Filtre

Super service en vertrouwd gevoel!

Na kang wikken en wegen besloten om online een mooie slavenarmband voor mijn meisje te bestellen. Voor treasure gekozen vanwege het ruime assortiment en goeie website! Ik weet wel waar ik mijn Garmin Fenix 6X pro ga bestellen! Groet!

Goed product geleverd. Alleen te laat.

De website is duidelijke en overzichtelijk. De levering ging volledig mist en ik vond het jammer dat ik niet werd geïnformeerd door de winkel maar dat ik hier zelf achter moest komen.

Leuke kadoverpakking

De ontvanger van dit kado is nog niet jarig, nog even wachten !!!!!!

Uitmuntend!

Vriendelijke mensen, behulpzaam en betrouwbaar.

Uitstekende service

Leveringen per post altijd keurig op tijd bezorgd, cadeautjes mooi ingepakt.

Nog niet geleverd

Mijn pakket werd nog niet geleverd.

Snelle levering, mooi horloge

Kreeg het horloge niet verbonden met de app die op de site van het horloge stond. Daarop email gestuurd aan Treasure. Binnen de kortste keren antwoord en oplossing voor het probleem. Prima service

Helemaal top!!!

Heb een Zilgold armband besteld voor mijn verjaardag namens mijn moeder.Telefonisch contact gehad en zo superfijn geholpen.Een persoonlijk berichtje op de rekening die erbij zat.Echt een aanrader

Snelle bezording . En snelle teruggaaf als je iets terug stuurd.

Snelle levering en goed en leuk ingepakt.

De levering van mijn bestelling was super snel. De verpakking van het cadeau zag er mooi uit.

Snelle levering,goede service!

Mijn oorbel ging na 1x dragen stuk,ik heb gebeld,oorbel opgestuurd,heb een telefoontje gekregen van Treasure en krijg volgende week een nieuwe oorbel. Goede service!

Makkelijk te bestellen en hele snelle levering. Ook kwaliteit van de ketting is zeer goed, heel mooi. Tevens het persoonlijke berichtje op de pakbon maakt het helemaal perfect. Zeer tevreden klant! Treasure Juwelier is echt een aanrader!

Leuk ingepakt en snel geleverd!

Perfect geregeld

Snel geleverd in mooie kado verpakking en een lief handgeschreven briefje erbij erg leuk

Persoonlijk en mooie sieraden

Mooi armbandje gekocht voor mijn dochtertje, kwam snel binnen, mooi verpakt en er stond een tekst geschreven op de factuur, geeft een persoonlijke touch.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Goede kwaliteitvan het sieraad. Snelle levering en ook nog eens mooi ingepakt.

Snel in huis

Goede communicatie, snel in huis

Keurig verzorgd en snel.

Mooi ingepakt, de rest zie boven.

Nieuwe juwelen dat ik nie kende;blij weer meer keuze te hebben

Alles is perfect verlopen dus benk blij,tis cadeau voor dochter haar inbranding ,ze heeft gebouwen,dus ze zal blij zijn hoop ik groetjes ingrid

Super leuk armbandje

Super leuk armbandje voor onze kleine meid. Leuk design en snel verstuurd. Ben zeer tevreden met de snelle service en de kwaliteit van het armbandje met ook netjes een Certificaat erbij.

Correcte service en snelle levering.

Super service

Heel mooi seiko horloge met gravering besteld, bij vragen werd ik heel goed en heel vriendelijk geholpen. Ben zeer tevreden en in de toekomst ga ik zeker vaker hier bestellen.

Snelle service en vriendelijk personeel

Vriendelijk geholpen m’n snelle service

Wederom geslaagd voor een betaalbare prijs

Een gouden ketting met gouden kruis besteld. Alles volgens afspraak en werd netjes bevestigd. Nog een persoonlijke geschreven note op de bon en weer mooi ingepakt, wij konden het weer waarderen. Had reeds eerder een gouden bedeltje besteld en dat verliep ook goed. Was nu even afwachten of het weer goed zou gaan, maar niks minder dan lof! Betrouwbaar online platform.

Ben heel netjes behandeld.

Zeer tevreden met mijn aankoop

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER