Filtre

Snelle bezorging

Ik heb de oorbellen optijd ontvangen in een hele mooie verpakking

Snelle levering, prachtig ingepakt en achteraf betalen.

Mooie hanger, maar wel anders dan op de foto.

Snelle levering en een goede service

Chique ingepakt en prachtige creolen

Een paar gouden klapcreolen gekocht voor me vrouwtje en gevraagd of ze het leuk konden inpakken. Het was heel chique ingepakt, heel leuk gedaan! En de creolen vindt ze prachtig!

Was super ervaring!

Het was mooi en goed. Levering duurde dag langer maar is niet gek in deze tijd

Klantgericht

Mijn product was er niet meer, maar er werden verschillende opties geboden. Super goed opgelost.

lekker snel in huis en mooi ingepakt

Mooie sieraden

Ring besteld maar deze was helaas te klein Retour gestuurd , keurig en snel afgehandeld

Mooie sieraden

Volgende dag al in huis, ook was het mooi ingepakt voor een cadeautje, super mooi sieraad (goud baby armbandje) ik ben zeer tevreden

Happy

Snelle levering jammer dat ik nooit in de winkel heb gehoord dat je kan sparen.

Heel goede ervaring, ik ben fan!

Het product dat ik besteld had, is prachtig en was met zorg en aandacht ingepakt; een erg leuke verrassing! De levering was snel en er werd duidelijk over gecommuniceerd. Leuk om iemand anders of jezelf op deze manier een cadeau te geven! Ik beveel deze winkel van harte aan.

Gewoon goed

Duidelijke site met voldoende informatie over de sieraden. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Er was zelfs een cadeautje gemaakt van het doosje. En alles netjes verzonden. Gewoon goed!

Snelle en mooie levering

Ik was vrij laat met het bestellen van een armband. Mijn moeder werd 70 en ik besloot op t laatste moment dat ik haar toch een sieraad wilde geven. Bij de bestelling gevraagd of Treasure juwelier het zsm kon versturen. En dit hebben ze gedaan! De armband was op tijd! Ook was hij heel mooi ingepakt. Kon hem gelijk geven. Mijn moeder is er erg blij mee!

Heel snel!

Op zaterdag ochtend besteld en op zaterdag reeds verzonden en inderdaad maandag meteen door PostNl bezorgd. Superblj dus, ook vanwege het feit dat mijn artikel bij andere webshops uit verkocht was en niet meer geleverd werd.

Gewijzigd

De ketting met hanger werd echt snel geleverd en zag er geweldig uit. Het persoonlijke bericht op de factuur was een leuke bijkomende verrassing. Ik heb echt alle lof voor treasure!!

Makkelijk en goed geregeld

Ik heb oorbellen gekocht voor mijn vriendin. Ze werden keurig verpakt afgeleverd. Super bedankt.

Snelle levering, gezellig in kadoverpakking

Ondanks dat het momenteel een gekkenhuis is met het bezorgen van pakketjes, ontving ik mijn bestelling super snel. Erg leuk dat het direct in een kadoverpakking zit.

super service

Cadeautjes heel mooi verpakt, en snelle levering

Een goed product, netjes verpakt!!

Mooie ring

Op zoek gegaan naar een ring en op deze site terecht gekomen , besteld en ben er blij mee hij ziet er net zo mooi uit ,niet lang hoeven wachten .

Hard

Harde ketting

Oozoo smartwatch horloge

Keurig en mooi verpakt, snelle levering! Echt top!

Snelle, goede en veilige levering

Makkelijk besteld. Goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Snelle levering.

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER