Filtre

zeer goede service,en snelle levering

product is naar wens,betrouwbare site,super blij met de aankoop

Naamplaatje zoals verwacht

Top !

Goede snelle verzending en mooie sieraden.

Meer dan een 10!

Mijn bestelling kwam op tijd. Was goedkoper dan ergens anders en zo mooi ingepakt dat ik het in de kerstboom heb gehangen Super! Echt tevreden!

Geweldig!

De bestelling werd vooraf gemeld van versturen en keurig ingepakt in een doosje aangeleverd.Keurig!

Uitstekend, snel en goed geleverd

Online besteld, maar fijn dat er ook een mooie winkel is. Volgens planning geleverd en netjes in een mooie cadeauverpakking. Mijn enige opmerking zou zijn: volgens de website wordt e.e.a. in een neutrale doos geleverd waaraan niet te zien is dat het van Treasure komt (dat is handig ingeval van een cadeau voor een huisgenoot/partner, zoals in mijn geval). Inderdaad wordt het in een neutrale doos geleverd, maar er zat nog wel een afzendersticker op met de naam Treasure juwelier. Niet heel opvallend, maar een nieuwsgierige partner zou het wel zijn als dat degene is die het pakketje aanpakt -toch opletten dus!

Klantvriendelijk geholpen

Vriendelijk en kundig

Mooi armbandje

Goed geholpen.

Goed en slecht

Service en snelle levering is perfect daarvoor 4 sterren maar zoals beschreven word dat ringen met extra rhodium laag beter beschermt zijn tegen krassen en beschadigingen ben ik het niet mee eens. Na paar dagen dragen zit de ring vol met krassen, enorme teleurstelling en spijt voor een ring van 69 euro. Voor mij nooit meer een ring met rhodium laag. Weinig ringen nog te koop die alleen uit 925 zilver bestaat alleen maar met die rhodium laag.

Zoals het hoort

Fijn contact met de klantenservice. Mooie sieraden. Mooie prijs.

Prijs kwaliteit is goed!

Duidelijke site en veel keus , waarvan de prijzen ook nog goed in verhouding staan tot de artikelen. Een aanbeveling!

Uitstekende webshop

Met plezier een aankoop gedaan bij Treasure Juwelier. Goede overzichtelijke webshop, vlotte verzending en prachtige cadeauverpakking om het product dat ik had besteld. Aanbevolen!

Almost Great

Good quality watch with stunning decoration paper. The only problem was the delivery company which faked to ringing the door and right after that left the package in the pickup point, although we have already went downstairs to take it.

Alles heel vlot en goed verlopen!!

Goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling, ook nog via voicemail bericht, top!!

Goede service en snelle levering

Een goede service duidelijke website en alles netjes verpakt /ingepakt en een hand geschreven bedank kaartje erbij dat maakt het persoonlijk.

Een top webshop!!!

Makkelijk bestellen en zeer snel geleverd. Ook telefonisch prima bereikbaar.

Geweldige service!

Mijn bestelde armband was niet op voorraad. Kreeg meteen een mail met suggesties en de bevestiging dat de armband alsnog op tijd geleverd kon worden!

Naar wens uitgevoerd

Bestelling is keurig op tijd verzonden en aangekomen. En product komt overeen met wat op de site is te zien. Tevreden dus.

Erg klantvriendelijk en servicegericht.

Ivm aankoop vanuit het buitenland wat problemen met betaling middels Visa. Uiteindelijk na overleg door een linkje de betaling wel kunnen doen.

geweldig

Snelle levering en mooi verpakt.

Snelle levering mooi ingepakt Aanrader

Heel goed geholpen

Voor de tweede keer een geboortearmband besteld en alles is snel en naar tevredenheid gemaakt en bezorgd.

het zag eruit zoals verwacht

alles prima geregeld, we zijn blij met de aankoop

Super service

Na een mailtje verstuurd te hebben, hoe snel het geleverd kon worden. Kon het gelukkig snel verzonden worden voor een verjaardag. Doordat het de drukte van het jaar was (Sint), was ik bang dat het niet op tijd aan zou komen. Alles is netjes verzorgd en op tijd geleverd geworden

Goed!

Op tijd geleverd en leuk ingepakt. Wel lijkt de artikel op de foto's groter dan wat die is.

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER