De bestelling ging geheel volgens wens.

Mijn ervaring was in alle opzichten positief

Zeer tevreden!

Snelle levering en prachtige kleuren & kwaliteit

Prachtige materialen!

Zeer goede service en producten!

Snel en keurig geleverd, zien er mooi uit

Prachtige vacht!

Heerlijk om op te liggen in onze luie stoel…

Snelle goede service

Goede afwikkeling

Attent en persoonlijk

De benadering door de mensen van vachtenspecialist.nl heb ik als prettig ervaren. De door mij gewenste kleur was niet op voorraad en toen werd ik gewoon gebeld of het misschien een andere kleur wilde. En toen het pakje niet afgeleverd werd bij het depot maar terugging naar de afzender kreeg ik een persoonlijk berichtje dat ze het in de gaten zouden houden. Toen het pakje inderdaad terugbezorgd was weer een berichtje hoe ze het nu het beste konden versturen zodat ik het zeker zou krijgen. Kortom attent, persoonlijk en een lekkere vacht om het stuurwiel van m’n auto!

Vlotte bezorging, keurig verpakt en geleverd

Keurig bezorgd

Zitten heerlijk

Uitstekend levering

Lekkere comfortabele handschoen

Er mankeert helemaal niets aan.

Ben zeer tevreden

Ben zeer tevreden

Prima handschoenen mooie kwaliteit

De handschoenen zijn van een mooie kwaliteit.

Snelle levering en zonder verzendkosten.

Ik ben zeer blij met het mooie product dat ik heb mogen ontvangen. Zeer snelle levering en er werden geen verzendkosten in rekening gebracht. Het product zat een degelijke verpakking.

Prima product!!

Prima product!!

Super snelle levering en goed product

Echt binnen een dag geleverd! En mooie kwaliteit, product voldoet aan verwachting.

Super mooie vacht . En wat een service ,ga er zeker nog bestellen Dank je wel

Ben heel tevreden super mooie vacht en wat een service . Ik ga er in de toekomst nog bestellen Dank je wel

Fijne warme handschoenen

Duidelijke site, goed product. Snelle levering, duidelijke communicatie via mail en levering te volgen via track en trace!

Super.

Prachtige vacht , snel geleverd , ben tevreden

Goeie mail informatie.

Klant staat voorop

Goede service, klantvriendelijk en snel met reageren en met versturen!

vacht is echt prachtig

Wij zijn heel tevreden.

Prachtig

Zeer mooie Handschoenen ,zeer mooie kwaliteit en kleur

Fantastische wanten

Mijn moeder heeft fantastisch warme wanten van de Sint gekregen. Mooi natuurlijke producten! Pracht product.

Snel verzonden. Prima handschoenen

Snel verzonden. Prima handschoenen

Workumertrekweg 5

8701 WB Bolsward

Over Vachtenspecialist.nl

Op zoek naar de perfecte schapenvacht? Vachtenspecialist is een webshop met persoonlijke service als je dat nodig hebt. Vachtenspecialist helpt je graag in je zoektocht. Alle vachten zijn ecologisch gelooid en hebben een eerlijke herkomst. Iedere vacht wordt met de hand geselecteerd en gecontroleerd op verschillende punten. En dat zie je! Naast schapenvachten, kun je bij Vachtenspecialist ook terecht voor koeienhuid vloerkleden, rendiervachten, geitenvachten & gezondheidsvachten. De uniek gefotografeerde vachten & huiden zijn zo precies mogelijk gefotografeerd, zodat jij écht krijgt wat je bestelt!