Ik had een 14krt hangertje met parel besteld, het werdt netjes thuis bezorgd, toen ik het pakje uitpakte viel de grootte een beetje tegen op de fote leek het groter, wat ik ook jammer vond was dat er geen origineel echtheidscertificaat bij zat van de parel, maar een handgetekend kaartje, zo kan je nog niet bewijzen dat de zoetwaterparel echt is.
Hallo William, Jammer dat de grootte wat tegenviel. Om dat soort teleurstellingen te voorkomen, vermelden we op onze website zoveel mogelijk de afmetingen bij het sieraad, zoals bij jouw parelhanger. Maar dan kan het inderdaad alsnog tegenvallen. Dank voor de tip over het echtheidscertificaat voor parels en voor je review! Hopelijk is de mooie parelhanger toch in de smaak gevallen. Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Ik had een horloge besteld voor mijn man die ik ook heb laten graveren. Toen ik een mail stuurde om te vragen wanneer het geleverd zou worden, kreeg ik heel snel een antwoord terug! Toen mijn man het pakket opende stond er een leuk handgeschreven tekstje in! Cute
Fijn dat je zo blij bent met onze service en het mooie horloge! Dankjewel voor je review en online aanbeveling! Hartelijke groeten, Najiha Klantenservice Treasure Juwelier
Mooi product en snelle levering.
Dank voor je review Ingrid. Fijn dat je tevreden bent over de levering en je nieuwe sieraad! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Het kettinkje is dunner en de bevestigingsringetjes kleiner en fijner dan ik verwacht had. Misschien een paar foto's plaatsen dat het om een nek zit.
Beste Irene, Het blijft inderdaad lastig inschatten hoe een kettinkje in het echt is. We doen ons best per product zoveel en zo duidelijk mogelijke foto’s te plaatsen. Sorry dat het in dit geval niet duidelijk genoeg was. Hopelijk ben je ondanks de tegenvaller toch blij met je nieuwe sieraad. Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Ik heb nou voor de tweede keer wat besteld en het was weer keurig in orde en wat ik zo leuk vind dat er een persoonlijk berichtje bij zit ik raad het iedereen aan perfect
Ah, zo lief Petra. Jouw persoonlijke bedankje! Fijn dat we je wederom blij hebben kunnen maken. Bedankt voor je review en aanbeveling! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Ik heb de gegraveerde hanger snel ontvangen
Hoi Simone, We zijn blij dat jouw persoonlijke en unieke sieraad lekker snel in huis was! Bedankt voor je review! Vriendelijke groet, Trea Klantenservice Treasure Juwelier
Super vriendelijke medewerkers, Die meedenken en je altijd netjes op de hoogte stellen! Toppers! Leuk team!
Ha Rowan, we hebben zeker een super leuk team, maar ook super leuke klanten! Dankjewel voor je enthousiaste reactie. Hartelijke groeten, Nahija Klantenservice Treasure Juwelier
Het presentje hebben wij in goede orde en was leuk ingepakt. De levertijd was later dan verwacht en dat was vervelend, omdat dit voor een verjaardag was.
Laatst hier een mooie hanger besteld voor een ketting! Snel geleverd en leuk ingepakt! Mooie kwaliteit
Top en bedankt Quinta! Groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
De bestelling was zeer snel bezorgd en geleverd in mooi inpakpapier met een kaartje. Erg leuk!
Dankjewel Douwe voor je recensie! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over de aankoop bij ons. Hartelijke groeten, Nahija Klantenservice Treasure Juwelier
Top service en erg leuk verpakt!
Super Maria Angela dat je onze service en inpakkwaliteiten zo waardeert! Bedankt voor je recensie! Hartelijke groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Goed advice gehad over een gekochte armband die iets te groot was
Beste Edwin, wat fijn dat je je positieve ervaring met ons deelt op Internet. Dankjewel! En natuurlijk veel belangrijker…fijn dat de armband past! Veel pleizer daarmee en dank voor je review. Hartelijke groet, Nahija Klantenservice Treasure Juwelier
Goede website, snelle levering, mooi product.
