Snel opgestuurd goed product

Heel snel geleverd

Prima kwaliteit en heel snel geleverd!

Geweldig snel en correct

De pantoffels die ik heb besteld raad ik iedereen aan die last heeft van zeer koude voeten

Top kwaliteit

Grote verscheidenheid v soorten vachtstukken

Prachtig vachtje ontvangen!

Erg tevreden. Kwalitatief mooi lamsvacht ontvangen en de verzending was heel snel! Super blij mee!

Goede service!

Ondanks dat ik eerst de verkeerde maat toegestuurd kreeg doordat ik er bij het bestellen vanuit was gegaan dat de zooltjes op maat geknipt moesten worden. Ik heb nieuwe zooltjes gekregen en alleen de prijs voor versturen betaald.

geweldige producten!

Een medicinale schapenvacht, heerlijk behaaglijk voor op de bank of in een stoel. Slaapverwekkend lekker! Had ik jaren eerder moeten aanschaffen. Ook de vachtjes als stoelzitting waren top.

Heel mooi !

Onlangs mijn bestelling mogen ontvangen, en ik ben er heel blij mee. Snelle verzending, makkelijk te bestellen en een goede kwaliteit/prijsverhouding. Helemaal prima dus .

top

Makkelijk bestellen, mooie vacht en snelle levering.

Fietszadelhoes van schapenvacht besteld. Ziet er degelijk uit. Nog geen tijd gehad om een lange fietstocht te maken. Hopelijk helpt het tegen de zadelpijn.

Toppertjes

Heerlijke warme pantoffels

Heerlijk vacht. Gelijk minder schouderpijn

Ik heb een vacht van 160 bij 80 gekocht en overdwars in bed gelegd onder de schouders. De eerste nacht voelde ik het verschil al. Na 2de nacht wakker zonder schouder pijn. Had het heel erg warm en heb s'nachts een dekbed uit de hoes gehaald. Een bericht gestuurd naar de vachtenspecialist en de volgende dag al een uitgebreidt antwoord hoe zo'n vacht werkt op.je lichaam. Erg tevreden

Helaas zijn te zooltjes te dik voor al mijn schoenen

Levering dus perfect, maar ik heb er niets aan

Boven verwachting mooi product !

Bestelling vlot verlopen Product snel geleverd Verpakking perfect Nu moeten we het product nog uitproberen maar het is geen weer om nu wanten te dragen Dus dat zou ik later kunnen doen

Het product en de er, ending voldeden aan onze verwachting.

Snelle levering, goede communicatie en service, goede kwaliteit producten.

De order kwam snel en toen ik moest retourneren omdat de maat niet goed was ging dat ook heel soepel en kosteloos

Prachtige vachten, snelle levering

Op zoek naar schapenvachten voor de vloer kwam ik in een woud van talloze aanbieders online. Deze verkoper sprong eruit met een helder aanbod van vachten, met informatie over maten, natuurvriendelijk looien, de herkomst van de vachten en een Nederlands adres. Ik vroeg om twee gekleurde vachten in dezelfde tint, en dat werd ook snel en correct geleverd. De afwikkeling is no-nonsense, snel en zakelijk.

Mooie hanschoenen

Snel geleverd, mooie handschoenen

Super lekker warm

Heerlijk op de fiets , er komt geen wind doorheen

snel, duidelijk,goed product

alles goed geregeld, heel snelle levering

Niet gekregen wat ik dacht gekocht te hebben

Heerlijk zacht alleen gedacht dat het een kussenovertrek was. Dat viel tegen

Een heerlijke schapenvacht!

Iets online bestellen is altijd een beetje spannend, je weet nooit of het product aan je verwachtingen voldoet. Maar het schapenvacht ziet er prachtig uit! 100% dus. De vacht ligt bij ons in een stoel, het voelt lekker behaaglijk aan wanneer je er tegenaan zit.

De bestelling ging geheel volgens wens.

Mijn ervaring was in alle opzichten positief

Zeer tevreden!

Snelle levering en prachtige kleuren & kwaliteit

5 Workumertrekweg

Bolsward 8701 WB