Snelle levering van een prima product. En ook nog heel fraai verpakt!

Correcte en snelle levering

Smartwatch garmin Lily 2 classic voldoet geheel aan mijn verwachting. Makkelijk te installeren en in gebruik. Mooi in kadopapier verpakt. Ben er heel blij mee!

Betrouwbaar en netjes

Zoals belooft op de website verzonden op dezelfde dag, de volgende dag ontvangen en mooi netjes ingepakt in een veilige doos.erg blij met mijn seiko Prospex SPB481J1 Erg tevreden, in de toekomst 1e keus bij aankoop van de volgende horloge

Goede service en snelle levering

Goede prijs en kwaliteit verhouding

Super snel een gouden ring ontvangen als surprise voor onze dochter.En heel mooi ingepakt. Top

Alles goed geregeld met een mooie verpakking .

Goed en vlot

Fijne winkel, goede uitleg. Het artikel moest besteld worden. Goede en duidelijke website. Bericht voor levering. Kortom “goed “.

Nette en klantvriendelijke winkel Er was iets mis met onze ring en dat is 100 procent opgelost! goede service.

Ik ben heel blij ik ben besteld van me man een horloges pas precies goed en kwaliteit perfect origineel hartelijk dank ☺️

Mooie producten en levering volgens afspraak

Levering was snel en heel mooi ingepakt met cadeaupapier

Zeer tevreden!

Van bestelling tot levering top service! En een prachtig collier uit jullie bijzonder mooi assortiment!

Super service

Treasure is Top

Jullie zijn top / post NL krijgt van mij een grote NUL Voor een pakketje van 925€ moet je afteken / dit zat gewoon in de brievenbus / wat nu als ik beweer dat ik niets ontvangen Heb ?

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden. Product precies zoals verwacht.

Uitstekend!

Snelle service en mooi verpakt.

Fijne webshop, goede service

Hangertje besteld met gravure. Mooi gedaan en snel binnen. Precies zoals op de foto’s, prima kwaliteit.

Gewoon uitstekend.

Supersnelle levering met heel mooi graveerwerk. Mooi en heel feestelijk verpakt waardoor het geschenk een genot om te geven was. Ik bestel weer bij hen.

Helemaal super!

Was op zoek naar de Garmin fenix 8, gevonden op jullie site voor een lage prijs. Deze besteld en is snel geleverd. Een geweldig sport horloge.

Wat een schatten van juweliers!

In de nacht besteld en diep in dezelfde nacht die bestelling per e-mailing en telefonische stempost gewijzigd om het graveren van het aanvankelijk gekozen horloge te voorkomen. Snel de volgende dag geregeld met aangepaste, persoonlijk besproken gravure. Plus: hogere prijs van uiteindelijk gekozen klokje gelijkgetrokken met mijn eerste keuze, waarop meer dan tien procent korting zit. Met dat aanbod kwamen ze zelf, ongevraagd. En, het magnifieke horloge hebben ze direct gegraveerd en verzonden. De volgende ochtend vroeg al bezorgd en om mijn pols. Wat een schatten van juweliers

Stipte levering; vriendelijke.bejegening; oplossings gericht.

Zie boven. Graveren ring snel en netjes

Snel en netjes verstuurd

Heel blij met mn aankoop

Tevreden

Altijd op tijd geleverd. Duurt het langer word je netjes telefonisch gebeld

De armband kwam snel en was heel leuk ingepakt

Professionele en prettige winkel

Mooie en goede kwaliteit sieraden en niet te sturen

We zijn samen een as hanger komen bekijken en laten vullen met hars. Wat zijn we geweldig warm ontvangen en werd er ook alle tijd genomen en besproken wat de mogelijkheden waren en werd de hars rustig met as laag voor laag opgebouwd en dit op een toch wel drukke zaterdag. Het was zeer de moeite om een stukje te rijden naar deze winkel. Dank jullie wel voor de warme en persoonlijke aanpak.

Fijne webshop, prachtig ingepakt, snelle levering, super tevreden!

Hilvertshof 45

1211 ER Hilversum

Over Treasure Juwelier

Treasure Juwelier is gespecialiseerd in betoverende en betaalbare sieraden, horloges en trouwringen waarmee we je graag laten schitteren. We hebben een up-to-date, uitgebreid assortiment met ca. 6.000 kwaliteitsartikelen, leveren uit voorraad vanuit onze eigen winkel in Hilversum en zijn officieel dealer van de meeste gangbare merken. Daarnaast hebben we een uitgebreide eigen Treasure Collection met schitterende gouden en zilveren sieraden in allerlei stijlen en prijsklassen. We leveren bestellingen standaard in fraaie cadeauverpakking. Bij de meeste sieraden en horloges kun je online gratis een eigen tekstgravure door ons laten plaatsen. Fantastisch als cadeau voor jezelf of een ander!