Filtre

Snel gereageerd en keurig verzorgd

Snel gereageerd op bestelling en ook op vraag na ontvangst

Kado voor mijn dochter werd snel geleverd en heel mooi verpakt. Mooie kwaliteit.

Heb geen opmerkingen

Ik heb alles netjes en optijd binnengekregen.

Niet thuis bezorgd

Het zal fijn zijn dat je kan kiezen wanneer je bestelling bezorgd kan worden bv in de avond. Nu moet je naar een winkel

Hier werken mensen die liefde voor hun werk hebben!

Snel en heel netjes verpakt. Mijn sieraad was heel mooi ingepakt!!! Dank jullie wel.

Snelle levering, veilig verstuurd en bovenal prachtig ingepakt.

Als kraamcadeau heb ik een 14 karaat armbandje besteld. Mijn vraag was om het netjes met roze timten in te pakken ivm de geboorte van een meisje. Ik heb het pakketje bij mij thuis laten bezorgen en was verrast over hoe netjes het verschipt is en hoe onwijs mooi het armbandje ingepakt was. Zeer snelle service en mooie kwaliteit. Ik was zeer tevreden, ook om het cadeau te geven. De ouders in kwestie waren onwijs blij met het cadeau!

Volgens verwachting mijn bestelling prima ontvangen.

Wat zeer attent was is de persoonlijke note die geschreven stond op de begeleidende brief. !!

Snelle service met persoonlijke aandacht, top!

Ik heb een baby armbandje besteld met de naam erin gegraveerd. Ziet er mooi uit! Na 1 dag al in huis, snelle service. Ook nog mooi ingepakt! De handgeschreven tekst op de factuur ‘veel plezier met geven’ maakte het voor mij extra leuk om te geven. Persoonlijke aandacht en goede service maakt mij een zeer tevreden klant

Ben heel erg blij mee met Treasure Juwelier

Geen slechte ervaring gehad, heb 2 horloge's besteld.

Duidelijke webshop , snelle afhandeling en snelle levering

Mooi ingepakt en snelle levering

Zeer snelle levering en mooi ingepakt met persoonlijke boodschap erbij. Will come again!

Goeie service

Pakketje werd uitstekend verzonden. Helaas was het horloge een beetje te klein dus weer terug gestuurd. Snel geld weer ontvangen.

Ik heb het cadeautje gegeven aan een vriendin van me. Ze is bevallen van een gezonde dochtertje met een mooie naam emmaly

Fijne communicatie en prachtig product!

Aanrader!

Keurige verzending en mooi ingepakt

Snelle verzending.

Prima zaak

Duidelijk en snel verzonden. Mooi verpakt. prima

Blij met mijn kettinkje

Een 14 karaat kettinkje besteld. Mijn keuze is op de we website gevallen omdat de keuze qua soorten en afmetingen heel uitgebreid is. Het werd snel geleverd in een prachtige cadeauverpakking. Het kettinkje voldoet helemaal aan de verwachting. Ik ben blij :)

Snelle service, mooie producten

Ik heb een armband besteld en die was na drie dagen binnen. Armband is van mooie kwaliteit en past precies. Ook zat er een handgeschreven notitie bij; dat maakt de service een stuk persoonlijker.

Snel en prima service

Snel geleverd in een feestelijke verpakking.

Feestelijk cadeau met een veilige en vlotte bezorging

Wat een feest om bij jullie te bestellen. Super attent en feestelijk was de bestelling ingepakt. De bezorging ging ook voorspoedig. Dank zij de toegestuurde track and trace code wist ik waar mijn bestelling bleef.

Goede service en mooie gravering

Wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de levering en de gravering is erg mooi aan de binnenkant

goede service

De service is erg goed. Snel ontvangen, het product ziet er goed uit. Zelf heb ik een gegraveerd horloge besteld en het is heel mooi geworden.

Prima en snel geleverd

Horloge met inscriptie binnen een dag in huis

Prima webshop

Fijne webshop met overzichtelijke indeling en eenvoudige sorteer mogelijkheden. Sale sieraden met mooie prijzen. Eenvoudig bestellen, goed verpakt en snel volgens opgave geleverd. Prima!

Goed product en snelle levering.

Nogmaals prima product met een snelle levering.

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER