Mooie producten en goede service. Aanrader.
Hallo Tom, leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over je bestelling en onze service. Wij wensen je veel draagplezier met je mooie smartwatch! Dank voor je review! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Product is zoals verwacht.
Hallo Carolina, dankjewel voor je bestelling, de aanbeveling en de vijf sterren! Daar worden wij ook weer blij van! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Bestellen ging makkelijk. Goed op de hoogte gehouden over het verloop van de levering. Heel mooi verpakt. Er is iemand superblij mee.
Wat fijn Martha Louise dat onze service je zo goed is bevallen. Leuk te horen dat er iemand super blij mee is, daar worden wij ook weer super blij van! Dank voor je mooie review. Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Prachtig betaalbaar sieraad gekocht, met zorg gemaakt en ook nog eens super mooi ingepakt. Ben er heel blij mee en zal in de toekomst vaker bij jullie sieraden kopen.
Bedankt Linda voor je lovende woorden. Je hebt een prachtig gouden armbandje gekozen met gravure. Een prachtig geschenk! We zien je graag terug in de toekomst waarbij je dan tevens gebruik kunt maken van je gespaarde bonuspunten. Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Mooie artikelen enm prettige afhandeling
Leuk om te lezen P. dat je zo blij bent met onze sieraden en service! Dank voor je mooie review! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
A good place to look for jewelry to buy. Good prices, lovely people. Fast shipping. Nice packaging.
Hi Paulius, wonderful to see you chose Treasure Juwelier again for your jewelry. We sure hope you enjoy those beautiful golden earbuds. Thanks for your great review! Kind regards, Tessa Customer service Treasure Juwelier
No complaints at all. I ordered a watch and it was quickly delivered. Customer service is great, very kind and understanding. I can only recommend Treasure Juwelier.
Thank you so much Michael for your wonderful review. We are happy to read the watch and our service were to your satisfaction. Enjoy your beautiful new Seiko! We hope to see you again! Kind regards, Tessa Customer service Treasure Juwelier
Mooie ring, helaas viel het graferen tegen.
Dankjewel Bjorn voor je beoordeling. Spijtig te lezen dat de gravure wat is tegengevallen. We hopen dat de drager toch veel plezier beleeft aan de mooie door jou gekozen ring. Bedankt voor de feedback dat waarderen wij zeer! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Ze verkopen mooie sieraden voor een goede prijs.
Dank voor de positieve review Simon. En mooi dat je ons assortiment zo waardeert. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn waarbij je dan ook gebruik kunt maken van de gespaarde bonuspunten! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Ik heb online een horloge besteld en ik heb deze laten graveren. De horloge was supersnel verzonden en heel erg fijn ingepakt. het handgeschreven briefje maakte het ook erg persoonlijk.
Leuk te horen dat onze persoonlijke service gewaardeerd wordt Channi! Wij hopen dat het gepersonaliseerde horloge in de smaak valt! Bedankt voor je review! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Een probleem met betrekking tot onmiddellijke drang werd snel opgelost. Ik ben erg blij met de aankoop en de manier waarop deze is geleverd.
Dag Quinidio, wat ontzettend fijn te lezen dat wij je hebben kunnen helpen en dat je onze service zo goed waardeert! Bedankt voor je bestelling en mooie review! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Fijne website en snelle verzending. Armbandjes waren identiek aan de foto!
Leuk om te lezen dat je zo blij bent met onze website Evelyn! Hartstikke bedankt voor je mooie review en veel draagplezier van je zilveren armbanden! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Twee horloges besteld voor mijn kleinkinderen. Ik wilde ze graag laten graveren. De tekst waren meer letters dan geadviseerd voor op de horloges. Maar na contact met de winkelpersoneel is het gelukt om het er toch goed op te krijgen. De horloges werden de volgende dag netjes thuisbezorgd.
Dankjewel voor je mooie review Claudia! Fijn dat we mee mochten denken over je bestelling en mooi dat je zo blij bent met onze service. Wij wensen je kleinkinderen veel draagplezier van de gepersonaliseerde Garonne horloges! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Er waren weinig karakters beschikbaar voor de gravering, maar de gravering was uiteindelijk heel klein en liet juist veel ruimte achterop het horloge over. Dat zag er niet zo mooi uit. Met dit lettertype had ik veel meer karakters verwacht.
