duidelijke site, snelle en nette levering
Bedankt Sandra voor de fraaie beoordeling van je bestelling bij ons. Mooi dat je onze website en service zo waardeert. Heel fijn om te vernemen! Veel draagplezier van je mooie hanger. Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Makkelijk contact, goede voorwaarden, mooi product
Wat leuk om te lezen Marloes. Fijn dat onze service je zo goed is bevallen! We zien je graag terug waarbij je nu bovendien gebruik kunt maken van de gespaarde bonuspunten. Maar geniet vooral nog heel lang van je prachtige ring. Bedankt voor je bestelling en review! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Snel geleverd en ook de aanpassing werd doorgevoerd. Mooi ingepakt en een goede prijs kwaliteit verhouding.
Dankjewel Maxime voor je mooie beoordeling. Fijn dat je bij ons hebt besteld en dat je zo blij bent met onze service! Dat waarderen wij zeer! Wij wensen het kleine meisje heel veel draagplezier met de prachtige gepersonaliseerde armband. Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Voor mijn lieve vriend een ring en een horloge gehaald. De ring was mooier in het echt en mooi gegraveerd onze datum erin. De prijs was ook echt goed en was snel binnen!
Dankjewel voor je mooie review Stephanie. Fijn dat we je mochten helpen bij het realiseren van zo’n lief en mooi cadeau voor je vriend. Hij boft maar met jou! Wij wensen hem veel draagplezier. Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Mijn betelling heeft Treasure Juwelier goed verzorgd. Ik ben weer 2 parel oorknopjes rijker.
Wat fijn Chris dat wij je hebben kunnen helpen en dat je blij bent met de prachtige oorknopjes! Daar worden wij ook weer blij van! Bedankt voor je bestelling en review! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Snelle levering van het sieraad en helemaal zoals beschreven op de website.
Dank voor je enthousiaste review Henk! Wat leuk om te lezen dat onze service je zo goed is bevallen. Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Ik heb mijn bestelling geplaatst en ik heb het echt heel snel thuis gekregen wat heel fijn zijn. De ketting zelf is net als de foto en juist mooier. Alleen het was een cadeautje en de verpakking viel echt tegen. Ik zou jullie aanraden om andere kleur te gebruiken en ook op een andere manier te verpakken. Het is een juweliers winkel daarom moet het van de buitenkant ook luxe en uniek eruit zien. Verder was het bestellen enz heel simple.
Veel dank Mais voor je review en de feedback. Fijn om te lezen dat je tevreden over ons en onze website bent! Jammer dat de verpakking bij jou niet in de smaak is gevallen. We gaan zeker na hoe we dat kunnen verbeteren. Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Snelle levering en mooi ingepakt voor herhaling vatbaar.
Wat fijn Sam, dat alles naar wens was! Dank voor je online review. We zien je graag weer eens terug! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Levering volgens afspraak, product voldoet aan verwachtingen.
Beste Cees, dankjewel voor de complimenten! Fijn dat het bestellen bij ons zo goed is bevallen. Wij wensen je heel veel draagplezier van je schitterende Garmin! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Sieraad in mooie luxe doos ontvangen.
Beste A., je maakt ons blij met je positieve feedback! Veel plezier met de ring en bedankt voor je review! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Ging snel en leuk zo n persoonlijke handgeschreven kaart erbij. Iets anders dan een geautomatiseerd tekst. Zo houden
Beste Betoul, dank voor de review. Blij dat we je helemaal tevreden hebben kunnen maken met onze persoonlijke service! Wij wensen je veel draagplezier met het mooie horloge! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Fijne winkel ,ruim assortiment,goede prijzen,volgende dag in huis dikke 10
Hoi Kiki, dankjewel voor je lieve woorden! En natuurlijk veel draagplezier gewenst voor de kleine Macey. Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Snel en vriendelijk antwoord op mijn vragen.
Wat fijn dat je onze hulp waardeert Marionne. Wij zijn blij dat we je hebben kunnen helpen bij het vinden van die leuke ring! Super dank voor je review! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
De armband is wat de site laat zien en staat mooi om de pols.
