Filtre

Top juwelier!

Al twee keer dingen bij besteld en telkens zeer snelle levering, mooi verpakt en super kwaliteit van juwelen!

Goed, snel én persoonlijk.

Hele snelle levering, goede kwaliteit en de kleine opmerking die met pen onderaan mijn bon werd bijgeschreven was echt de kers op de taart.

Mooie producten, snelle levering. Verder een leuk spaarsysteem waarmee gewerkt wordt en men geneigd is vaker terug te komen. Zal hier vaker blijven kijken voor geschikte cadeaus.

Zeer goede klantenservice.

Ik zocht een mooi Seiko-horloge voor mijn vrouw. Vind hier de beste prijs op de online markt. Ik heb ook een mooie cadeauverpakking gekocht - was eigenlijk een prachtige.

Snel en goed

Gewoon duidelijke handleiding en snelle goede service

Bestelling wordt netjes ingepakt en snel verzonden

Erg prettig, ik zou hier zeker vaker bestellen

Heel tevreden!

Tevreden over mijn sierraad!

mooi en modern assortiment met een goede prijs/kwaliteit verhouding

Ivm vertraagde heb ik contact gehad met de klantenservice. Contact is snel gelegd en ik ben uitstekend geholpen.

Snel en veel keuze

Mooi horloge kunnen vinden en snel in huis!

Snelle levering alles volgens planning

Product snel ontvangen, paste helaas niet.

Gewoon vriendelijke, fijne, vertrouwde en goede service

Had wederom weer iets besteld en laten opsturen! Zoals de vorige keer weer super snel afgehandeld door Treasure!

Duidelijke website,veel keuze,goede communicatie via email.Dus alles prima!

Fijne rosegouden oorbellen, mooi verpakt.

Hele fijne koopervaring

Mijn bestelling super snel en in perfecte staat ontvangen, met een persoonlijke notitie. Perfecte service, snelle levering en de bestelling voldoet aan alle verwachtingen.

Top!!

Heel vlug leverbaar en ik had een probleem waarbij het direct was opgelost... super om in de toekomst nog bij te bestellen!!

Uitstekend!

Een hele fijne winkelervaring gehad. De armband is schitterend en werd feestelijk verpakt opgestuurd. Super!

Ondanks besteld tijdens de feestdagen een zeer snelle levering. Netjes op de hoogte gehouden van wanneer er bezorgd zou worden. Het persoonlijke kaartje en de leuke verpakking maakten het af! Topservice!

Snelle levering en mooi ingepakt!!!

Was snel geleverd! Ik was verrast te zien dat het zo leuk was ingepakt en dat er zelfs een persoonlijke tekst bij was geschreven!

Snelle levering, scherpe prijs, attente afhandeling

Snelle levering, scherpe prijs, attente afhandeling

Topservice

Het gevraagde juweel werd geleverd zonder de gegraveerde tekst. Ik heb toen contact opgenomen met de klantendienst en blijkbaar had ik iets niet correct gedaan. De klantendienst vertelde mij om het juweel terug te sturen en zij zouden er voor zorgen dat het in orde kwam. En dit hebben ze inderdaad gedaan. Na enkele dagen kreeg ik het gevraagde juweel gegraveerd terug. Heel mooi gedaan en dank jullie wel voor deze service. De klant is werkelijk koning bij jullie.

Goede kwaliteit, mooie armband en goede ervaring/klantenservice.

Perfect zoals altijd

Snelle verzending mooie sieraden goede service

Blij met mijn horloge!

Mijn nieuwe horloge arriveerde snel, zelfs tijdens de feestdagenperiode. Er ging nog even iets mis met de betaling maar ik had gelukkig snel reactie van de winkeliers. Aanrader!

Gewoon goed.

Snel geleverd. Goede service. Er werd nog even gebeld ter controles van het grafeerwerk voordat ze hiermee gingen beginnen zodat het in 1 keer goed ging.

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER