Kan niet beter, goede service, vriendelijk en goed geholpen!
Bedankt Jelte! Super om te lezen dat je zo tevreden over ons bent! Vriendelijke groet, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Ik bestelde een ketting met hanger van boven de 200 euro. De ketting was zeer dun en kwam in een knoop. Doordat de ketting zo dun is heb ik niet eens een poging gedaan de ketting uit de knoop te halen uit angst deze te breken. De winkel reageerde heel netjes op mijn bericht. Ik kon het terugsturen maar moest wel verzekerd terugsturen (iets meer dan 7 euro). Heb daarna heel snel mijn geld teruggestort gekregen.
Beste Jacqueline, We begrijpen dat je teleurgesteld bent met het feit dat je ketting met hanger tegenviel. Hopelijk vind je snel iets dat wel naar wens is. Groeten, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Mooie ring besteld die precies aan de verwachting voldoet. Snelle levering in een mooie kado-verpakking.
Mooi Miranda dat je helemaal gelukkig bent met de nieuwe ring en met onze service! Bedankt voor je review! Hartelijke groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Online heb ik een mooi gouden armbandje besteld. Op het slotje aan de armband konden twee karakters worden toegevoegd. Omdat die karakters niet op een kant konden werd ik door een medewerking van Treasure Juwelier gebeld. Dat vind ik top, even contact met de klant als het iets anders wordt dan bestelt. Verder zeer snelle service en een mooie verpakking meegeleverd.
Fijn dat je de persoonlijke touch bij een online aankoop zo waardeert Frank! We denken altijd graag met je mee! Vinden we leuk. Dankjewel voor je aardige review! Hartelijke groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Telefonisch contact gezocht om cadeau op een andere manier te personaliseren. Dit was mogelijk en het cadeautje werd ook nog eens gratis extra ingepakt met een mooie cadeau verpakkingen. Goede en snelle service.
Wat heerlijk Paulien dat we je helemaal blij hebben kunnen maken met onze service. Graag gedaan en bedankt voor je vriendelijke review! Vriendelijke groet, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Service is super. Vriendelijk
Nou Mark, jouw woorden zijn ook heel vriendelijk! Super en dankjewel! Vriendelijke groet, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Nadat ik gebeld had wanneer mijn bestelling verzonden werd aangezien het een cadeautje is, werd het diezelfde dag nog verzonden. Eenmaal ontvangen was het ook nog prachtig ingepakt met een leuk geschreven briefje erbij. De mogelijkheid om alsnog binnen 30 dagen te retourneren was een pluspunt. Uiteindelijk was het niet nodig want mijn moeder is heel blij met haar cadeautje!
Hoi Natacha, We begrijpen dat de mogelijkheid tot retourneren fijn is als je je een sieraad voor iemand anders uitzoekt. Maar gelukkig was ruilen niet nodig! Dochter-moederliefde! Dankjewel voor je mooie review! Vriendelijke groet, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Mooie dikke ring
Haha ja een mooie dikke ring van Excellent Jewelry, daar wordt iedereen toch blij van😉! Veel draagplezier Antoinet! Vriendelijke groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Duidelijke foto’s en fijne en snelle verzorging van de levering
Mooi om te lezen Elly dat je helemaal tevreden en blij bent met onze website en service! Dankjewel voor je review! Vriendelijke groet, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Ik had een hangertje besteld en hijwas al heel snel binnen ook mooi en netjes verpakt erg blij mee!
Wat fijn dat we je zo hebben kunnen verrassen met onze service Sophie! Veel draagplezier en dank voor je review! Vriendelijke groet, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
mooi verpakt als kado
Bedankt Erwin voor je feedback! We zijn blij dat je onze service zo goed waardeert! Vriendelijke groet, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Een prachtige armband snel geleverd en met verrassend resultaat.
Beste Renee, Dankjewel voor je aardige review vanuit het prachtige Italië! Je had ook een mooi armbandje uitgezocht! Ciao, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Op zoek naar een verjaardagscadeau voor mijn vrouw vond ik schitterende Boccia oorbellen op de site bij Treasure. Met het spaarpuntensysteem, de zeer fraaie geschenkverpakking en snelle levering was de keuze snel gemaakt. Treasure maakte het helemaal waar met een zeer klantvriendelijk contact.
Beste Cees, Wij zijn zelf ook zo dol op Boccia. Goede keuze 😉! Dankjewel voor je review en we hopen dat je vrouw de oorbellen met veel plezier zal gaan dragen. Vriendelijke groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Laatste keer een mooie armband voor mijn zus besteld , zij was er erg blij mee . Dus ik ook , erg mooie sieraden . Leuk om te geven .
Beste Mary, Ja, soms is geven nog leuker dan krijgen! Fijn dat we jou én je zus blij hebben kunnen maken en dank voor je reactie. Graag weer tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Super service en hand geschreven note op de factuur, erg leuk! En super mooi ingepakt! Absolute aanrader!
Dankjewel Christine voor je enthousiaste review. Weer een stralende klant erbij. Daar worden wij blij van! Hartelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
online besteld en volgende dag in de winkel iphalen
Dank voor je online review Else! Fijn dat de combinatie van online en fysiek winkelen bij ons jou zo goed is bevallen. Hartelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
mooie creolen zitten mooi tegen het oor blij mee
Fijn Ingrid dat de creolen helemaal naar wens zijn. Bedankt voor je review en veel draagplezier! Vriendelijke groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Naar wens!
En wij kunnen ons niet meer wensen dan een klant die ons een 10 geeft! Dankjewel Jacqueline, voor je review! Vriendelijke groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Tussen zeggen en doen zit nog al eens een verschil. Maar treasure doet wat het zegt. Daar word je warm van. Top juwelier.
Peter, wat een lieve woorden! Daar worden wíj nou weer warm van! Dankjewel voor je review! Vriendelijke groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Armband stond niet in de gewenste kleur op de site. Na een mailtje werd deze gelijk in de gevraagde kleur besteld en snel geleverd.
Dankjewel voor je review Marianne, we zijn blij dat we de armband in jouw kleur hebben kunnen leveren! Dol op stralende klanten😉! Hartelijke groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Fijn dat de bestelling zo snel bij je aan is gekomen! En dankjewel voor je review! Hartelijke groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Het is een mooi hangertje, en zeker voor die prijs. Treasure Juwelier is ook heel duidelijk in de communicatie mbt het verzenden. Dat het uiteindelijk toch te laat kwam, lag aan de postbezorging.
Dankjewel Conny voor je review! We streven ernaar om mooie sieraden te leveren tegen een betaalbare prijs. Fijn om te lezen dat jij blij met je hangertje! Hartelijke groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Super mooi kettinkje, zo denk je altijd aan je lieve hond!
Fijn Daniëlle dat je een dierbaar aandenken hebt aan jouw hond, dat je altijd bij je kunt dragen! Bedankt voor je mooie review! Vrendelijke groet, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Ik zou zeker me fam, vrienden deze site aanbevelen.
Bedankt voor de enthousiaste review! Hopelijk tot de volgende keer! Vriendelijke groet, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Mooie armband en mooi ingepakt
Dankjewel voor je complimenten Hafsa! Veel draagplezier! Hartelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
45 Hilvertshof
Hilversum 1211 ER