Dank Corrie voor je online review. Bedankt voor je feedback wat betreft de verzendtijd. Fijn te lezen dat de armband die je gekozen hebt ook zo mooi om je pols valt. We wensen je veel draagplezier! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Op tijg bezorgd
Beste Bert, bedankt voor je review en aanbeveling! Fijn dat je een goed gevoel hebt overgehouden aan je bestelling bij ons. We hopen dat het gekozen horloge jaren van draagplezier mag geven bij de ontvanger van dit cadeau! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Mooie sieraden, mooie (gratis) cadeauverpakking en vlotte verzending.
Hoi Evelien, wat fijn dat je zo enthousiast bent. Daar worden wij weer helemaal blij van 😊. Heel erg bedankt voor je mooie review! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Het bestelde sieraad werd snel geleverd en was mooi ingepakt.
Wat fijn Helene dat het door jou bestelde collier snel is geleverd. En dat je zo blij bent geworden van de verpakking daarvan. We wensen je heel veel draagplezier toe. Dankjewel voor je review! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Ben heel blij! Ze helpen goed mee!
Dank voor je mooie review Dominique! Fijn dat je zo enthousiast bent over onze service! Daar doen we het voor! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Vele sieraden gekocht, v mn kinderen en dierbaren, altijd goed geholpen,klantvriendelijk, hele goede service, mooi bonuspuntensysteem,prachtverpakking altijd en snelle verzending.
Wat fijn om te lezen Marianna! Mooi dat we jou ook deze keer weer goed hebben kunnen helpen met het vinden van sieraden die herinnering en troost bieden. Je hebt prachtige sieraden uitgekozen en wensen jou en je dierbaren veel sterkte en draagplezier. Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
de contracten en de verwerking waren perfect. Alleen de bezorging van PostNL was bizar Om 14,55 kreeg ik mail dat get pakje was bezorgd. en dat voor ontvangst was getekend. Niets gezien , niemand aangebeld zelfs Paar keer om het huis gelopen niets gevonden. dit direct telefonisch gemeld en kreeg het advies nog even af te wachten. paar keer gekeken , niets Om 20,00uur het pakje gevonden 8 Niet aangebeld!!
Dankjewel Johan voor je review. Wat vervelend te lezen dat de levering van PostNL niet vlekkeloos is verlopen. We zijn natuurlijk wel heel blij dat je desondanks een fijne ervaring bij ons hebt gehad! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Zeer positief
Bedankt Roger voor je mooie review. Fijn dat onze verpakking je zo goed is bevallen. Wij wensen jou heel veel draagplezier van je nieuwe en schitterende Garmin smartwatch! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Ik kreeg het horloge als cadeau bepaalt binnen. Kreeg ook een hele mooie korting én een kortingsbon voor de volgende aankoop.
Wat leuk om te lezen Rinaldo dat je zo enthousiast bent met je bestelling bij ons! Fijn dat we je zo blij hebben kunnen maken en we zien je graag weer terug. De prijs wordt vast nog gunstiger nu je gebruikt kunt maken van je gespaarde bonuspunten 😉! Maar eerst veel draagplezier met je Seiko Prospex! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Exclusief verpakt en professioneel ontzorgen van jouw product of keuze. Dank voor de goede zorgen.
Graag gedaan Niek! Fijn dat je onze service zo waardeert. Wij houden nu eenmaal van inpakken! Bedankt voor je mooie review. Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Zo blij met mijn nieuwe kado! Snwlle levering, Perfecte verpakking, een persoonlijke noot pp de factuur maakte het af.
Dankjewel Wendy voor je mooie beoordeling. Leuk te lezen dat je bij ons het perfecte cadeau hebt kunnen vinden! Daar worden wij ook weer blij van! Bedankt voor je review. Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Blij met mijn aankoop. Goede en.mooie verpakking. Ik ben fan
Leuk om te lezen Sandy dat je zo blij bent met je aankoop! Dank voor je review en veel draagplezier! Mooi dat we jou er als fan bij hebben! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
45 Hilvertshof
Hilversum 1211 ER