Filtre

Kan zelfs in 1 woord: perfect

Kan niet beter, goede service, vriendelijk en goed geholpen!

Prijs kwaliteit verhouding niet in balans

Ik bestelde een ketting met hanger van boven de 200 euro. De ketting was zeer dun en kwam in een knoop. Doordat de ketting zo dun is heb ik niet eens een poging gedaan de ketting uit de knoop te halen uit angst deze te breken. De winkel reageerde heel netjes op mijn bericht. Ik kon het terugsturen maar moest wel verzekerd terugsturen (iets meer dan 7 euro). Heb daarna heel snel mijn geld teruggestort gekregen.

Mooie ring besteld die precies aan de verwachting voldoet. Snelle levering in een mooie kado-verpakking.

Een top cadeau voor mijn vrouw

Online heb ik een mooi gouden armbandje besteld. Op het slotje aan de armband konden twee karakters worden toegevoegd. Omdat die karakters niet op een kant konden werd ik door een medewerking van Treasure Juwelier gebeld. Dat vind ik top, even contact met de klant als het iets anders wordt dan bestelt. Verder zeer snelle service en een mooie verpakking meegeleverd.

Telefonisch contact gezocht om cadeau op een andere manier te personaliseren. Dit was mogelijk en het cadeautje werd ook nog eens gratis extra ingepakt met een mooie cadeau verpakkingen. Goede en snelle service.

Service is super. Vriendelijk

Goed service

Nadat ik gebeld had wanneer mijn bestelling verzonden werd aangezien het een cadeautje is, werd het diezelfde dag nog verzonden. Eenmaal ontvangen was het ook nog prachtig ingepakt met een leuk geschreven briefje erbij. De mogelijkheid om alsnog binnen 30 dagen te retourneren was een pluspunt. Uiteindelijk was het niet nodig want mijn moeder is heel blij met haar cadeautje!

Mooi product, snel geleverd

Mooie dikke ring

Prima verzorging

Duidelijke foto’s en fijne en snelle verzorging van de levering

Eerder dan verwacht en goeie kwaliteit

Ik had een hangertje besteld en hijwas al heel snel binnen ook mooi en netjes verpakt erg blij mee!

direct geregeld en verstuurd

mooi verpakt als kado

Verrassend

Een prachtige armband snel geleverd en met verrassend resultaat.

Heel fijne eerste koopervaring bij Treasure

Op zoek naar een verjaardagscadeau voor mijn vrouw vond ik schitterende Boccia oorbellen op de site bij Treasure. Met het spaarpuntensysteem, de zeer fraaie geschenkverpakking en snelle levering was de keuze snel gemaakt. Treasure maakte het helemaal waar met een zeer klantvriendelijk contact.

Heel mooie cadeautjes , verpakking prachtig

Laatste keer een mooie armband voor mijn zus besteld , zij was er erg blij mee . Dus ik ook , erg mooie sieraden . Leuk om te geven .

Super service en persoonlijk tintje! Top!

Super service en hand geschreven note op de factuur, erg leuk! En super mooi ingepakt! Absolute aanrader!

gewoon top

online besteld en volgende dag in de winkel iphalen

supper

mooie creolen zitten mooi tegen het oor blij mee

Mooi bedrijf en goede service

Naar wens!

In 1 woord TOP

Tussen zeggen en doen zit nog al eens een verschil. Maar treasure doet wat het zegt. Daar word je warm van. Top juwelier.

Armband stond niet in de gewenste kleur op de site. Na een mailtje werd deze gelijk in de gevraagde kleur besteld en snel geleverd.

Mooi hangertje

Het is een mooi hangertje, en zeker voor die prijs. Treasure Juwelier is ook heel duidelijk in de communicatie mbt het verzenden. Dat het uiteindelijk toch te laat kwam, lag aan de postbezorging.

Super mooi!

Super mooi kettinkje, zo denk je altijd aan je lieve hond!

Snelle levering. en aandacht voor het geschenk

Ik zou zeker me fam, vrienden deze site aanbevelen.

Mooie armband en mooi ingepakt

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER