Snelle en professionele afhandeling van de transactie.

Snelle levering en gratis retournering. En snelle terugstorting van de kosten.

Heel mooi velletje.... prachtige kleur.... Aanrader! Vrolijk je huis helemaal op!

korrekte en vriendelijke ondersteuning

snelle en behulpzame afhandeling van de keuze en retour

Wandelwol gesteld, fijne schone wol, goed product en werkt uitstekend. Goede en snelle levering, ik ben zeer tevreden.

De slofjes zijn erg schattig mooie kleur

Bestel nooit meer.

Mijn orderbedrag was dusdanig hoog dat ik geen verzendkosten hoefde te betalen. Mijn Google vult altijd alles vanzelf in. Blijkt ineens de postcode niet te kloppen ( wordt er niet meer naar straatnaam en huisnummer gekeken ??? ) en mijn pakket wordt teruggestuurd. Ik had al betaald en nu moet ik ineens hoge verzendkosten betalen om het artikel te krijgen…. Heen en weer ge-oh via mail, erg vervelend en onsympathiek allemaal !! Gelijk de laatste keer !!

Goede ervaring

Mooie vacht en ook de kleur zoals op de foto snelle verzending

Goede kwaliteit

Fijne sloffen, zitten en lopen heerlijk. Prijs kwaliteit heel goed!!

Goede ervaring

Vriendelijke mensen.

Op een dag geleverd. Perfect!

Gisteren besteld, vandaag uitgeleverd en kwaliteit van de goederen TOP.

duidelijke website, snelle levering en een prima product. aanrader!

mooie vachten

Prima en snelle service, mooie producten. Snel oplossen van een verkeerde bestelling. Ik ben heel tevreden.

De artikelen zijn van uitstekende kwaliteit en worden snel verzonden. Niets mis mee.

Snelle levering, dikte van de vacht viel tegen

Had de vacht qua prijs veel dikker verwacht.. vond hem erg dun

Prachtige kwalteit en snel geleverd.

De kwaliteit van de vacht is erg goed. De kleur is net als op de foto.

Foto’s misschien iets te onduidelijk kwa afwijkende kleur maar de service bezorging en retouren is top.

Fantastisch de ene dag besteld en de andere dag al binnen

Super pantoffels, niet je kan het gewoon retourneren

Keurig nette makkelijke site, schitterende vachten snelle bezorging. En wat ik heel belangrijk vind : mogelijkheid achteraf betalen.

Mooie vacht voor het fietszadel

Snelle levering mooie vacht

Prachtige vachten !

Alpaca deken besteld. Snel geleverd en het product is exact wat je er van mag verwachten. Fijne kwaliteit.

Vacht reukt naar een stinkend schaap

Ondermaats. Het lijkt of er een schaap in de zetel ligt maar het is de vacht!

Goed.

De levering en communicatie rondom levering waren uitstekend. Enige wat ik minder vond is dat de opgegeven maten niet kloppen waardoor ik te kleine maat had ontvangen.

Prachtige zachte wolken kruikenzak!

Snelle service en een heel mooi product. De kruikenzak is gemaakt van echt schapenvacht, heel zacht en warm. De rits aan de onderzijde werkt perfect. Aanrader!

Prachtig !!!

Voldeed helemaal aan mijn verwachtingen. Snelle levering.

5 Workumertrekweg

Bolsward 8701 WB