Filtre

Mooi product, met snelle levering.

Duidelijke site. Snelle levering. Mijn hanger was mooi ingepakt als cadeau en zat daarna ook nog eens netjes verpakt voor verzending.

Prettig!

Snelle levering, met aandacht ingepakt en ook nog een persoonlijk kaartje erbij. Super!

Vlotte afwikkeling. Betaalbaar.

Mooie ring voor een goede prijs

Je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling. Het handgeschreven kaartje erbij was een leuke verrassing:-)

Nette communicatie, goed verpakt en mooie kwaliteit.

Goeie service

Alles ging vlot, aankoop van het uurwerk Garmin Fenix 7 Pro was mooi ingepakt met aangename geschreven bedankt tekst. Product was in orde! Bedankt!

mooi armbandje & heel leuk ingepakt

Snel en fijne levering. cadeautje is erg leuk ingepakt

Geweldig!!!!

Ik heb hier iets voor de 2e keer besteld. Ben heel erg tevreden. Eerst een armband van Tommy voor mijn broertje (die heeft hij elke dag om) En laatst een mooi horloge voor mijn man die 50 werd. mooi kwaliteit en er wordt meegedacht over de tekst. top services heel mooi verpakt.

Gouden hangers

Gouden hangers om aan de creool te hangen gevonden. Leuke hartjes en een bulldog. De letter voor aan de ketting was jammer genoeg te klein. Die had ik groter verwacht. Geretourneerd en netjes afgehandeld.

Snelle en goede service

Ik had het verkeerde pakje ontvangen. Hiervoor naar de winkel gebeld. Ik kreeg een nieuwe opgestuurd en was gelukkig op tijd binnen.

Prima verzorgd!

Goed verzorgd, horloge bandje keurig op maat gemaakt, horloge goed verpakt en duidelijke communicatie

Fijne service

Ik was blij om de producten die ik zocht te vinden voor de prijs die jullie bieden. Daardoor was de beslissing snel gemaakt. De website is duidelijk en goed te navigeren. Alles is netjes afgehandeld en snel geleverd. Dat was ook heel fijn.

Goede kwaliteit en service.

mooie aankoop

zeer mooie juwelen aangekocht, ze waren snel en mooi verpakt verzonden. Heb ze nergens anders goedkoper gevonden, leuk dat je ook nog eens punten krijgt die je bij je volgende aankoop kan inruilen voor een extra korting! Jewels are Girl best Friends ☺️

Goede juwelier met uitstekende service.

Goede prijs kwaliteit verhouding met net dat beetje extra

Snel en netjes bezorgd

Ervaring was heel goed, enige minpuntje was dat ik had gekozen voor GEEN cadeau verpakking (want het was geen cadeau en ik wil ook aan het milieu denken) en het werd toch als ingepakt cadeau bezorgd.

Cute earrings

Good quality and price

Mooi babyarmbandje met zorg ingepakt

Ik heb een gouden babyarmbandje gekocht voor mijn eerste kleinkind. Het was ontzettend leuk ingepakt en supersnel geleverd. Ik ben zeer tevreden.

Goed geholpen na omstandigheden

Er waren een paar dingen fout gegaan met het pakketje nu heeft het bedrijf hun fout aangegeven en met mij opgelost.

Helemaal goed

Persoonlijke noot erbij was erg leuk

De gravure op mijn armband was perfect. Precies zoals ik het gewild had. Ook een spoedig levering, zoals met mijn vorige armband. Alles is geweldig verlopen. Bedankt.

Bestelling liep vlot en blij met de aankoop. Kan mijn kleindochters dit geven waar bij ik benoem: voor altijd in mijn hart!

Snel geleverd, mooi kadeau

Mooi hand geschreven bericht mee geleverd.

Cadeau voor lieve vriendin

Een vriendin is haar vader verloren 6 jaar geleden. En dat valt haar heel zwaar. Een mooie ring gekocht die zij ook prachtig vindt. Overlijdingsdatum van haar vader laten graveren. En wat was ze blij en emotioneel.

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER