Prettig en attent geholpen!

Ik werd aller aardigst geholpen en datgene wat werd toegezegd werd ook daadwerkelijk uitgevoerd. Prima dus!

Snelle levering.

Een regenbroek voor 20 euro,dan verwacht je niet zoveel. Maar deze broek is van uitstekende kwaliteit.

Top product

Via de site een tas voor de motor besteld, werd dezelfde dag nog verzonden! Na 1 week nog niet bezorgt door Post.nl Na overleg het bestelde in de leuke shop opgehaald, porto kosten direct terug ontvangen. Vriendelijk personeel, mooie shop!

Spullen besteld , betaald , gekregen . Zoals het hoort

Bijzonder snelle levering tegen beste prijs!

S’avonds besteld volgende dag in huis én tegen de laagste prijs. Ga hier zeker opnieuw bestellen!

Goedkoop en snelle levering

Ik was op zoek naar een eenvoudige 'tailbag' voor mn Tiger 800. Hier gevonden. Ziet er super uit, prima prijs!

Keurig en vriendelijk bedrijf.

Snelle afhandeling van online bestellingen. In mijn geval paste het motorpak niet goed. Teruggestuurd en binnen een paar dagen het geld weer op mijn rekening.

Direkte reactie op vraag

Excellent advice that save me my helmet.

Excellent advice. some time ago I bought my very first helmet: Bell MX-9. normally, I ride a shot inner city trips, like 40 min. my head shape is more round than oval as I am an Asian. last Saturday, I had a long trip, then the hot spots become obvious, it become very uncomfortable on the sides of my head. this is long time after purchase of course, the only option seems to me is to get anther round shape helmet. after some researches, it is almost impossible as basically all brands (including Japanese brands) based on European head shape which is intermediate oval. this seems hopeless. then I made a phone call again today, the advice given is to try to press down a little inside of form to make it more customized fit for my head. this is an excellent advice. it works, now I have a helmet that is fitting my head exactly. thank you!

goed snel

SNEL LEVERING

Een snelle levering voor een goede prijs

Ik had al eens wat bij dit bedrijf besteld, Maar did is wederom perfect

Positief

Goed gecommuniceerd wat de betreft de opvolging van het leveringstijdstip. De laatste tijd al verschillende leveringen gehad en is steeds correct verlopen. Zeer tevreden over mijn producten.

Top product, snelle levering.

Onberispelijke levering. Zeer snel en een prima product. Gewoon top!!

Snelle levering. Top!

Ik heb hier een REVIT motorbroek besteld. Deze werd een dag later al bezorgd. Het hele bestelproces en levering ging Top!

Keurige en snelle oplossing bij "verkeerde" maat

Prima. De opgestuurde jas was "verkeerd" qua maat. Na een vriendelijk telefoontje was het geregeld

snelle service

Vlotte bestelling, product voldoet aan de waarden

Snelle levering en prima product.

Artikel besteld dat vrijwel over niet leverbaar meer was. Bevestiging en verwerking van order was snel, net als de levering.

Ondanks een tegenvaller: broek niet meer leverbaar, kreeg ik een aanbieding van een iets duurder type tegen zelfde prijs. Service op niet kloppende zaken is snel en correct.

Zeer goedg

Zeer goede service Leveringstijd Prijs kwaliteit Alles naar wens

Vriendelijk en accuraat.

Er was een accessoire geleverd met een foutje. Na telefonisch contact is er gelijk een andere geleverd en kon Ik de “foute” kosteloos retourneren. Super service.

eerste bestelling gedaan bij 4bikers, perfect en snel geregeld top

met vriendelijke groet

Telefonisch goed advies product snel verzonden Volgende keer weer

Goede site en goed prijzen

Strijperdijk 3

5595XM Leende

Over 4 Bikers and Bikes VOF

Eerlijk advies | 4 Bikers and Bikes ‘De ergernis van een product duurt voort, als de vreugde van de lage prijs al lang is vergeten’ Wij zien het maar al te vaak in onze fysieke winkel. Een helm die niet fijn zit, motorhandschoenen die knellen etc. Bij 4 Bikers and Bikes krijgt u persoonlijke begeleiding bij het aankopen van uw motorkleding. Wij zorgen er voor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Eerlijk advies en de juiste verwachtingen bij het juiste product, zorgen er voor dat u kunt genieten van het motorrijden.