Dankjewel Xandra voor jouw mooie review! Vriendelijke groeten, Nahija Klantenservice Treasure Juwelier
De sieraden zien er uit als op de afbeelding! Goede service en snel geleverd!
Gelukkig Ell dat de bestelling helemaal aan jouw verwachtingen voldoet. Wij snappen dat het altijd weer een spannend moment is wanneer jij ons pakketje thuis openmaakt. En we zijn natuurlijk blij dat je tevreden bent! Hartelijke groeten, Nahija Klantenservice Treasure Juwelier
Vandaag besteld is ook vandaag verzonden. Goed verpakt. Goede service!
Dankjewel Ruud voor je review. Wij zijn blij dat je onze service zo waardeert! Hartelijke groeten, Nahija Klantenservice Treasure Juwelier
De geleverde ketting met hanger was helemaal naar mijn zin. Het extraatje vond ik de handgeschreven tekst "veel plezier met...".
En wij vinden jouw aardige review weer een extraatje…! Dankjewel Madeleine! Hartelijke groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Ik ben erg tevreden met mijn medaillon. Makkelijk te bestellen en snelle levering. Top!
Fijn Han, dat je blij met bent het medaillon. En dat je het gemak om te bestellen zo hebt gewaardeerd. Dankjewel voor je review. Hartelijke groeten, Nahija Klantenservice Treasure Juwelier
Voor mijn vrouw zocht ik een armband en deze bij jullie gevonden. Goed verpakt en in een neutrale verpakking deze de volgende dag ontvangen. Dus iedereen bij en verrast.
Hoi Henny, dankjewel voor je aardige woorden. En wat lief van jou dat je een mooi sieraad voor je vrouw hebt gekocht. We wensen jullie er veel geluk mee! Bedankt voor je review en hartelijke groeten, Nahija Klantenservice Treasure Juwelier
Voor de 1ste keer een sieraad online besteld. De verzending en de levering ging prima. Up to date gehouden met een track en trace code en mijn sieraad was prachtig ingepakt. Met recht een kadootje voor mezelf
Beste Nelly, Wij begrijpen dat de eerste keer online een sieraad bestellen een spannende ervaring is. We zijn blij dat het je goed is bevallen en dat je jezelf goed hebt verwend. Want dat is ook belangrijk in het leven😉! Hartelijke groeten, Nahija Klantenservice Treasure Juwelier
Mooie heren armband met gravering. Leuk verpakt goede levering
Dankjewel voor je review Liamar! Fijn dat je helemaal tevreden bent! Groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Mooi sieraad voor mn vriendin
Wat fijn Arjen dat je je vriendin blij hebt kunnen maken. Wij zijn blij te lezen dat wij aan jullie geluk hebben kunnen bijdragen. Dankjewel voor je review! Groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Ik had een hangertje van Zinzi besteld. Bij Zinzi zelf was hij 16 euro duurder. Ik vertrouwde dit niet zo dus even nagebeld of dit klopte. Het klopte en ws een foutje op de website. Maargoed, ik kreeg 'm voor de lage prijs. Meevallertje!
Hoi Monique, jij hebt dubbel geluk! We wensen je veel plezier met het hangertje! En bedankt voor je review! Groetjes, Nahija Klantenservice Treasure Juwelier
Heel fijn en adequaat geholpen
Wat goed Winston dat je zo tevreden over ons bent. Dankjewel voor de moeite die je hebt genomen om een review te schrijven! Hartelijke groet, Nahija Klantenservice Treasure Juwelier
Leuk ingepakt met nog een persoonlijke boodschap vanuit de winkel. Helemaal top
Hai Noah, Dankjewel voor je feedback! Natuurlijk helemaal super om te lezen dat we je bóven verwachting blij hebben gemaakt! Daar doen we het voor! Dankjewel voor je positieve feeback! Vriendelijke groeten, Nahija Klantenservice Treasure Juwelier
45 Hilvertshof
Hilversum 1211 ER