Filtre

Duidelijke site voor bestellingen. Besteld, 2dgn later in huis, heel netjes en mooi verpakt, en een persoonlijke boodschap op de bon, heel leuk gedaan, bedankt! En echte aanrader om hier je bestelling te plaatsen.

Prachtige oorbellen.

Ik had de bestelde oorbellen de volgende dag al in huis. Prachtig verpakt en met een lief klein persoonlijk berichtje op de pakbon.

Hele leuke en goede service

Snel geleverd, fantastisch mooi ingepakt en een leuke handgeschreven tekst erbij. Allemaal factoren die maken dat ik volgende keer absoluut weer hier zou bestellen!

Mooie ketting ontvangen Service goed Op tijd

Snel en naar verwachting

Ik heb mijn oorbellen heel snel ontvangen en ze warenonderzoek netjes in cadeaupapier ingepakt. Heel erg blij mee.

Snelle, goeie service

Kan alleen maar positieve reactie bedenken. Een dikke 10

Snelle levering, prachtig verpakt

Gewoon goed

Snel en goed

Mooi spul voor n faire prijs

Goede omgang met klachtenafhandeling

Ik had helaas een artikel ontvangen die niet in orde was, maar dat kun je overal zo treffen. Treasure juwelier was meegaand met retourneren en had binnen een paar dagen t aankoopbedrag weer terug op mijn rekening. Een andere keer wanneer ik weer wat moois zie, zou ik gerust via hun bestellen, het persoonlijk contact was heel prettig.

Goede service en mooie sieraden

Meerdere malen en horloge gekocht. Altijd keurig op tijd geleverd en alles volgens afspraak

Mooi

Mooi verpakt ! Echt goud, kwaliteit!

Snelle levering, mooi product, mooi verpakt!!

Heel tevreden!!!

Topservice en supersnel bezorgd

2 armbandjes besteld met naam. Binnen 2 dagen had ik het in huis. Mooi ingepakt en een leuke boodschap erbij geschreven.

honderd procent naar mijn zin

De bestelling en betaling verliep vlot. 's Anderendaags werden de goederen reeds geleverd. De levering voldeed aan de verwachtingen.

Top service en snelle levering!

Goed aanbod, snelle levering en goede communicatie.

Mooi product en snel geleverd

Heb een ketting besteld voor mijn vriendin. Levering ging lekker snel en mijn vriendin vond het ook nog eens heel mooi. Dik voor elkaar dus!!

Gemakkelijk besteld en snel geleverd inclusief echtheidscertificaat

Prachtig sieraad besteld en het werd binnen twee dagen geleverd. Keurig verpakt in cadeauverpakking en inclusief echtheidscertificaat.

Uitstekende service en communicatie

Heel erg goed

In de middag besteld volgende dag bezorgd. Ook nog eens leuk ingepakt als cadeautje

Mijn pakketje was mooi ingepakt. Werd snel geleverd. Erg blij mee.

Even een andere ervaring dan in mijn winkel in de Hilvertshof.

Mooie juwelen en ook betaalbaar Het wordt ook nog eens onwijs leuk in gepakt en de persoonlijke boodschap op de bon is ook leuk

Product erg goed en leuk ingepakt

Ik had een armbandje voor mijn nichtje haar 3e verjaardag besteld. Hij was op tijd binnen en erg leuk ingepakt!

Prima geregeld!

Wat vertraging met de bezorging ivm sneeuw, maar verder prima service. Leuk dat er een handgeschreven bericht bij zat!

Geweldig goed geholpen via de mail!! Zeer tevreden!

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER