Filtre

Top juwelier

Goed bereikbaar, uitstekende service en vriendelijk geholpen. Ook nog een gratis gravure. Na het graveren binnen een paar dagen weer retour en ook weer opnieuw heel mooi verpakt. Ik word zeker vaste klant.

Snelle levering en een persoonlijk schrijven op de factuur ,heel erg leuk.

Duidelijke bestelprocedure op de site. Duidelijke terugkoppeling, snel geleverd. En zéér tevreden met het product

alleen de tekst al op de rekening super bedankt

voor een kleine bestelling een feest voor de ontvanger.

Goede service en uiterst vriendelijk in contact

keurig geregeld

geen problemen goede communicatie

Vlot en netjes

Goede communicatie en zeer vlotte levering en Een heel mooi product.

mooie ketting

woensdag besteld en vrijdag werd de ketting bezorgd in mooie verpakking en doos

Super fijne service!

Ik had per ongeluk onjuist besteld en er werd super fijn meegedacht. Ik werd zelfs voor de zekerheid gebeld zodat ze zeker wisten dat alles goed ging. Top service en ook de armband is erg mooi!

Het cadeau dat ik had uitgezocht was een schot in de roos! Een prachtige zilverkleurige spang met zirkonia steentjes. Leuk als cadeau verpakt, leuk om te geven.

goede snelle service

heel persoonlijk en fijn contact ervaren. alleen de plaatjes op de site lijkt veel groter dan de werkelijke formaat.

Het is nog een verrassing

Ik heb dit bij een vriendin laten bezorgen maar het was zo mooi ingepakt dat ik het nog niet heb opengemaakt het is voor onze dochter die 5 okt 21 wordt dus het is ook voor ons spannend hoe het sieradensetje eruit ziet Maar ik ga ervan uit dat alles in orde is

Hallo team van Treasure, hierbij hartelijk bedankt voor een super service met ook nog een persoonlijke note...Beter kan niet....Jullie hebben er een hele trotse klant erbij.... Vriendelijke groetjes Gundi Wolsink

Topservice

Gratis schakelstukje van mijn horloge gerepareerd die ik hier niet eens heb gekochr! Top

Mooi armbandje

Snelle levering en mooi verpakt

Top service!

Prima klant vriendelijk

Mooi kettinkje... Schattig ingepakt

Ik kreeg in de eerste instantie de verkeerde lengte van een besteld gouden kettinkje. Maar dit werd binnen een paar dagen netjes hersteld. Een tevreden klant!

Geweldig snelle service!

Na één dag, mijn gepersonaliseerde armbandje al binnen met een handgeschreven tekst erbij. Wat geeft dat een fijn en klantgericht gevoel! Betaalbaar, armbandje zag het keurig uit en de cadeauverpakking maakte het helemaal af! Kan het zeer aanraden!

Tevreden met oorbellen!

Mooie oorbellen en super mooi ingepakt!

100% tevreden

Snelle levering, ontzettend leuk verpakt en armbandje was erg mooi. Naam was er mooi in gegraveerd.

Goede levering

Aardige reactie van dit bedrijf op mijn vraag per mail en snelle levering.

Snelle levering en prachtig ingepakt!

Mooie gouden oorbellen besteld. Heel erg blij mee!

Goed geregeld

Servers is prima