Filtre

Uitstekend!

Fijne shop, fijn contact, uitstekend geholpen!

Goed en snel geleverd

Hele goeie service

Snelle levering en kwaliteit, goed bereikbaar

Goed contact en toelichting

Site en uitleg prima en na telefonisch contact product aangeschaft

Snel bezorgd, prachtig ingepakt

Goede service en snelle levering!

Het horloge was heel mooi ingepakt, zonder dat ik dat had aangegeven. Waardoor het echt een verrassing was en het heel leuk was om uit te pakken!

Super goede service en kwaliteit

Supergoede service en kwaliteito

Snelle levering, goede service, mooi sieraad

Super fijne winkel en online shop. Ik vind hier al jaren mijn favoriete sieraden en cadeautjes worden hier schitterend ingepakt. Ben heel blij met de persoonlijke service, ben altijd snel en netjes geholpen.

Prima webshop!

Goede website en fijne webwinkel, veel info, gemakkelijk zoeken, betalen gaat vlot en bestelde artikel vlot geleverd.

Prima bedrijf uitstekende service

Verkeerd horloge besteld supersnel omgeruild zonder kosten.

Mooie sieraden, goede service en leuk verpakt

Mooie sieraden, goede service en leuk verpakt

Betrouwbaar met een persoonlijke note

Een armbandje besteld, volgende dag netjes bezorgt en mooi ingepakt. De persoonlijke note op mijn factuur vond ik persoonlijk erg attent. Kortom, aan service ontbreekt het niet.

Heel snel geleverd en helemaal goed en netjes

Had een horloge met gravering besteld en dat was goed uitgevoerd en netjes ingepakt. Prima.

Niets dan goed...

Goede kwaliteit, goede afhandeling, alles prima...

Echt TOP service. Prachtig verpakt!

Super tevreden

Snelle levering, super leuk dat het ook als geschenkverpakking is geleverd. Uitermate tevreden, goede prins kwaliteitsverhouding.

Goed en netjes verpakt

Mijn bestelling was vlot verzonden. Zo beloofd, vóór 17:00 bestelt en morgen was het bij me thuis, netjes in cadeau verpakking! Alleen, een antaal sticker hangertjes van horloge ontbrakken. Het is maar geen groot probleem...

Snel en goed

Snel geleverd en mooi gemaakt

Fijne service, lage prijzen en snelle levering

Inmiddels meerdere horloges en sieraden besteld bij Treasure. Ik ben zeer tevreden en zou het zeer zeker aanraden.

Gezellig en vriendelijke medewerkers.. Goede service en altijd collectie up do date Ik kom er al jaaaaaten..

Heel mooie

Heel tevreden van deze mooie ring, Heel snel geleverd en heel mooie verpakking Ga ik zeker nog bij jullie bestellen

prachtige ketting en mooie prijs

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER