Filtre

Prima !!!!

Het bestelde sieraad voldeed aan het gevraagde Werd door mijn vrouws verjaardag 19/10/2020 gewaardeerd.

Het was écht super: snel geleverd, keurig verpakt.

Erg goede ervaring. Snel na bestelling geleverd, keurig verpakt.

Prachtige ring

Prachtig cadeau, precies zoals op de foto. De kleur van de steen kwam ook goed overeen. En snelle levering, zeker een aanrader!

Perfect jewelry in gold

Pearl was average stone

Snelle levering, incl gravering.

Horloge incl. gravering besteld. Snel geleverd en de gravering is prima uitgevoerd.

Prima producten

Alles netjes geregeld goede service snel geleverd en zooooo netjes en leuk ingepakt gewoon super

Snelle verzending, super product!

Hele goede ervaring!

Bestelling vlot binnen en prachtig verpakt. Ben heel blij met de mooie kettingen!!

Een hele fijne winkel zowel online als in het Hilvertshof

Zeer klantvriendelijk, mooi assortiment en veel aandacht voor leuk de kleine extraatjes, zoals mooi ingepakt, met persoonlijke aandacht.

Onlangs een horloge besteld voor de verjaardag van mijn man. Snelle levering en superleuk ingepakt!

Gewoon goed

Mooie ring.had alleennhet idee dat de steen groter zou zijn. Wilde nl. Grote steen maar helaas

Snelle levering en mooi ingepakt.

Snelle levering en mooi ingepakt. Lage prijs.

Prima!!

Geweldige service. Mooie oorbellen

Snel en zorgvuldig geleverd

Snelle levering en leuk ingepakt

Perfecte en snelle levering! 1 kanttekening: Pakketje moet voor getekend worden, echter was deze zomaar neergezet...

Nette service

Bestelling ging makkelijk en ik werd ook nog gebeld. Mooi in kado verpakking ontvangen met persoonlijke notitie. Nog niet open gemaakt want Ik ga het kado geven.

Boven verwachting

Cadeau's waren, ondanks dat deze de goedkopere uit het assortiment zijn, super zorgvuldig en mooi ingepakt. Ook dat op de buitenkant een verwijderbaar stickertje zat dat de inhoud van het cadeau voor de gever duidelijk maakte was goed gevonden en handig.

keurig verpakt en snelle verzending

snelle afhandeling en keurig verpakt

Snelle levering + mooi en leuk verpakt

Snelle levering + mooi en leuk verpakt

Snel en erg mooi Werd helemaal blij toen ik zag dat het ook nog zo leuk was ingepakt!

In een woord prima

Snelle levering van de bestelde artikelen. Laat niets te wensen over.

Eerste aankoop bij deze juwelier TOP

Het was de eerste keer dat ik bij deze juwelier heb besteld Snelle levering en als cadeau ingepakt was leuk om zo te geven Zeer tevreden

Snelle levering, goeie klantenservice en topproduct!

Snelle levering, in één woord top!

Fantastisch bedrijf met leuke medewerkers

Online horloge besteld. Snel geleverd. Viel tegen. Email contact zeer prettig. Kon hem ook in de winkel ruilen. Daar enthousiaste medewerker welke veel wist te vertellen over het product. Omgeruild voor een andere zonder problemen. Ik zeg tot de volgende keer!

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER