Helaas door prive omstandigheden was de bestelling van de 2 buse motorhoezen vertraagd. Heb daar netjes een mail over gehad en kort daarna is alles prima afgehandeld en heb ik de hoezen in goed staat ontvangen.

Goed behandeld, jammer dat het artikel niet pasten.

Prima, levering volgens afspraak, zowel het produkt als leverdatum.

Een zadeltas besteld via 4 Bikers and Bikes. Keurig geleverd binnen de afgesproken termijn, tas ziet er ook prima uit.

product voldoet aan mijn wensen

Bretels van Revit besteld, deze was nergens direct te leveren. Bikers had deze nog op voorraad. Bretels netjes geleverd

Reageren super snel op vragen

Goede kwaliteit.

Heb alles snel en duidelijk gevonden ... wel vond ik dat er een beetje meer over de leverdatum vermeld mag worden . Of een track en trace code ? Dat vond ik het enige minpuntje

Ruim voldoende

Ruim voldoende

Alles perfect

Prima snelle en accurate afhandeling

Product was snel binnen van leverancier, ophalen geen probleem

Goede communicatie over product vragen, daarna soepel lopende bestelling. Ondanks Corona product op kunnen halen

Erg vriendelijk, behulpzaam en prima prijzen

Een aantal weken geleden wat onderdelen besteld voor mijn motor. Een aantal problemen gehad met verzending, maar de klantenservice heeft me prima geholpen en inmiddels is het pakket geleverd.

Top service!

Goede snelle service, duidelijke website en ruim aanbod!

Duidelijke website en snelle levering

Hier een gipro gearindicator besteld, alles is keurig en snel bezorgd.

ze verzenden heel snel

ze verzenden alles heel snel, maar als TNT niet meewerkt zoals bij mij dan duurt het een week maar dit ligt echt niet aan 4 Bikers hoor die zijn supersnel.

erg goede service dus aanrader!

Na het bestellen van mijn gezocht product was de bestelproces makkelijk en de levering prompt. Het product was zoals beloofd en van de te verwachten kwaliteit. Aanrader!

Strijperdijk 3

5595XM Leende

Over 4 Bikers and Bikes VOF

Eerlijk advies | 4 Bikers and Bikes ‘De ergernis van een product duurt voort, als de vreugde van de lage prijs al lang is vergeten’ Wij zien het maar al te vaak in onze fysieke winkel. Een helm die niet fijn zit, motorhandschoenen die knellen etc. Bij 4 Bikers and Bikes krijgt u persoonlijke begeleiding bij het aankopen van uw motorkleding. Wij zorgen er voor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Eerlijk advies en de juiste verwachtingen bij het juiste product, zorgen er voor dat u kunt genieten van het motorrijden.