Hallo Hans, Bedankt voor je review. Zoals mijn collega ook al telefonisch met je heeft besproken, vinden we het jammer dat de gravure je niet goed is bevallen. Als we je goed begrepen hebben, is de ontvanger van je cadeau er in ieder geval blij mee. Dat is in ieder geval fijn! Hopelijk ervaart die ook veel draagplezier van dit mooie horloge! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Mooi gouden kettinkje. In eerste instantie een te fijn kettinkje besteld, maar omgeruild voor een iets bredere versie. Retour proces prima verlopen.
Wat fijn Regina dat wij je hebben kunnen helpen bij het vinden van het perfecte sieraad. Wij wensen je veel draagplezier van de mooie gouden ketting met gourmetschakel! Dank voor je review! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
duidelijke website en snelle levering
Dank voor je positieve review Erwin! Wat leuk om te lezen dat je onze website zo duidelijk vindt en dat je horloges snel geleverd zijn! Wij zien je bij een volgende gelegenheid graag weer terug, waarbij je dan tevens gebruik kunt maken van je gespaarde bonuspunten. Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Voel me als online klant alsof ik in de winkel ben geweest. Kado's ook met zorg en feestelijk ingepakt.
Wat een lieve complimenten Ingrid! Dank daarvoor. Mooi te lezen dat we jou ook als online klant zo goed hebben kunnen helpen. Hopelijk is het mooie armbandje in de smaak gevallen! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Super snelle levering mooi ingepakt ook echt een aanrader deze juwelier
Bedankt voor je bestelling en enthousiaste aanbeveling Gerwin! Fijn dat onze service zo goed bij je in de smaak is gevallen. Heel veel draagplezier met je schitterende Garmin! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Prima klantenservice.
Bedankt Wesley voor de fraaie beoordeling van je bestelling bij ons. Mooi dat je onze service zo waardeert. Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Hele mooie oorbellen gekocht, heel erg blij mee! En supersnel bezorgd!
Bedankt voor je enthousiaste review Ineke. Jij hebt zeker hele mooie oorhangers en klapcreolen gekozen! We wensen je heel veel draagplezier. Leuk te merken dat we je al vaker blij hebben kunnen maken. We hopen dit te mogen blijven doen! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Snel geleverd en heel handig dat je een horloge kan laten graveren
Dag Marjolein, wij zijn zelf ook erg enthousiast over het personaliseren van horloges 😊. Fijn dat onze service je zo goed is bevallen. Bedankt voor je aanbeveling en wij hopen je snel terug te zien. Bij je volgende bestelling kun je bovendien gebruik maken van je gespaarde bonuspunten! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Netjes verpakt opgestuurd. Goede kwaliteit sieraden. In de winkel ook altijd goed geholpen. Eb veel keuze.
Bedankt voor de complimenten Ilse! Wat fijn dat wij jou ook vanuit onze webshop hebben kunnen helpen bij het vinden van prachtige sieraden. Daar worden wij heel blij van! Veel draagplezier van je sieraden. Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
De site is lekker duidelijk. Je kan makkelijk vinden wat je zoekt.
Bedankt Mini voor de fraaie beoordeling van je bestelling bij ons. Fijn dat onze website en service je zo goed zijn bevallen. Wij wensen je veel draagplezier van de prachtige gouden armband. Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Snel en prettig mailcontact en hulp bij bestelling. Heel fijn. Het sieraad is helemaal naar wens.
Wat fijn H. dat we je hebben kunnen helpen over de mail. We doen er alles aan om onze klanten van droomsieraden te voorzien en mooi dat dit ook bij jou weer is gelukt! Daar worden wij blij van! Dank voor je bestelling en review. Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Fijne site om iets moois uit te zoeken, heel veel keus! Snelle levering en goede kwaliteit! Ben er heel blij mee…
Dankjewel voor je mooie review Nicole. Mooi dat je zo blij bent over onze website en onze collectie. Inderdaad, de keuze is reuze! En we blijven onze collectie uitbreiden 😉. Veel draagplezier van je prachtige armbanden! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
45 Hilvertshof
Hilversum 1211 ER