Filtre

Mooie oorbellen en uitstekende service

Prachtige oorbellen voor mijn vriendin gekocht. Ook met betrekking tot service uitstekend.

Snel en correct

Snel en correcte afhandeling.

Goede prijs en snelle levering

Voldeed niet aan de verwachting

Het bestelde horloge zou in gegraveerd worden, hetgeen helaas niet was gebeurd. Inmiddels wel een retour ticket ontvangen, maar ik vind het versturen van een dergelijk duur horloge te risicovol.

Super!!

geweldige service,een aanrader!

geweldige webwinkel

voor de tweede keer horloge besteld en de volgende dag in huis met een mooie cadeau verpakking en je krijgt ook nog bonuspunten voor elke keer als wat besteld prima bedrijf bestel er zeker nog weleens

Inderdaad betaalbaar en snel.

Overzichtelijke website, goede prijs en snelle levering. Top.

Snel en goede levering.

Binnen 1 dag geleverd inclusief een aardig handgeschreven berichtje.

Mooi verpakt, snel geleverd, kortom top service!

Goed advies en begeleiding

Goed geholpen, mee gedacht en geïnformeerd

Top kwaliteit ketting en erg mooi ingepakt

Top kwaliteit ketting en erg mooi ingepakt De communicatie was ook snel en vriendelijk. Ik kom zeker terug

overzichtelijke site met snelle levering

top

Snelle levering en mooi ingepakt met een persoonlijke note.

vriendelijk, zeer behulpzaam, begrip voor mijn situatie.

per ongeluk meerdere bestellingen voor een item door gebruik van VVV kaart. Snel en vakkundig opgelost.

Mooi horloge, het tweede horloge moet nog gegeven worden. Leuk versierd, een verrassing om te geven. Er zat ook een lieve persoonlijke boodschap bij!

Ik ben heeel erg blij met mijn aankoop

Uitmuntend

Super service!

Super service

Goede snelle verzending

Het is een mooi sieraad voor een redelijke prijs

Als super ervaren

Snel geleverd en heel mooi ingepakt.

Ik ben erg blij

Uitstekende leverancier, snel geleverd en goede prijs!

Garmin horloge besteld. Deze was niet alleen goedkoper dan andere leveranciers, maar ook eens gegraveerd en wel de volgende dag in huis!! Kan niet beter.

Snelle en goede service. Betrouwbaar ook.

Snelle en goede service. Betrouwbaar ook.

Sublieme klantgerichtheid, service en afhandeling

Ik bestelde op een avond (eind juli 2020) via de webshop een horloge. De volgende ochtend belde ik op om de order te annuleren. Ik wilde namelijk toch een ander, meende ik. De mevrouw aan de lijn was super vriendelijk en heeft met mij meegedacht. De voors en tegens van de verschillende modellen zijn besproken en zij gaf mij tijd om erover na te denken. Later belde ik weer op om door te geven welke ik wilde kopen. De verwerking en afhandeling zijn voortreffelijk gegaan en met een persoonlijke tint. De mevrouw is absoluut begaan met haar klanten en doet er alles aan om het de klant naar de zin te maken. Mijn gewenste horloge ontving ik de volgende dag, keurig verpakt. Ik ben super tevreden met mijn horloge en heel erg blij met deze keuze en natuurlijk de service van Treasure Juwelier.

Helemaal Top

Mijn ervaring met het Treasure Team in één woord Top. De verpakking van de producten zo prachtig,het is gewoon zonde om het uit te pakken. Weet zeker mocht ik weer iets nodig hebben,weet ik waar ik terecht kan Vr Groet Joke Klippel Makkum

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER